Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @TeNaciOUS MidFieLdeR
    Biz her fener macında içerde dışarda her zaman önde pres yaptık. Deplasmanda bunu yapmak akıldışıydı fark yedik ama yine yaptık. He içerde bizim presimizden bu dönemde kurtulmanızın YOLU YOK. Öyle arkada boşluk verir değerlendirirz falan o iş öyle olmuyor işte ayaga cıkmadıgın zaman, uzun topta da stoperler vurdurmadıgı zaman ortasahayı geçemezsin. Sen Bekir ile fenerbahce'nin paslaşarak ayaga topla çıkabileceğini düşünüyorsan o senin düşüncendir. Biz çıkamayacagınızı ve Bekir'de topladıgınız topların sizin başınıza süper bela açacagını söylüyoruz. Bu arada Fenerbahce gs'ı bu zamana kadar nasıl yendi. Aynen senin dediğin gibi yendi. Arkadaki boşluklara kontratak yaparak.O da ayaga top yapmaktansa Alex i ortasahaya kadar getirip onu topla bir türlü buluşturup onun sakladıgı toplar ve aldıgı faullerle bunu yaptı. Bu gorevi şu an yapabilecek tek isim var o da Sow tabi biraz daha farklı olarak. Yani Fenerbahce hiçbir maçında (en az 2 farklı öne geçmediği anlarda) savunmadan paslaşarak cıkma imkanı bulamadı. Aykut Kocaman bu stili oturtmak isteyecek bundan yuzde yuz eminim ama oyuncularınız bu riski alamayacak. Hele ilk yarım saat o savunma hattından cıkış cok zor olacak sizin adınıza. Bunlar analiz. Sen Gs'ın presini hafife alıyorsun öyle o hızda ve tempoda pres yapan hangi takıma paslaşarak cıkabilecek bir takım var bu ligde? Tabi ki Gs karabuk maçı temposuyla oynamayacak. Burada önemli olan son 3 FB maçında oldugu gibi. Gs takımının girdiği pozisyonları gole cevirip ceviremeyecegi, maçın kaderini bu belirler.
    Afedersin bir sorum olucak. Madem evinizde öyle aman aman pres yapıyosunuz kimsenin kurtulucak yolu olmuyor neden puan kayıplarınız hep evinizde ? neden Şampiyonlar Ligi'nde evinde sadece 1 maç kazanabildin ? Demek ki o süper(!) presinizden kurtulmanın yolu varmış. Biraz abartmayın azıcık objektif bakın yahu
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pres yapan bir takım olduğumuza inanmıyorum ben artık.Geçen yıl presimiz forvetten başlıyordu,bu yıl Umut ne kadar pres yapsa da Burak'ın bir gram pres yapmaması dolayısıyla rakip paniğe kapılmadan tak tak tak diye geçiyor bizim forveti ve ortasahayı,sonrası çorap söküğü gibi geliyor.Elmander sakatlandığı gün o müthiş baskılı presimiz de bitti.Eğer Terim pres yapan bir takım olmamızı istiyorsa radikal bir karar alacak ve Burak'ı kenara oturtup,Elmander ve Umut ikilisi ile başlayacak.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Olay pres değil, Necati'nin orta saha özelliklerini kaybetmiş olmamız.

Necati'yi bırakmak en büyük hatamızdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Afedersin bir sorum olucak. Madem evinizde öyle aman aman pres yapıyosunuz kimsenin kurtulucak yolu olmuyor neden puan kayıplarınız hep evinizde ? neden Şampiyonlar Ligi'nde evinde sadece 1 maç kazanabildin ? Demek ki o süper(!) presinizden kurtulmanın yolu varmış. Biraz abartmayın azıcık objektif bakın yahu
    Derbilerin motivasyonu başka yalnız. Arkadaş biraz abartmış bence de ama senin örneklerin de pek sağlıklı değil. ŞL'de pres oyunu oynamadık pek içerde, Cluj maçında o zeminde top oynamak sıkıntıydı, Braga maçında ise sonuç verimli olmasa da fena değildik. Ayrıca Fenerbahçe ŞL seviyesinde bir takım mı, o da tartışılır. Ligdeki puan kayıpları da genelde kontra yüzünden gelişti. Fenerbahçe nasıl kapanan takımlara karşı zorlanıyor, aynısı bizde de var. Eskişehir maçı son dakikada pozisyon vermeden 2 puan yitirdik, yenildiğimiz Karabük maçı rakibin etkili kontra atak silahlarını durduramadık. Fenerbahçe çok etkili kontraya çıkan bir takım değil, Stoch oynarsa değişebilir tabii bu durum. Genel olarak geçen seneki derbi maçlarına göre yorumlar yapılıyor bence, bu sene iki takım da farklı, hepimizi şaşırtan bir maç olabilir.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Olay pres değil, Necati'nin orta saha özelliklerini kaybetmiş olmamız.

Necati'yi bırakmak en büyük hatamızdı.
    Necati konusunda hata gitmek isteyen Necati'yi tutmamak değil, yerine aynı özellik de bir yabancı alamamak oldu. Devre arası telafi edilebilir umarım bu hata. Necati kendine güvenip devre arası yine gelmek ise daha iyi olabilir tabii.

Nesil
    2006

Çok karamsar bir maç iki takım içinde, bana o günkü ruh hali tamamen skoru belirleyecek. İki takımında birbirine karşı üstünlük kurabileceği çok alan var.

Asıl beraberlik bu maçın favori skorudur, bana göre çok sakin çok kontrollü bir maç geçecek iki takım içinde. Ekstra hamleler skoru belirler, bana göre.

@TeNaciOUS MidFieLdeR
    Biz her fener macında içerde dışarda her zaman önde pres yaptık. Deplasmanda bunu yapmak akıldışıydı fark yedik ama yine yaptık. He içerde bizim presimizden bu dönemde kurtulmanızın YOLU YOK. Öyle arkada boşluk verir değerlendirirz falan o iş öyle olmuyor işte ayaga cıkmadıgın zaman, uzun topta da stoperler vurdurmadıgı zaman ortasahayı geçemezsin. Sen Bekir ile fenerbahce'nin paslaşarak ayaga topla çıkabileceğini düşünüyorsan o senin düşüncendir. Biz çıkamayacagınızı ve Bekir'de topladıgınız topların sizin başınıza süper bela açacagını söylüyoruz. Bu arada Fenerbahce gs'ı bu zamana kadar nasıl yendi. Aynen senin dediğin gibi yendi. Arkadaki boşluklara kontratak yaparak.O da ayaga top yapmaktansa Alex i ortasahaya kadar getirip onu topla bir türlü buluşturup onun sakladıgı toplar ve aldıgı faullerle bunu yaptı. Bu gorevi şu an yapabilecek tek isim var o da Sow tabi biraz daha farklı olarak. Yani Fenerbahce hiçbir maçında (en az 2 farklı öne geçmediği anlarda) savunmadan paslaşarak cıkma imkanı bulamadı. Aykut Kocaman bu stili oturtmak isteyecek bundan yuzde yuz eminim ama oyuncularınız bu riski alamayacak. Hele ilk yarım saat o savunma hattından cıkış cok zor olacak sizin adınıza. Bunlar analiz. Sen Gs'ın presini hafife alıyorsun öyle o hızda ve tempoda pres yapan hangi takıma paslaşarak cıkabilecek bir takım var bu ligde? Tabi ki Gs karabuk maçı temposuyla oynamayacak. Burada önemli olan son 3 FB maçında oldugu gibi. Gs takımının girdiği pozisyonları gole cevirip ceviremeyecegi, maçın kaderini bu belirler.

Bekiri en son ne zaman izledin ?

Fenerbahçeyi en son ne zaman izledin ?

Galatasarayı en son ne zaman izledin ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Çok karamsar bir maç iki takım içinde, bana o günkü ruh hali tamamen skoru belirleyecek. İki takımında birbirine karşı üstünlük kurabileceği çok alan var.

Asıl beraberlik bu maçın favori skorudur, bana göre çok sakin çok kontrollü bir maç geçecek iki takım içinde. Ekstra hamleler skoru belirler, bana göre.
    galatasarayin basinda sinyor terim oldugu surece macin kontrollu gecmesi ihtimali yok bana gore. 0-0 gibi bir sonuc imkansiz gibi bir sey, olur da macin sonuna bu skorla girilirse dananin kuyrugu son dakkalarda da olsa illa ki kopar. golsuz bir galatasaray maci dusunemiyorum acikcasi hagi falan olsaydi gsde 0-0 skoruna basardim tum parami ama terim varken bunun olmasi imkansiz

sezer hakkinda fener taraftarinin gorusunu az cok biliyoruz, 11de sahaya ciksa gs taraftari acaba endise duyar mi? bir turlu kanim isinamadi su sezere, rakiplerin gozunde nasil bir oyuncu merak ediyorum acikcasi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Benim aklımda Sezer ortalama bir oyuncu olarak kalmış ( öyledir demiyorum). O yüzden Sezer çıksa ben avantaj olarak görürüm kendi takımıma karşı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezer iyi oyuncu, bence Fenerbahçe'nin mevcut taktik yapısında Cristian - Topal - Meireles'den biri fazla. Cristian daha önde oynuyor aslında Meireles olmalı Sow'a yakın olan isim bunun olmama sebebi muhtemelen Cristian'ın savunma anlamında gamsız olması. Sezer teknik, iyi bir oyuncu. Oynadığında fark yaratıyor, hücuma akıcılık getiriyor. Ama derbide her türlü Cristian derdim ben Fenerbahçe'li olsam, yeri geldiğinde ortamı gerer, şut tehdidi var.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ortamı germek konusunda haklısın ancak şut konusunda Sezer daha teknik vuruyo bence en azından Cristian dengesiz vuruyo.Sezer öyle değil..

Ayrıca Sezer'in bir diğer artısı gole dönük oynaması ve beklenmedik anlarda beklenmedik hareketler yapması.(Göztepe maçı asisti örneğin)..

Cristian'ı ofansif anlamda beğenmiyorum ben umarım Sezer oynar

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

duran topların bizim için önemli olucagını düşündüğüm bu maçta en iyi kullanan oyuncumuz sezer oynamalı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    galatasarayin basinda sinyor terim oldugu surece macin kontrollu gecmesi ihtimali yok bana gore. 0-0 gibi bir sonuc imkansiz gibi bir sey, olur da macin sonuna bu skorla girilirse dananin kuyrugu son dakkalarda da olsa illa ki kopar. golsuz bir galatasaray maci dusunemiyorum acikcasi hagi falan olsaydi gsde 0-0 skoruna basardim tum parami ama terim varken bunun olmasi imkansiz

sezer hakkinda fener taraftarinin gorusunu az cok biliyoruz, 11de sahaya ciksa gs taraftari acaba endise duyar mi? bir turlu kanim isinamadi su sezere, rakiplerin gozunde nasil bir oyuncu merak ediyorum acikcasi.

Sezer'in ilkonbirde olması herkes için süpriz olur. Eğer Fenerbahçe Christian, Topal ve Raul üçlüsünden ikisini tercih edip, Sezer'i eklerse önde basan ve gol kovalayan bir takım hürriyetinde olur ve buda kıran kırana bir maç geçmesini sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cristian 3 sezondur Emre'nin yanında Ön Libero görevini üstleniyordu şuan Alex'in görevini üstleniyor. Her ne kadar -Ön orta sahada oynuyor, Forvet arkası oynuyor, 2'linin önünde oynuyor ama geri dönüyor- gibi farklı cümle kalıpları içinde kullansak da Alex sonrası ne sistem değişti ne de yayılım. Cristian bence şuana kadar verebileceğinin en iyisini verdi. Çünkü o pozisyonda yapabileceği bu.

Cristian 22 maçta (aldığı dakikaya göre tam olarak 20.7 maça denk geliyor) 4 gol atarken
    Sezer 9 maçta (aldığı dakikaya göre tam olarak 3.5 maça denk geliyor) 5 gol attı.

Şu küçük istatistik bile aslında o bölgede oynayan bir oyuncunun hangisi olması gerektiğine işaret ediyor. Onun için maça

Cristian (Topal) - Meireles
    Sezer

ile çıkmakla

Topal-Meireles
    Cristian

ile çıkmak arasında hücum aksiyonları açısından çok fark var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

sezer pres yapmıyor bence cris oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şöyle bir sorun var cristianı ileriye attıkmı takımdan çok savruk oynuyor (ayrıca yaptığı preste çok yalancı) gibi geliyor ilerisiyle orta saha arası çok boşluk oluyor ve top çıkartamıyoruz cristian arkada oynarken meirelesle takımı çok rahat öne atabiliyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    sezer pres yapmıyor bence cris oynamalı
    Alex koşmuyor, Sezer pres yapmıyor, Stoch savunma yapmıyor. Uzar gider, sonra sorarız kendi kendimize neden Beşiktaş'ın 34, Galatasaray'ın 32, Eskişehir'in 31 gol attığı ligde hala 23 goldeyiz, Atılan gollere bakınca 8.sıradayız (Böyle bir oyuncu kadrosuyla) diye ?

Futbolda her şey koşmak değildir, Eğer doğru zamanda bunu yapıyorsanız 245 maçta 136 gol atıp 107 asist yapıyorsunuz. Özer Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda ilk yarılarda 5.5 km altına düşmezdi, sürekli pres, koşu pres, koşu sonuç ? Yetenek desen hası var ama tercihler hep yanlış.

Biz sürekli tedbirli oynamak zorunda kalıyoruz, Bir kere de rakipler bize önlem alsa mesela ? El frenini bir indirsek nefes alacaz ama bakalım, bunu ne zaman kırabilecez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Her ankette olduğu gibi herkes tuttuğu takıma oy vermiş .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasarayın sezon boyunca hemen hemen her maçını kaçırmamaya gayret gösterdim.En iyi oynadığı maç ROMANYADAKİ CLUJ maçıydı KISA PASLARLA orta saha'dan hızlı cıkan Oyunu hızlı bir şekilde kanatalara yayan bir takımdı.Arada uzun paslar isabetli oluyordu.Cluj maçındaki sistem aynısı yapılırsa galatasaray kazanma ihtimali var.Şimdi gelelim fenere.Mehmet Topal sezon boyunca isteneni veremedi.Orta sahada MİERELES-MEHMET Topal oynarsa tam bir facia olur.Mehmet Topal yekta yada melonun baskısı karşısında duramaz.Sezer gelince pres yapmıyan bir oyuncu bize bu maçta pres yapıcak bir oyuncu lazım..

Kadrolar bu şekilde olursa mühtiş bir derbi ve orta saha mücadelesi izleriz..

-------------Muslera------------

Eboue----Semih---Danny---Riera

----Yekta---

--- Selçuk---------Meloo--

Aydın ------------------------------- Amrabat

Burak

Bu ilk on birle cıkarsa romanyadaki maçın 7-8 kat daha iyisini oynar..

Fenerbahce'nin ise..

---Volkan--

GG---Bekir---Yobo---Hasan Ali

------Salih Uçan--------

---- Miereles---Baroni----------

Kuyt -------------------- Stoch

Sow..

Bu sistemle aykut Kocamanın o orta saha takıntısı en düzeye cıkmış olur hem orta saha'da daima basan mücadele eden bir oyuncumuz olur (SALİH UÇAN) .

Bu kadrolarlar cıkarlarsa bu maçın skorunu kestirmek zor.Ama galatasaray CLUJ maçından sonra en iyi topunu oynar.

19. Default

bence iki takımda tam derbi havasında değil. medya 1e 10 katarak derbi derbi dese de taraflar için yakalanan seviye beraberlik olabilir. ya da bir farklı galibiyetler meydana gelebilir. sonuçta bu sene 3 kulvarda da mücadele ettiler, her şey, her etken bu maçta etkisini gösterecektir. beraberlik diye düşünüyorum. 1-1 ya da 2-2 falan bitebilir.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sen Karabuk'e oynadıgımız gibi mi size oynayacagımızı sanıyorsun. Gorursun maçta bakalım bu kadar kendine guveni umarım futbolcularınız da sergiler. Sen bizim ligde diğer oynadıgımız maçlar ile bu maçı nasıl kıyaslıyorsunki. Bu takımın öldürücü presi yapabilme potansiyelini herkes biliyor. BU potansiyel böyle maçlarda açığa çıkar. Siz Bekir'i pique zannederken sorun yok ama değil mi ?

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bekiri en son ne zaman izledin ?

Fenerbahçeyi en son ne zaman izledin ?

Galatasarayı en son ne zaman izledin ?

Yok ben izlemedim iki takımı da papua yeni gine'den yazıyorum malum burada Tv bile yok. Bi iki devlet kanalı var işte onlarla takılıyoruz. Sen Bekir'in adını duydugunda ben çoktan unutmuştum.
    Böyle olayları kişiselleştirmeye devam edin. Siz de cok iyi biliyorsunuz o Arena'da Galatasaray'ın sizi sahanıza mahkum edeceginden adınız gibi eminsiniz ama fanatik duygularınız Real Madrid egosuna sahip oldugunuzdan olsa gerek bu gerçekleri dile getirmenize izin vermiyor. Sen de çok iyi biliyorsun Bekir'in ne kadar zorlanacagını ama yok son maçlar yok bilmemne Ael limasol muyuz biz? Göztepe miyiz ? Ayrıca sen Bekir'in son bir kaç maçını değil de tüm kariyerini izleme şansın oldu mu? Bir kaç maçla oyuncu değerlendirilmez bunu hala öğrenemedin mi?

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Biz sürekli tedbirli oynamak zorunda kalıyoruz, Bir kere de rakipler bize önlem alsa mesela ? El frenini bir indirsek nefes alacaz ama bakalım, bunu ne zaman kırabilecez.
    Aynen dediğin gibi içeride dışarıda Fenerbahce Gs maçlarında Gs takımına önlem alarak, Gs takımını analiz ederek normal oyunundan farklı oynayarak oynar ve bu başarıyı da getirir. Gs takımı ise Fenerbahce maçlarında içeride dışarıda her zamanki oyununu oynamaya çalışır. Öne cıkmaya calısır baskı yapmaya calısır, ama karşısında hem kendisine önlem almış hem de kaliteli ayaklardan oluşan bir takım olunca da başarılı olamaz. Olay bu, içerde yine taraftar destegi motivasyonla falan Gs takımı oyununu sahaya bir türlü yansıtıyor ve kabul ettiriyor ama deplasmanda da böyle oynamaya calısınca Fenerbahce farka koşuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Siz Bekir'i pique zannederken sorun yok ama değil mi ?
    fanatik duygularınız Real Madrid egosuna sahip oldugunuzdan olsa gerek bu gerçekleri dile getirmenize izin vermiyor. Bir kaç maçla oyuncu değerlendirilmez bunu hala öğrenemedin mi?
    Şu kısımlar hariç katılıyorum diyebilirim.

Barcelona'dan farksız kıldın Galatasaray'ı ancak her neyse ben Bekir'e güveniyorum. Maç saati görürüz kim haklı kim haksız, 2-3 maçla oyuncu değerlendirilmez kanısı bana göre yanlış zaten biz değerlendirmiyoruz gelişimlerini söylüyoruz daha önceden Aykut Hoca değerlendirmiş ki şuan bizim kadromuzda

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

O arkadaşlar biraz olayı kişiselleştirdi o yuzden atarlı cevaplamışım Yok izledin mi yok tanıyor musun falan demişler ona sinirlendim...
    Burada hatırlarsan Volkan konusunda da aynı tip şeyler yazmış aynı tip tepkilerle karşılaşmıştım.
    Ben gördüğümü söylüyorum. Bekir'i hocaları tabi ki değerlendiriyor ve forma veriyor yalnız unutmaki Selcuk sahin de yıllardır sizin kadronuzda, Servet senelerce sizde ve bizde oynadı. Ayhan 10 sene oynadı. Bu adamlar bu kadrolarda diye hocaları değerlendirmelerinde isabetlidir diye bir şey diyemeyiz bence. Gs pres oyununu istediği gibi sahaya yansıttıgında bir Barca olmasa bile klasik premier lig seviyesine cıkarabiliyor. Bekir konusunda da bu kadar guvenmenizi anlayamıyorum aynen Volkan'a guvenmenizi anlayamadıgım gibi. Ama bunların hepsi analiz sonuçta dediğin gibi isabetli olup olmayacagını maçı izlediğimiz zaman göreceğiz.
    Hea bu arada bu forumda oldugu gibi her yerde bu derbi muhabbetinde Gslılar takımlarına hiç güvenmiyor hiç savunmuyor fenerbahceliler ise aşırı guvenli, bunun iki nedeni var. Birincisi Fenerbahce'nin Gs'a karşı derbi üstünlüğü ikincisi son oynanan lig+kupa maçlarının etkisi.
    Ama bu son maçların form durumu oyuncu duzeyiyle bu maçınki bir olmaz bunu herkes kaçırıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Herkesin aksine ben maçın çok ortada geçeceğini düşünüyorum. Özellikle Meireles,Cristian,Topal üçlüsü iyi yardımlaşıp, pas oyununu düzgün oynarlarsa ve de defanstan çıkarken sorumluluk alıp oyunu dikine oynama konusunda Bekir ve Yobo'ya yardımcı olurlarsa pek da mahkum oynayacağımızı düşünmüyorum. Yarın Cristian'ı her zamankinden daha efektif izleyeceğiz bence. Selçuk,Melo ve Amrabat'ın takım savunmasındaki handikapları işimize yarayabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hayır geçen seneye kadar Galatasaray da bize karşı böyle oynayamıyordu. Bu hafta derbide yine bize karşı baskılı oynayacağını hiç kimse bilemez. Ve bu da analiz sonucu elde edilen bir sonuç..

Umarım zevkli bir derbi olur, bol gollü olur.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Hayır geçen seneye kadar Galatasaray da bize karşı böyle oynayamıyordu. Bu hafta derbide yine bize karşı baskılı oynayacağını hiç kimse bilemez. Ve bu da analiz sonucu elde edilen bir sonuç..

Umarım zevkli bir derbi olur, bol gollü olur.
    Yapma şimdi biz her zaman size karşı baskılı oynadık kontrataklarla fark yedik. 6-0'lık maç bile öyle. Maçın o dönem tamamını izleyen herkes hatırlar. Hele ilk dakikalarda Gs inanılmaz önde ve baskılı başlamış sahaya atılan maddelerle oyunun durması Gs'ın afallamasına sebep olmuştu.Maç sonu istatistiklerine bakarsak %51 fener lehineydi sanırım. Ama o 3-0'lık bölümden sonra Gs takımının iyice oyundan düşmesiyle bu şekilde gelişen bir durumdu. 3-0'a kadar maç sizin sahanızda geçiyordu kontrataklarla golleri bulmuştunuz.

Sizin üstün oynadıgınız tek maç hatırlıyorum Anelka falan varken sizde, 4-0 kazandıgınız tek o maç hakikaten istatistik olarak da üstün oynamıştınız. Topu bizim yarısahada baya bir tutabilmiştiniz.

Şampiyon oldugunuz sene su şişesi maçında da galip gelmiştiniz ama yine üstün oynayan taraf bizdik.

Volkan'ın hatası Nonda'nın golu macında da 5-0 olabilecek maç 1-0 bitmişti.

Yine Nobre'nin goluyle bizi 1-0 yendiginiz ve şampiyon oldugunuz maçta deplasmanda oynamamıza berbat kadromuz olmasına ragmen topu önde tutmuştuk.

Bunlar ilk anda aklıma gelenler, biz sahada sizin yarısahanıza yıkarak oynamayı başarıyoruz her zaman ama siz de bunu cok iyi bildiğiniz için özellikle buna konsantre oldugunuz için maçı kontrataklarla alıyorsunuz. Yine öyle bir maç olacaktır. O yuzden onceki yazılarımda da belirttim. Gs'ın atıp atamama durumu maçın sonucu belirleyecek diye.

Nesil
    2006

Yıllar önce bir kupa maçı Kadıköy'de 4-4 bitip, penaltı atışlarından Fenerbahçe gülmüştü ya, ya öyle bir maç olacak ya da 0-0'a kitlenip kontrollü bir maç olacak.

Bana göre oyunun zevkli veya sade geçeceğini belirleyecek taraf Fenerbahçe olacak.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yıllar önce bir kupa maçı Kadıköy'de 4-4 bitip, penaltı atışlarından Fenerbahçe gülmüştü ya, ya öyle bir maç olacak ya da 0-0'a kitlenip kontrollü bir maç olacak.

Bana göre oyunun zevkli veya sade geçeceğini belirleyecek taraf Fenerbahçe olacak.
    ooo o maç harikaydı. Jardel mardel

Nesil
    2006

ooo o maç harikaydı. Jardel mardel
    Dün gibi hatırlıyorum 6 şubat akşamı idi. Jardel penaltı kaçırmıştı sanırsam.

Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri