Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1 Ocak 2012'den bu yana Fenerbahçe Futbol Takımı Süper Lig'in normal sezonunda 3 deplasman galibiyeti aldı.

Alınan her beraberlikten sonra "Zor deplasmandı, burada puan kaybedilebilirdi, Fena değildik" denildi.

ve bugün alınan mağlubiyetten sonra "Olsun yenildik ama ezilmedik" tarzı yorumları yapıyor renktaşlarım.

Bugünleri bize gösterdiğin için teşekkürler Aykut Kocaman, Galatasaray için son 2 senedir bulunmaz hint kumaşısın, sana plaket verseler az, Çünkü senelerdir Fenerbahçe karşısında korkan bu takım artık seni her türlü yeniyor, Teşekkür sana Kocaman Teşekkürler !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Her maçta hakemi bahane ediyoruz.Kazanınca'da kaybedince bıktım artık "HAKEMDE,HAKEM,HAKEM" insan bir kerede kendi oyununa bakar.Her maçtan sonra hakemi ortaya atıyoruz.Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı.Günümüzde ne hakem hataları oluyor.Her maçta.Sen iyi top oynama,hiç bir şey yapma sonra HAKEM ? Hakem cok iyi maç yönettiğini farz edelim.Sonra yan hakeme saldırırız.Onlarda iyi oldumu MHK'ye saldırırız."Neden bize bu kadar iyi maç yöneten hakemler veriyorsunuz biz şidi kime saldırıcaz ? "diye.Sadece oynadığımız kötü futbolu ört bas ediyoruz bu hakem muhabettiyle başka bir şey değil.
    Çok iyi oynadığımızı söylemedim farkettiysen. İsterse takım 2 pas yapamasın bu hakemin hatalarını örtemez.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    ve bugün alınan mağlubiyetten sonra "Olsun yenildik ama ezilmedik" tarzı yorumları yapıyor renktaşlarım.
    Bunu diyene renktaşım dememeyi tercih edebilirsin usta.

Hoca için söylediklerine katılamayacağım, hem senin her fırsatta eleştirmenden dolayı, hem de futbolcularımız ne yaptı da hoca ne yapsın? sorusundan dolayı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gören de hakem penaltı vermedi ofsayttan gol oldu falan zannedecek.Güldürmeyin,kendinizi küçük düşürmeyin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu arada bi sorum olcak fenerbahçenin maçlarını pek (neredeyse hiç) izlemiyorum meireless hep bu kadar kötü mü ? bi pozisyonda 2 adım önüne giden pasa (ki hızlı da değildi) hareketlenmedi burak arkasından gelip aldı çok kaçak oynuyomuş gibi geldi bana

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hocam kusura bakmada Galatasaray ne zaman Fenerbahçe'den korkmuş? Ben kendi takımımım eze eze galp geldi demiyorum şansta vardı işin içinde ama Fenerbahçe'nin son yıllarda galip geliş şeklide böyle değil miydi? Çok nadir maç hatırlıyorum Fenerbahçe'nin ezerek hakederek galip geldiğini. Biz buraya yazınca yediremiyorsunuz oluyorduk o zamanlar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Meireles'in 2.sarıyı gördüğü pozisyon izlemeyen veya tekrar izlemek isteyen arkadaşlar varsa:

http://www.ligtv.com.tr/haber/meireles-boyle-kizardi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Çok iyi oynadığımızı söylemedim farkettiysen. İsterse takım 2 pas yapamasın bu hakemin hatalarını örtemez.
    Bende onu demedim zaten İyi oynayıp galip gelsekde hakem.Kötü oynayıp kaybetse HAKEM.Ben oyunda hekemlik bir şey görmedim.Coğu kararı doğruydu.Yani hakemi orataya atıp arkasına sığınmak fenerbahce bu kadar küçük takım mı ?

@UaBurak

Hiç sanmıyorum hakemlerden falan bahsederiz.Yeni bir şeyler buluruz herhalde

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Gören de hakem penaltı vermedi ofsayttan gol oldu falan zannedecek.Güldürmeyin,kendinizi küçük düşürmeyin.
    Her kararı galatasaray lehine kullanırsa , gözünün önünde Meireles'i çekerken devam ettirip , Meireles aynısını yapıp faul+sarı kart dolayısıyla kırmızı kart olunca bişi yok tabi bunlar oyunun akışına etki eden olaylar değil. Hakem sadece penaltı vermediği zaman yada ofsayttan gol olduğu zaman konuşulmaz futboldan anlamadığın burdan belli oluyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu Selçuk'un golünün müthiş bir zeka gerektirdiğini bir tek ben mi düşünüyorum ? Herkes sağ köşeye beklerken sol taraftan yapıştırdı.İşte formsuz bile olsa fark yaratan oyuncu budur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Bu arada bi sorum olcak fenerbahçenin maçlarını pek (neredeyse hiç) izlemiyorum meireless hep bu kadar kötü mü ? bi pozisyonda 2 adım önüne giden pasa (ki hızlı da değildi) hareketlenmedi burak arkasından gelip aldı çok kaçak oynuyomuş gibi geldi bana
    Geldiğinden bazı maçlarda cok iyi bazı maçlarda Vasat Üstü maçlar cıkardı.İlk kez bu kadar kötü oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sen düşürdün kendini düşüreceğin kadar bırak biraz da baskaları düşürsün.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun, Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Berabere bitseydi iyi olurdu, 5 puan fark kötü oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Her kararı galatasaray lehine kullanırsa , gözünün önünde Meireles'i çekerken devam ettirip , Meireles aynısını yapıp faul+sarı kart dolayısıyla kırmızı kart olunca bişi yok tabi bunlar oyunun akışına etki eden olaylar değil. Hakem sadece penaltı vermediği zaman yada ofsayttan gol olduğu zaman konuşulmaz futboldan anlamadığın burdan belli oluyor.
    Bilmediginden degilde işine gelmediginden böyle sacma bir yorum yazdı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sen düşürdün kendini düşüreceğin kadar bırak biraz da baskaları düşürsün.
    Napmışım Yendik eğleniyoz alt tarafı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu Selçuk'un golünün müthiş bir zeka gerektirdiğini bir tek ben mi düşünüyorum ? Herkes sağ köşeye beklerken sol taraftan yapıştırdı.İşte formsuz bile olsa fark yaratan oyuncu budur.
    Alex onu 2006'Da Aykut Erçetin'e atmıştı hemen hemen aynısını.

Türkiye Kupası maçında fenerbahce o maçı 2-1 kazanmıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Fenerbahçe'nin orta sahasını çok takip etmiyorum ancak Alex yoksa şansımız daha bi artar bence.Alex ne zaman oynasak asist ya da gol kesin birşey yapıyordu.Alex olmayan bir Fenerbahçe derbisi bizim adımıza güzel bir derbi olabilir.Bu arada geçen sene Bilica'nın üstlendiği misyonu bu sene Bekir'in ya da Yobo'nun(farketmez)üstlenmesi en büyük temennim olur
    Teşekkürler Bekir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Alex onu 2006'Da aykuta atmıştı hemen hemen aynısını.
    İşte bu tür zeki oyuncular takımını sırtlayan isimler oluyor.Alex'in zaten bu tür gollerine alışığız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Hoca için söylediklerine katılamayacağım, hem senin her fırsatta eleştirmenden dolayı, hem de futbolcularımız ne yaptı da hoca ne yapsın? sorusundan dolayı.
    1 senedir bir takım ligde deplasmanlarda tel tel dökülüyorsa kimse kusura bakmasın bunun sorumlusu hocadır. 40 milyon €'luk takım önüne geleni yeniyor senin 150 milyon €'luk takımın beraberliğe Yaşasın, Allah dedirtiyor.

Örneğin Cristian-Topal-Meireles 3'lüsü haftalardır dökülüyor her maçın ilk yarıları kötü futbol ikinci yarı yapılan değişikliklerle oyun düzeliyor ama senin hocan ısrarla bu adamları tekrar tekrar oynatıyorsa ve aynı senaryo yaşanıyorsa kimse kusura bakmasın futbolcuları bir kenara bırakacaksın, Biz hala mucize bekliyoruz, 18'de 17 bizlerde çok etki yapmış demek ki hala bir umut olur diye bekliyoruz, Oysa bilmiyoruz ki Yargıtay'ın ağzından çıkacak tek kelime ile o 18'de 17 futbol tarihine şikelerle kazanılmış maçlar olarak geçecek.

Benim kafam gerçekten almıyor, Koca Fenerbahçe takımı nasıl 1 senede 3 deplasman galibiyeti alır buna rağmen taraftar bundan memnun olur, bu kadar mı basitleşti bu futbol takımı, bu kadar sıradan bir takım olduk ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Öncelikle hakemi tebrik ederim kendine yakışanı yaptı .

meirelese verilmeyen faul ile verilen faul arasında ne fark ? Onu verme bunu ver daha değişiği bi yerden geliyor aklıma ama neyse . Yediğimiz ilk golde de benca faul felan yoktu

oynadığımız oyuna gelirsek ben beğendim ilk yarı rakibe göre çok daha iyidik ikinci yarı biz kötüydük rakip de kötüydü krasiç daha kötüydü hakem en kötüsüydü

Takıma bir tane orta saha oyuncu alırsak iyi olur arkadaş son 10 yıldır şu takımın orta sahası hep sıkıntı hep bi boş kaldı appi geldi yanı boş kaldı emre geldi yanı boş kaldı meireles geldi yanı boş kaldı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray hak etti ve kazandı helal olsun hepsine teker teker.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@erdem344

Bırakın hakemi tartışmayı allah aşkına.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

TRT1'de özet var şimdi tekrar izleyelim

Meireles 3 4 maç ceza alır hakeme yuvarlak işareti yaptı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu da meşhur harket fotoğrafı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Facx View Post

bu da meşhur harket fotoğrafı
    Meireles 1 maçla kurtaracakken 2-3 maç şansını kaybedecek galiba

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Meireles de armayı ararken baya uğraştı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Meireles de armayı ararken baya uğraştı
    Tereddüt yaşadı ve bir an tutamadı formayı sonrasın çok da uğraşmadı aslında. Orada dikkat çekecek olay sonrasında yaptığı hareket bence.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galiba ilk Türkiye armasını öpecekti ondan tereddüt etti.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Meireles'in yaptığı doğru ancak logoların yerleri yanlış olmuş.Dikkat ederseniz genellikle kulüplerin logoları formanın sağında oluyor.

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri