1 ile 30 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2012

Hoca paylaştığın bütün ligler olması gerektiği gibi sıralanmış , hepside çok heyecanlı , ispanya'nın 3 büyüğü , ingiltere'nin 5 büyüğü Türkiye'nin de 4 büyüğü bu yıllarda hala kafaya oynuyor ve puan farklarıda yok denicek kadar az , oyun gerçekçilikden uzaklaşmamış

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mcsergeant View Post
    En azından liderlikten kopmamışsın hocam

Aynen enazından hala oradan kopmadık , entresan bir şekilde yapay zeka bana hala meydan okuyor bu yıllarda genelde bazı takımlar kümeye oynardı , FM 2013 'de gerçeğe çok yaklaşmışlar bütün büyükler neredeyse olması gerektiği gibi gidiyor ve transferleride ona göre yapıyor.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    100+ gollü bitirecek gibi duruyosun ligi şampiyonda olursun bence

Usta güncellemeden sonra oyun çok enteresan oldu , maçlar çok gollü olmaya başladı , dediğin gibi 100 gol barajınıda çok rahat aşarız

Quote Originally Posted by akuli View Post
    Öncelikle başarılar.Kariyerini okumam tahimi 4 saatimi aldı ve bu sabaha karşı 4'de son buldu aga ne kariyer yapmışsın. Takipdeyim.

Teşşekkür ettim , 4 saat boyunca okuduğuna göre , demekki doğru yolda ilerliyorum

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hoca paylaştığın bütün ligler olması gerektiği gibi sıralanmış , hepside çok heyecanlı , ispanya'nın 3 büyüğü , ingiltere'nin 5 büyüğü Türkiye'nin de 4 büyüğü bu yıllarda hala kafaya oynuyor ve puan farklarıda yok denicek kadar az , oyun gerçekçilikden uzaklaşmamış

Normalde lig ortasında diğer ligleri paylaşmam bende bu konuya değinmek için paylaştım , yapay zeka şuana kadar neredeyse mükemmel , oyun hala heyecanını koruyor

Mesaj Yetkileri