Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 68.18%
  • Berabere

4 18.18%
  • İBB

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Fenerbahçe - İBB | STSL 15. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bekir'e sarı kart verdi mi hakem akşam gol sevincinde taraftarlarıyla birleşmesinde?Birkaç hafta önce Adrian taraftarlarla sarılınca sarı görmüştü.Merak ediyorum kurallar herkese eşit mi uygulanıyor yoksa adamına göre muamele burada da mı var?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bekir'e sarı kart verdi mi hakem akşam gol sevincinde taraftarlarıyla birleşmesinde?Birkaç hafta önce Adrian taraftarlarla sarılınca sarı görmüştü.Merak ediyorum kurallar herkese eşit mi uygulanıyor yoksa adamına göre muamele burada da mı var?
    Bekir sarı kart gördü, taraftar ile buluştuğun anda cezası kartmış. Allah'tan bu ülkede tribünler İngiliz tribünleri gibi sahaya yakın değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bekir sarı kart gördü, taraftar ile buluştuğun anda cezası kartmış. Allah'tan bu ülkede tribünler İngiliz tribünleri gibi sahaya yakın değil.
    Valla aynı tepkiyi ben vermiştim.Saçma uygulamalardan birisi.Topçu sevincini taraftarıyla paylaşmayacakta kimle paylaşacak onuda merak ediyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Valla aynı tepkiyi ben vermiştim.Saçma uygulamalardan birisi.Topçu sevincini taraftarıyla paylaşmayacakta kimle paylaşacak onuda merak ediyorum.
    Aynen aynı sevinçi takım arkadaşı ve tekni kadamla değilde tribünde ki seyirci ile paylaşmak nasıl ceza oluyor anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Futbolun en güzel yanlarından biri olan gol sevinçleri, zaman geçirmeyi veya maç süresinin gereğinden fazla uzamasını önlemek amacıyla böyle saçma bir kural ile kısıtlandı maalesef.

Bir Golün Kutlanması

Bir gol atıldığında oyuncunun sevincini göstermesine izin verilmesine rağmen, kutlama aşırıya kaçmamalıdır.

Mantıklı kutlamalara izin verilir fakat aşırı zaman kaybına sebep olduklarında koreografik (önceden planlanmış figürler içeren) kutlamaların uygulaması teşvik edilmemelidir ve hakemlere böyle durumlarda müdahale etmeleri talimatı verilmiştir.

Aşağıdaki durumlarda bir oyuncuya ihtar verilmelidir:
    • hakemin görüşüne göre, tahrik edici, alaycı veya kışkırtıcı hareketler yaparsa,
    • gol atıldıktan sonra kutlamak için oyun alanını çevreleyen parmaklıklara (tel örgülere) tırmanırsa,
    • formasını çıkarır veya başını formasıyla kapatırsa,
    • başını veya yüzünü bir maske ya da benzer bir şeyle kapatırsa.

Bir golü kutlamak için oyun alanının dışına çıkmak tek başına ihtar verilebilecek bir ihlal değildir. Fakat mümkün olan en kısa zamanda oyuncuların oyun alanına dönmesi şarttır.

Gol kutlamaları ile başa çıkmak için hakemlerin sağduyuyla ve önleyici bir tavırla hareket etmeleri beklenir.

Mesaj Yetkileri