Norwich ve City yenilgileri olmasaymış mükemmel olurmuş hocam
Tam bilmiyorum zorlaştı mı ama sen deplasmanlarda puan kaybediyorsun![]()
İşler iyice zoar girdi.
Duarte sırtlıyor takımı
Bu adam neler yapıyor öyle yakaç golü oldu hocam ?
Son maçlar çok güzel hocam
Birde bu duarte regen demi profiline denk gelmedim okurken
En azından liderlikten kopmamışsın hocam
100+ gollü bitirecek gibi duruyosun ligi şampiyonda olursun bence![]()
Öncelikle başarılar.Kariyerini okumam tahimi 4 saatimi aldı ve bu sabaha karşı 4'de son bulduaga ne kariyer yapmışsın. Takipdeyim.
Hoca paylaştığın bütün ligler olması gerektiği gibi sıralanmış , hepside çok heyecanlı , ispanya'nın 3 büyüğü , ingiltere'nin 5 büyüğü Türkiye'nin de 4 büyüğü bu yıllarda hala kafaya oynuyor ve puan farklarıda yok denicek kadar az , oyun gerçekçilikden uzaklaşmamış![]()
Aynen enazından hala oradan kopmadık , entresan bir şekilde yapay zeka bana hala meydan okuyorbu yıllarda genelde bazı takımlar kümeye oynardı , FM 2013 'de gerçeğe çok yaklaşmışlar bütün büyükler neredeyse olması gerektiği gibi gidiyor ve transferleride ona göre yapıyor.
Usta güncellemeden sonra oyun çok enteresan oldu , maçlar çok gollü olmaya başladı , dediğin gibi 100 gol barajınıda çok rahat aşarız
Teşşekkür ettim , 4 saat boyunca okuduğuna göre , demekki doğru yolda ilerliyorum
Normalde lig ortasında diğer ligleri paylaşmam bende bu konuya değinmek için paylaştım , yapay zeka şuana kadar neredeyse mükemmel , oyun hala heyecanını koruyor![]()
Sende baya pozisyon oluyor gerçekten hocam. Oyuncular kaliteli ve taktikte atak olunca böyle oluyor sanırım![]()
Evet çok iyisindevam et bu yolda
![]()