1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İstediği kadar profesyonel olsun 2 dakika önce hakemin gözü önünde çekilen Meireles'e devam kararı gelirken 2 dakika sonra hemen hemen aynı pozisyona faul+sarıdan kırmızı kart verince profesyonelliği kalmıyor o da insan sonuçta isyan ediyor.
    Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.
    Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.
    1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.
    Senin dediklerinle benim dediklerim arasında alaka yok. Profosyonel oyuncu itiraz etmez gibi bişeyler döndü orda bende 2 dakika önce kendisine aynısı yapıldı devam ettirdi 2 dakika sonra kendisi başkasına yapınca kırmızı görünce haliyle sinirlendi dedim ne var bunda ? Çifte standart değil mi bunun adı ? Bi standartı olmalı hakemin ama yok işte. Belki o pozisyonda gol yicektik gözünün önünde çekti adamı yahu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Senin dediklerinle benim dediklerim arasında alaka yok. Profosyonel oyuncu itiraz etmez gibi bişeyler döndü orda bende 2 dakika önce kendisine aynısı yapıldı devam ettirdi 2 dakika sonra kendisi başkasına yapınca kırmızı görünce haliyle sinirlendi dedim ne var bunda ? Çifte standart değil mi bunun adı ? Bi standartı olmalı hakemin ama yok işte. Belki o pozisyonda gol yicektik gözünün önünde çekti adamı yahu.
    Profesyonel oyuncu tabi ki de itiraz eder ama Meireles'in yaptğını itirazdan öteydi zaten o yüzden ceza aldı.

Mesaj Yetkileri