Çok iyi oyuncu arkasına yine pas gücü önzezisi yüksek orta saha gole doymayız)
Devre Arası kadromuza katılan oyuncular ;
Kwakwa çok şey beklediğim bir oyuncu. Gelir gelmez sakatlandı. İlk başlarda ondan yararlanamıyacağız
Ruben forvette iş yapar gibi
Ortasaha da 2 yabancı oynatıyorduk yabancılara alternatif olsun diye Aytaç ı aldık
Serkan hem alternatif olsun diye hem de sezon sonunda antrenör olacak bizde kalsın diye aldık
Can arat ın tecrübesinden yararlanmayı düşünüyorum
![]()
Hayırlı olsun ama devre arası için çok gibi geldi bana uyum sorunu yaşamazsın umarım..
Enock güzel bir transfere benziyor,Rubeni topla en uçta buluşturmaya bak ayrıca havadan çok etkili olacağı inancındayım diğer transferlerde fena değil ama bir sonraki sezona Enock dışında hiçbiri yeterli olmayacaktır.
Antremanda takım uyumuna ağırlık vereceğim. Zaten hepsi de oynamıycak bir köşede dursun diye aldım
Ruben bu sezonluk duracak seneye çok daha iyi birini bulurum ama çok gol atarsa kalır. Şuanda 1.5 yıldızlı Yunus la filan oynuyoruz takım o kadar da iyi değil alternatif oldu bu transferler
OO Enockgelmedi bana çalışma izninden, taş gibi oyuncu.
Serkan ve Can çok iyi olmuş, sağlam tecrübeli oyuncular![]()
Son transfer çok iyi gerçekten..
2 seneye yüksek bir bonservise satabilirsin...
Bozüyükspor lige çıkmış vay anasını ve baya da iyi oynamış sana karşı.1 puan çok iyi deplasmandan..
Hocam kupadan elenmek tabii ki kötü olmuş ama boşver transferlerden enock ve gonzalez süper .!! özellikle gonzalez tabiiOnu değerlendir hocam . . başarılar
![]()
O maçtan beraberlik çok sürpriz oldu. Lige verilen arada hiç maç yapmadım oyuncular tutuk başladı maça. 1 puan bu açıdan gerçekten iyi oldu
Bursaspor u geçebilseydik yarıfinale çıkardım eminim ama artık seneye
Geçen yıl Will Keane diye bir oyuncum vardı o takımın önemli yıldızı olmuştu bu yıl da gonzalez olacak gibi onu eğiteceğim![]()
Geleceğin Batistutası derdim ama uzaktan şutu kötüaha hatırladım bu geleceğin Claudio Lopez'i.
edit: Gerçi Claudio Lopez'inde uzaktan şutları iyiydi, sen iyisi uzaktan şut çalıştır![]()
Hocam , naptın sen ya 5 . olmuşuz, Gonzalez'de harika transfer ,
Gonzaleze iyi bak yeme yedir içme içir giyme giydir![]()