Sayfa 288 / 447 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
8,611 ile 8,640 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@CRaCPoT

Bir takım Miereles kalmışsa kapatalım kulubu gidelim.Alex neden gönderildi koşmuyor diye.Orta saha'nın en iyi adamı gitti.Sezer ve Salih onun boşluğunu tamamlar mı bu tartışılmalı.

Ayrıca şampiyon olucam diyorsun Süper Lig'de ilk 8'de bulunan 7 takımdan 6 puan topluyorsun.Sonra şampiyonluktan bahsediyorsun.

Hakem hatası bir maçta oldu es-es maçı 1 puan aldık.Onu cıkart 5 puan kalır.

Yine 17/17 yaparsak anca öyle başka türlü olmaz.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Mesele tükürmesi.

Tükürmekten dolayı ceza vermeseler, hakaretten dolayı alacağı ceza bu kadar olamaz, 6-7 maçlık bir ceza gelir maksimum.

Sorun burada çıkıyor, tükürdüyse ceza doğru, tükürmediyse ki bakıldığında tükürmediği görülüyor en azından ben görüyorum, bu ceza verilmemeliydi.
    Yaptığı hareket bile en az 6-7 görüntüler tükürmemiş diyor ama türkümüş yazıyor.Hakemin vicdanına kalmış bir olay görüntüler insanı bazen aldatabilir.Ama türkümediği halde türkürmüş yazdıysa mebali ağır olur hakem için.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Açık bir şekilde tükürmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5-7-10-12-50 sayının bir önemi yok.
    Meireles tükürdü tükürmedi, hareket çekti çekmedi, hakaret etti etmedi bir önemi var mı ?

Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?

Futbolcunun hakemle hesaplaşacağı yer saha değildir, saha olmamalı. Meireles gibi profesyonel bir oyuncu böyle bir koz vermeyecekti. Zaten "Vurun Abalıya" durumu mevcut. Aziz Yıldırım Fenerbahçe menfaatleri için 1 dakika düşünmem diyor, Lütfen artık birileri başkana kendisi orada oldukça bu kulübün başından dertlerin eksik olmayacağını ve onun yüzünden Fenerbahçe'nin başının yandığını söylesin artık. İşi gücü her şeyi bırakıp Aziz Yıldırım ve Karşıtlarının savaşını izliyoruz, bu zararın kulüp üzerinde nereye kadar devam edeceğini, Fenerbahçe'nin ne zaman bu şeylerden arınacağını merak ediyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ayrıca el hareketine ek olarak Eboue'nin yanındayken de o el hareketini yapıyor.Yani ben hakem'e hakaret olarak yaptığını düşünmüyorum.

Tükürük olayını geçtim zaten 12 maç nedir abi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    5-7-10-12-50 sayının bir önemi yok.
    Meireles tükürdü tükürmedi, hareket çekti çekmedi, hakaret etti etmedi bir önemi var mı ?

Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?

Futbolcunun hakemle hesaplaşacağı yer saha değildir, saha olmamalı. Meireles gibi profesyonel bir oyuncu böyle bir koz vermeyecekti. Zaten "Vurun Abalıya" durumu mevcut. Aziz Yıldırım Fenerbahçe menfaatleri için 1 dakika düşünmem diyor, Lütfen artık birileri başkana kendisi orada oldukça bu kulübün başından dertlerin eksik olmayacağını ve onun yüzünden Fenerbahçe'nin başının yandığını söylesin artık. İşi gücü her şeyi bırakıp Aziz Yıldırım ve Karşıtlarının savaşını izliyoruz, bu zararın kulüp üzerinde nereye kadar devam edeceğini, Fenerbahçe'nin ne zaman bu şeylerden arınacağını merak ediyorum.
    Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?
    Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maçlık ceza kamuoyunun malumudur.

Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.

PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla;
    Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun olağanüstü olarak toplanacağını,
    Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini,
    Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını,
    Tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz:

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Kulüpten konu ile ilgili açıklama.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

PFDK görüntü falan izlemiyormuş, hakem raporuna göre ceza veriyormuş diyenler var, goygoy mu troll mü gerçek mi bilemedim ama doğru gibi sanki, olaya ve karara bakınca ancak bu şekilde mantıklı. Tahkimde bakılıyormuş görüntü işlerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.
    Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Mesele tükürmesi.

Tükürmekten dolayı ceza vermeseler, hakaretten dolayı alacağı ceza bu kadar olamaz, 6-7 maçlık bir ceza gelir maksimum.

Sorun burada çıkıyor, tükürdüyse ceza doğru, tükürmediyse ki bakıldığında tükürmediği görülüyor en azından ben görüyorum, bu ceza verilmemeliydi.
    sen daha ölmedin mi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Profesyonellikten dem vurmayın artık,o anki gerginlik,taraftar baskısı herkesi hata yapmaya zorlar.Aykut Kocaman'ın Sivas maçı sonrası bize oyun oynanıyor minvali açıklamalarından sonra emin olduğum birşey var bizim futbolcularım bilerek yahut bilmeyerek bu tür şeylerle dolduruluyor bu psikoloji ile sahaya çıkıyorlar,gol attıktan sonra hemen amblemi öpmeler bunun bir belirtisi olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?
    Hocam hala sen kırmızı karttan sonraki pozisyonları tartışıyorsun.Daha ne kadar açık yazabilir anlamadım ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İstediği kadar profesyonel olsun 2 dakika önce hakemin gözü önünde çekilen Meireles'e devam kararı gelirken 2 dakika sonra hemen hemen aynı pozisyona faul+sarıdan kırmızı kart verince profesyonelliği kalmıyor o da insan sonuçta isyan ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet kardeşim yukarıda bizler yazmadık mı ?
    "Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.
    ...

Fenerbahce yine havuzdan cekilecekmis yarin haberler o yönde.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.
    Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.
    Ben mevcut kongre üyelerinin Aziz Yıldırım'a karşıt bir ismi Başkan seçeceklerini zannetmem. Yine Aziz Başkan'a yakın isimlerden biri gelecektir. İnan mevcut durum Fenerbahçe'ye daha çok zarar veriyor, verecektir.
    Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.
    Ben de bunu umuyorum.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu olay Fenerbahçe'nin itirazından sonra 5-6 maça kadar düşer diye tahmin ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İstediği kadar profesyonel olsun 2 dakika önce hakemin gözü önünde çekilen Meireles'e devam kararı gelirken 2 dakika sonra hemen hemen aynı pozisyona faul+sarıdan kırmızı kart verince profesyonelliği kalmıyor o da insan sonuçta isyan ediyor.
    Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.
    Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.
    1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.
    Senin dediklerinle benim dediklerim arasında alaka yok. Profosyonel oyuncu itiraz etmez gibi bişeyler döndü orda bende 2 dakika önce kendisine aynısı yapıldı devam ettirdi 2 dakika sonra kendisi başkasına yapınca kırmızı görünce haliyle sinirlendi dedim ne var bunda ? Çifte standart değil mi bunun adı ? Bi standartı olmalı hakemin ama yok işte. Belki o pozisyonda gol yicektik gözünün önünde çekti adamı yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Senin dediklerinle benim dediklerim arasında alaka yok. Profosyonel oyuncu itiraz etmez gibi bişeyler döndü orda bende 2 dakika önce kendisine aynısı yapıldı devam ettirdi 2 dakika sonra kendisi başkasına yapınca kırmızı görünce haliyle sinirlendi dedim ne var bunda ? Çifte standart değil mi bunun adı ? Bi standartı olmalı hakemin ama yok işte. Belki o pozisyonda gol yicektik gözünün önünde çekti adamı yahu.
    Profesyonel oyuncu tabi ki de itiraz eder ama Meireles'in yaptğını itirazdan öteydi zaten o yüzden ceza aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu mantıkla bakarsak Engin de haklı, onun da yaptıklarının temel sebebi penaltımızın verilmeyişi. Hakem Meireles'in çekilmesini görmemiş olabilir, sonrasında gözünün önündeki çekmeye kart vermemesi gerekmez, o zaman eyyam olur çünkü.
    Last edited by uAburak89 : 21.Aralık.2012 at 03:54 Reason: İmla.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aynen. Haklı olsun olmasın o el hareketini yapamaz hakarettir bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Aynen. Haklı olsun olmasın o el hareketini yapamaz hakarettir bu.
    Nasıl ya yapamaz ? Geçin bu profesiyonal ayaklarını. İnsanlar haksızlıklar karşısında bazen çıldırabiliyor. Sonuçta hepimiz insanız ve hayatımızda anlık duygularımıza yenik düştüğümüz zamanlar vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Nasıl ya yapamaz ? Geçin bu profesiyonal ayaklarını. İnsanlar haksızlıklar karşısında bazen çıldırabiliyor. Sonuçta hepimiz insanız ve hayatımızda anlık duygularımıza yenik düştüğümüz zamanlar vardır.
    Eyvallah vardır'da.Bu adamlar Profsyenol olmak zorunda 11 maç yok bunun günahını kulup cekicek.Adam oturduğu yerden parasını kazanıcak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Giydiğin formanın sorumluluğunu taşıyorsun. Meireles'in orada kendine hakim olması lazımdı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

1 pozisyon önce Yekta'ya bacak arası atıyorum, bana müdahalesi oluyor ve pozisyon devam ediyor.

1-2 pozisyon sonra aynısını ben yapıyorum ki ikisi de atak kesme aynı durum yani, ancak bana faul çalınıyor ardından kırmızı veriliyor.

Şu senaryoya göre ben olsam ben de aynısını yapardım. Profesiyonellik de bir yere kadar Chelsea görmüş diye sinirleri alınmamış ya insandır haksızlık durumu olunca sinirlenir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri