Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Afedersin bir sorum olucak. Madem evinizde öyle aman aman pres yapıyosunuz kimsenin kurtulucak yolu olmuyor neden puan kayıplarınız hep evinizde ? neden Şampiyonlar Ligi'nde evinde sadece 1 maç kazanabildin ? Demek ki o süper(!) presinizden kurtulmanın yolu varmış. Biraz abartmayın azıcık objektif bakın yahu
Derbilerin motivasyonu başka yalnız. Arkadaş biraz abartmış bence de ama senin örneklerin de pek sağlıklı değil. ŞL'de pres oyunu oynamadık pek içerde, Cluj maçında o zeminde top oynamak sıkıntıydı, Braga maçında ise sonuç verimli olmasa da fena değildik. Ayrıca Fenerbahçe ŞL seviyesinde bir takım mı, o da tartışılır. Ligdeki puan kayıpları da genelde kontra yüzünden gelişti. Fenerbahçe nasıl kapanan takımlara karşı zorlanıyor, aynısı bizde de var. Eskişehir maçı son dakikada pozisyon vermeden 2 puan yitirdik, yenildiğimiz Karabük maçı rakibin etkili kontra atak silahlarını durduramadık. Fenerbahçe çok etkili kontraya çıkan bir takım değil, Stoch oynarsa değişebilir tabii bu durum. Genel olarak geçen seneki derbi maçlarına göre yorumlar yapılıyor bence, bu sene iki takım da farklı, hepimizi şaşırtan bir maç olabilir.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
Olay pres değil, Necati'nin orta saha özelliklerini kaybetmiş olmamız.

Necati'yi bırakmak en büyük hatamızdı.
Necati konusunda hata gitmek isteyen Necati'yi tutmamak değil, yerine aynı özellik de bir yabancı alamamak oldu. Devre arası telafi edilebilir umarım bu hata. Necati kendine güvenip devre arası yine gelmek ise daha iyi olabilir tabii.