Bu sefer eleyeceğizDuarte yeter.
![]()
Hocam kariyerinizi tek seferde okudum gayet güzel ve eğlenceli bir kariyer olmuş. 100. golü de sarı oğlan atmışben de bek problemimi çözebilirsem bir şeyler yapacağım sanırım.
ayrıca alternatif yedek olarak wijnaldum'u öneririm. mc amc amrl pozisyonlarında rahatlıkla oynuyor. hatta zor durumlarda forvet bile oynatmışlığım vardır.
güzel bir yedek güzel bir joker olabilir.
Fikstür çok ters.![]()
Her güncellemeden sonra taktikle oynama gereği duyuyorum malesef , özellikle deplasmanda benimde beklerimin çok abartılı kötü oynadığı durumlar oluyor hatta 10 kişi kalan Manu karşısında 2 kere sol bekimi değştirdim ama genede felç ettiler.ı , senin önerdiğin oyuncuya gelince oyuncunun profiline baktım şimdi öncelikle önerin için teşekkürler ama emin ol ilk 18 'e bile girmesi mümkün değil , kadromda oynayan asıl oyunularla yedek oyuncular bir birlerine çok yakın şöyle bir örnek verirsem
Forvet = Duarte Yedek = Ademilson
Sol Gizli Forvet = Mata Yedek = Rodriguez
Sağ Gizli Forvet = Chamberlain Yedek = Shaqiri
O yedekler kadar iyi değil o konuda bir şey diyemem. Sadece joker gibi ortasahada nereye koysan oynar.Sakatlıklarla ve cezalılarla başım çok dertte. Özellikle de bu oyunda durum böyle. Adamım sakatlanmıyorsa muhakkak kırmızı kart yiyorum. 19. saniyede bile oyuncum sakatlandı bu oyunda.
![]()
Bekler bu oyunda baya sıkıntılı. Çok zor dikiş tutturuyorlar. 2 sezonda sağ ve solda olmak üzere 3 bek değiştirdim yine verim alamadım.
Bu arada sizin fikstür de baya zor fakat çok az kayıpla atlatacağınızı tahmin ediyorum.
Başarılar hocam
Alaba'ya dikkat hocam. Bana çok çektirdi. Başarılar.
Ben bu zamana kadar en önemli sakatlığımı geçen sezon yaşadım , bir oyuncum sezonu kapattı biri 5 ay sakatlandı hemde aynı maçta ondan sonra bir birine yakın 11 kurarak birini sadece EPL ve ŞL diğer 11 ' i hem alternati yedek hemde EPL 'deki kupalarda oynatıyorum , sakatlanma riskinin biraz olsun önüne geçtim , şuana kadar çok ciddi bir sakatlıkda vermedik şükür.
Liverpool & City Canlı 0-1
Dakika 1 Ramirez
Liverpool & City Canlı 1-1
Dakika 18 Mata
Erken gelen gol kötü olsa da fazla vakit kaybetmeden cevap vermeniz çok iyi olmuş.
Liverpool & City Canlı 2-1
Dakika 52 Mata
Şampiyonluk geliyor.![]()
Liverpool & City Canlı 2-2
Dakika 78 Agüerro
Liverpool & City Canlı 2-3
Dakika 83 Athmani ( Üst üste 2 frikik gol yedikne saçma olay ya )
Olmadı![]()
![]()
City'nin fikstürü nasıl_
önlerinde zorlu maçlar var. united ve arsenal maçlarında puan kaybedebilirler. ligde puan kaybı yapmazsanız şampiyonluk zor değil.
Barcelona &Liverpool Canlı
Dakika 11 Chamberlain
Barcelona &Liverpool Canlı 0-1
Dakika 16 Messi Sakatlandı
cavani ve neymar da sakatlanırsa şöyle 1 2 ay tur garanti![]()