Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 68.18%
  • Berabere

4 18.18%
  • İBB

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Fenerbahçe - İBB | STSL 15. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
    Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.

Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
    Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine Topal-Meireles-Cristian çıkacak.

Şuan tek tesellim Galatasaray'ın da kötü bir futbol oynaması, Umarım bizim maçta da kötü oynarlar, Aksi halde mevcut oyun anlayışımız ve felsefemizle eyvah eyvah. Geçen sene Allah yüzümüze güldü 30 şut atan Galatasaray'ı 3 şutla yendik, şuan tek dilediğim şey yine Şans.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
    Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.

Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
    Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine Topal-Meireles-Cristian çıkacak.

Şuan tek tesellim Galatasaray'ın da kötü bir futbol oynaması, Umarım bizim maçta da kötü oynarlar, Aksi halde mevcut oyun anlayışımız ve felsefemizle eyvah eyvah. Geçen sene Allah yüzümüze güldü 30 şut atan Galatasaray'ı 3 şutla yendik, şuan tek dilediğim şey yine Şans.
    dediginde haklisin ama sezerle de baslanilmaz bence, 45 dakka bile fazla ona. baska bir alternatif varsa onunla baslayalim ama mevcut kadroda baska turlusu olmuyor. zaten haftaya da deplasman oldugu icin o 3lu yine sahada olur. sezer sanki hic calismamis yedek kaldigi surede, hala hazir degil. her topu kaybetti, ayakta bile duramadi. pek umidim yok benim sezerden, ozere bile raziyim onun oynamasindansa ki onu da sattik maalesef. bugun de sezerden ziyade topal-krasic degisikligini tercih ederdim. devre arasi mutlaka ortasaha almaliyiz, basbas bagiriyor bu transfer. ve tabii bir de forvet, kenarda oyunu degistirecek forvet yok. komedi resmen.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Topal, Meireles - Sezer çıkabiliriz. 4-1-4-1 dönmüş oluruz ki tüm sorunları çözer bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Topal, Meireles - Sezer çıkabiliriz. 4-1-4-1 dönmüş oluruz ki tüm sorunları çözer bu.
    Cristian Aykut Kocaman'ın prensi, o yedek oturamaz
    Burak

Mesaj Yetkileri