Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
galatasarayin basinda sinyor terim oldugu surece macin kontrollu gecmesi ihtimali yok bana gore. 0-0 gibi bir sonuc imkansiz gibi bir sey, olur da macin sonuna bu skorla girilirse dananin kuyrugu son dakkalarda da olsa illa ki kopar. golsuz bir galatasaray maci dusunemiyorum acikcasi hagi falan olsaydi gsde 0-0 skoruna basardim tum parami ama terim varken bunun olmasi imkansiz

sezer hakkinda fener taraftarinin gorusunu az cok biliyoruz, 11de sahaya ciksa gs taraftari acaba endise duyar mi? bir turlu kanim isinamadi su sezere, rakiplerin gozunde nasil bir oyuncu merak ediyorum acikcasi.

Sezer'in ilkonbirde olması herkes için süpriz olur. Eğer Fenerbahçe Christian, Topal ve Raul üçlüsünden ikisini tercih edip, Sezer'i eklerse önde basan ve gol kovalayan bir takım hürriyetinde olur ve buda kıran kırana bir maç geçmesini sağlar.