Quote Originally Posted by romelon View Post
Her güncellemeden sonra taktikle oynama gereği duyuyorum malesef , özellikle deplasmanda benimde beklerimin çok abartılı kötü oynadığı durumlar oluyor hatta 10 kişi kalan Manu karşısında 2 kere sol bekimi değştirdim ama genede felç ettiler.ı , senin önerdiğin oyuncuya gelince oyuncunun profiline baktım şimdi öncelikle önerin için teşekkürler ama emin ol ilk 18 'e bile girmesi mümkün değil , kadromda oynayan asıl oyunularla yedek oyuncular bir birlerine çok yakın şöyle bir örnek verirsem

Forvet = Duarte Yedek = Ademilson

Sol Gizli Forvet = Mata Yedek = Rodriguez

Sağ Gizli Forvet = Chamberlain Yedek = Shaqiri

O yedekler kadar iyi değil o konuda bir şey diyemem. Sadece joker gibi ortasahada nereye koysan oynar. Sakatlıklarla ve cezalılarla başım çok dertte. Özellikle de bu oyunda durum böyle. Adamım sakatlanmıyorsa muhakkak kırmızı kart yiyorum. 19. saniyede bile oyuncum sakatlandı bu oyunda.

Bekler bu oyunda baya sıkıntılı. Çok zor dikiş tutturuyorlar. 2 sezonda sağ ve solda olmak üzere 3 bek değiştirdim yine verim alamadım.

Bu arada sizin fikstür de baya zor fakat çok az kayıpla atlatacağınızı tahmin ediyorum.