...
Bu kadar ezik ve sıkıcı futbol, üstelik bir kaç maç da değil, bi kaç sezondur bu kadar kötü futbol ve öyle ya da böyle bi şekilde alınan 3 puanlar nasıl tatmin edebiliyor sizi? Nerde o Sevilla heyecanı Chelsea İnter heyecanı, nerede şimdiki heyecan?
Benim görüşüm şans uzun zamandır yanımızda ama bu böyle sürmeyecek sonsuza kadar.
Daum 2 Yıl Üste Üste Şampiyonluk.Şl'de Tecrübe.Üçünçü Sezon şampiyon Gönderildi.Sonra geri geldi son maçta gene şampiyonluk kaybetti.Gönderildi ?
Zico 1 Şampiyonluk.İkinci Sezon ŞL'DE Çeyrek Final.İkinci Sezon Galatasaray Maçında Yenildi diye gönderildi.
Bu adamların günahı neydi neden gönderildi ? Hadi Daum Avrupa'da başarılı olamıyor anlaarım.
Ya Zico Hem Avrupa'da Hem ligde iyi gidiyordu neden gönderildi ?
Ayrıca Zico-Daum korkak defansif özellikleri yüksek bir oyun sistemi oynatmıyordu ?
Nedir bu Aykut Kocaman ısrarı anlamıyorum.
Aykut Kocaman,Aziz Yıldırım İkisiyle Şikeçi damgası yedik.Vaslui Maçından gazetelere nasıl manşet olmuştuk hatırlıyan varmı "7 YILDIZLI ŞİKECİLERLE MAÇIMIZ VAR" ?
Galatasaray Braga maçına giderken ne yazdı portekizlerle "OSMANLILARLA MAÇIMIZ VAR"..
Bunu yapan ben değilim herkes düşüncesini özgürce yazıyor birbirine cevap veriyor.Bazı kesim istmeiyor bazı kesim istiyor.Ben sahada'ki futbola takım top oynuyor mu ? Yok.İki Pas yapıyormu ? Yok ? Eeee Seni burda karabük gelip 3 atıyor Antalya Gelip 3 Atıyor.Deplasman'da bir galibiyet Akhisar (ODA ZORLA) Deplasman maçlarının genelinde kötü oynayıp zorla alınan berabirlikler.Sonra Aykut Kocaman kusura bakma sen istiyorsun diye.Aykut Kocaman'I savunumam.Fener top oynar kaybeder eyvallah savunurum bırak top oynamyı fenerin poziyonu yok.