Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 14.29%
  • Berabere

12 42.86%
  • Galatasaray

12 42.86%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 163 sonuç

Konu: Trabzonspor - Galatasaray | STSL 17. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Burak konuşmuş. Kapak yapmış resmen Trabzon taraftarına ve yönetimine.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"İki takıma da geldi-gitti maç. İki pozisyona girdim vuracağım yerde pas versem değişik olabilirdi. İki takım da kazanabilirdi. Zevkli bir futbol oldu, lider kapattığımız için mutluyum.

Aramızdaki fark diye düşünüyorum. Ben öyle küfür etmem, bir şey diyeceksem yüzüne söylerim.. Benim adamlığıma ters böyle şeyler. Şenol hocama teşekkür ediyorum. Sadece Şenol hocam benim için önemli, gerisinin hiçbir değeri ve önemi yok benim için.

Farklı duygular içerisindeydim. Hocalarımı ve arkadaşlarımı gördüm. Biz bu takımla şampiyonluk gördük, Türkiye Kupası'nı kazandık. Süper Kupa'yı kazandık, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Sadri Şener'in dediği gibi eşantiyon olarak geldiğim yerde gol kralı oldum. Onların efsane diye tabir ettiği insanlardan daha fazla hizmet ettim. Vefa, kadir kıymet bu kadarmış. Hepsine teşekkür ediyorum. Diyecek fazla bir şey yok."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keşke gol atsaydın be Burak. Çıldırtırdın oradakileri ve çıldırtmak için de elinden geleni yapacağını biliyordum ve çok iyi yapardın keşke gol atsaydın.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Maç amatör küme maçı gibiydi, hayatımda ilk defa bi gs maçında maç bitsede gitsek dedim sıkıldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kötü oynuyoruz kaç maçtır.Fener maçında da bu maçta da beğenmedim takımı.Skor taraftarlığı yapmaya gerek yok.İzlediğim takım benim hayalimde ki Fatih Terim'in takımı değil.Evet hem psikolojik olarak hem de kadromuzun geniş olmamasından dolayı fiziki yorgunluk var oyuncularda bunun farkındayım.Ama en azından maçın tamamında olmasa bile bölüm bölüm iyi oynamamız gerek.Oyunu karşı alana yıktığımız dakikalarda bile yana pas ata ata kaptırıyoruz en sonunda.

Özellikle iyi bir sol bek ihtiyacımız var.Stopere de ne Cris ne Gökhan Zan la olmaz bu iş orayada kadro genişliği açısından bir oyuncu gerekli.Bakalım umarım ara dönemi iyi geçirir takımımız ve ikinci yarıya daha iyi başlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    "İki takıma da geldi-gitti maç. İki pozisyona girdim vuracağım yerde pas versem değişik olabilirdi. İki takım da kazanabilirdi. Zevkli bir futbol oldu, lider kapattığımız için mutluyum.

Aramızdaki fark diye düşünüyorum. Ben öyle küfür etmem, bir şey diyeceksem yüzüne söylerim.. Benim adamlığıma ters böyle şeyler. Şenol hocama teşekkür ediyorum. Sadece Şenol hocam benim için önemli, gerisinin hiçbir değeri ve önemi yok benim için.

Farklı duygular içerisindeydim. Hocalarımı ve arkadaşlarımı gördüm. Biz bu takımla şampiyonluk gördük, Türkiye Kupası'nı kazandık. Süper Kupa'yı kazandık, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Sadri Şener'in dediği gibi eşantiyon olarak geldiğim yerde gol kralı oldum. Onların efsane diye tabir ettiği insanlardan daha fazla hizmet ettim. Vefa, kadir kıymet bu kadarmış. Hepsine teşekkür ediyorum. Diyecek fazla bir şey yok."

Taraftarin kızdığı yerde tam olarak burası.Burak bitmiş tükenmiş bi oyuncuydu.Şenol hoca istedi ve taraftarda onu ilk alındığında olumlu karşıladı.Gol krali olmadan oncede bu adami desteklediler. Kızdıkları noktada işte bundan sonra başlıyor. Burak çıkıp 'Ben Trabzonspor içim ölürüm.' dedi. üzerine ekledi İstanbulda oynamak istemiyorum Avrupada oynamak istiyorum diye. Bu soölerin üzerinsen çokta geçmeden kalkip takimin ezeli rakibine gidersen arkandan meşaleler yakılmasını,alkislanmayi,tekrar kucaklanmayi bekliyorsan senin anlayışında bir sorun var demektir.Millet taraftara salliyor bu yapilmaz diye.şimdi soruyorum Arda ben avrupada oynamak istiyorum deyip Atletico'ya değilde Fenere imza atsa ne yaprdiniz ? O bizim evladimiz deyip onu bağrınıza basardınız dimi?

He birde bir sezon öncede ben 'İstanbulda oynamam' diyipte aynı takıma giden Selçuk var.Burak'ta aynısını yapınca tuz biber oldu.
    Last edited by Trabzonspor : 24.Aralık.2012 at 02:07

Sadri şener battıkça batıyor

Onun döneminde yattaranın songun saçı nasıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk İnan ne kadar düzgün bir insan olduğunu bir kez daha gösterdi bu maçta. Burak Yılmaz'ın abartılı tepkilerine karşılık resmen azarladı, kaptanlığı layıkıyla yapıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Oradaki azar olayının sebebi bence Burak'ın ceza sahasının sağ çizgisinin oradan, uzaktan kaleye şut çekmesiydi. Oradan kaleye mi vurulur gibilerinden el hareketi de yapmıştı Selçuk.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Oradaki azar olayının sebebi bence Burak'ın ceza sahasının sağ çizgisinin oradan, uzaktan kaleye şut çekmesiydi. Oradan kaleye mi vurulur gibilerinden el hareketi de yapmıştı Selçuk.
    Valla maçı izlerken bana böyle gelmedi ama özette ya da tekrarda bakayım tekrar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bence de pozisyon içindi. ki orada Burak'ın yaptığı ters bir hareket yoktu ki , kafasına bir şey geldi adam onun acısını çekti.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ceza sahasının sağına doğru top atılıyor, Burak da saçma sapan bir şut çıkartıyor oradan. Sonra kafaya cisim, bir de ses bombası yiyor. Tam da şutu çektiği yerin oralarda Selçuk "burdan kaleye mi vurulur" gibilerinden bi hareket yapıyordu ama senin dediğin gibi de olabilir tabii

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Derbi diye izlediğimiz maçta kavga - dövüş olmamasına rağmen futbol da yoktu. Rezalet.

Bırakın 3 puanı haketmek, 1 puanı bile hakeden taraf yoktu. Puan vermesen yeridir bunlara.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Derbi diye izlediğimiz maçta kavga - dövüş olmamasına rağmen futbol da yoktu. Rezalet.

Bırakın 3 puanı haketmek, 1 puanı bile hakeden taraf yoktu. Puan vermesen yeridir bunlara.
    Zaten derbi niye denir anlamıyorum hiç.Aynı şehir takımları değiller.Dünyada aynı şehrin takımı olmadığı halde 'derbi' kelimesi kullanılan maç varmıdır? Ben bilmiyorum ama bir tek bize özel herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Zaten derbi niye denir anlamıyorum hiç.Aynı şehir takımları değiller.Dünyada aynı şehrin takımı olmadığı halde 'derbi' kelimesi kullanılan maç varmıdır? Ben bilmiyorum ama bir tek bize özel herhalde.
    derbi kolay tanımlamak için farklı şehirlerde ama sonuçta arada bir rekabet var iki tarafında büyük taraftar kitlesi var.
    ingiltere de bir liverpool man utd veya arsenal united maçları gibi örneğin.

ama bu futbolla tabi bunları aynı kategoriye koymak absürd oluyor

Bu maça maç demeye 1000 şahit lazım. 1 puan verelim maça cıkmayın deseler ikisi de kabul ederdi heralde. İki tarafın da oynayası yoktu bitse de gitsek havasında geçti, bitti ve gittiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayatımda izlediğim en berbat, en zevksiz, en keyifsiz ve en sıkıcı maçlardan biriydi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kesinlikle öyleydi çünkü el kol hareketleriyle ağızının okunmasıyla çok net anlaşılıyor.Niye soldakine vermiyorsun der gibi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk bayrağını gösterdi orada çünkü armanın olduğu yer yan tarafa bakıyor.Çok iyi yapmış.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende onu anlatmak istiyorum Oğuzhan.Armayı gösteriyor diyen yok ki.Galatasaraylıyız vesselam

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bu pozisyon her gösterildiğinde kahkalara boğuldum ya Burak'ın yüz ifadesi bir anda değişiyor orası çok komik
    Maçın pozisyonu. Bir de, itiraz ediyor.

[YOUTUBE="Yp0w6NnnSf0"]Vefa[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

bunlar hep 5. boyut

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bende onu anlatmak istiyorum Oğuzhan.Armayı gösteriyor diyen yok ki.Galatasaraylıyız vesselam
    Ben belirttim sadece yani karşı çıktığım bir yer yok
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Abartmayı abartmış artık Burak, ayıp oluyor. Terim'in konuşup uyarması lazım.
    Kendini atmaya konsantre olacagına biraz maça konsantre olmalı bu ne la.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sarı kart görmemesi de ayrı bir mesele.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İşte bu hareketleri yüzünden saygı görmüyor. Kendi taraftarı o ne yaparsa yapsın oyuncusu diye koruyor, kolluyor olabilir normal olanda bu zaten. Ama attığı gollerle taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanmak varken bu hareketleriyle kendini daha da alçaltıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sonrada ne adamisim diyor bencede ne adamsin sen Burak. Utanir insan azcicik sunu izledikten sonra ben napiyorum der

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam her konuda olduğu gibi bu konuda da kendini geliştiriyor, yeni teknikler buluyor. Saygı duymak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu tarz hareketleri alışkanlık haline getirenlere önlem olarak federasyonların videoyla ceza vermesi gerekiyor bence.Hiç hoş değil gerçekten şu görüntü.Bir de çıkmış adamlık dersi veriyor.
    So what?
    Saike

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri