1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    5-7-10-12-50 sayının bir önemi yok.
    Meireles tükürdü tükürmedi, hareket çekti çekmedi, hakaret etti etmedi bir önemi var mı ?

Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?

Futbolcunun hakemle hesaplaşacağı yer saha değildir, saha olmamalı. Meireles gibi profesyonel bir oyuncu böyle bir koz vermeyecekti. Zaten "Vurun Abalıya" durumu mevcut. Aziz Yıldırım Fenerbahçe menfaatleri için 1 dakika düşünmem diyor, Lütfen artık birileri başkana kendisi orada oldukça bu kulübün başından dertlerin eksik olmayacağını ve onun yüzünden Fenerbahçe'nin başının yandığını söylesin artık. İşi gücü her şeyi bırakıp Aziz Yıldırım ve Karşıtlarının savaşını izliyoruz, bu zararın kulüp üzerinde nereye kadar devam edeceğini, Fenerbahçe'nin ne zaman bu şeylerden arınacağını merak ediyorum.
    Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?
    Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?
    Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.
    Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?
    Hocam hala sen kırmızı karttan sonraki pozisyonları tartışıyorsun.Daha ne kadar açık yazabilir anlamadım ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maçlık ceza kamuoyunun malumudur.

Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.

PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla;
    Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun olağanüstü olarak toplanacağını,
    Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini,
    Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını,
    Tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz:

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Kulüpten konu ile ilgili açıklama.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet kardeşim yukarıda bizler yazmadık mı ?
    "Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.
    Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.
    Ben mevcut kongre üyelerinin Aziz Yıldırım'a karşıt bir ismi Başkan seçeceklerini zannetmem. Yine Aziz Başkan'a yakın isimlerden biri gelecektir. İnan mevcut durum Fenerbahçe'ye daha çok zarar veriyor, verecektir.
    Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.
    Ben de bunu umuyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri