Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bekiri en son ne zaman izledin ?

Fenerbahçeyi en son ne zaman izledin ?

Galatasarayı en son ne zaman izledin ?

Yok ben izlemedim iki takımı da papua yeni gine'den yazıyorum malum burada Tv bile yok. Bi iki devlet kanalı var işte onlarla takılıyoruz. Sen Bekir'in adını duydugunda ben çoktan unutmuştum.
    Böyle olayları kişiselleştirmeye devam edin. Siz de cok iyi biliyorsunuz o Arena'da Galatasaray'ın sizi sahanıza mahkum edeceginden adınız gibi eminsiniz ama fanatik duygularınız Real Madrid egosuna sahip oldugunuzdan olsa gerek bu gerçekleri dile getirmenize izin vermiyor. Sen de çok iyi biliyorsun Bekir'in ne kadar zorlanacagını ama yok son maçlar yok bilmemne Ael limasol muyuz biz? Göztepe miyiz ? Ayrıca sen Bekir'in son bir kaç maçını değil de tüm kariyerini izleme şansın oldu mu? Bir kaç maçla oyuncu değerlendirilmez bunu hala öğrenemedin mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Siz Bekir'i pique zannederken sorun yok ama değil mi ?
    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    fanatik duygularınız Real Madrid egosuna sahip oldugunuzdan olsa gerek bu gerçekleri dile getirmenize izin vermiyor. Bir kaç maçla oyuncu değerlendirilmez bunu hala öğrenemedin mi?
    Şu kısımlar hariç katılıyorum diyebilirim.

Barcelona'dan farksız kıldın Galatasaray'ı ancak her neyse ben Bekir'e güveniyorum. Maç saati görürüz kim haklı kim haksız, 2-3 maçla oyuncu değerlendirilmez kanısı bana göre yanlış zaten biz değerlendirmiyoruz gelişimlerini söylüyoruz daha önceden Aykut Hoca değerlendirmiş ki şuan bizim kadromuzda

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri