Burak konuşmuş. Kapak yapmış resmen Trabzon taraftarına ve yönetimine.
Burak konuşmuş. Kapak yapmış resmen Trabzon taraftarına ve yönetimine.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
"İki takıma da geldi-gitti maç. İki pozisyona girdim vuracağım yerde pas versem değişik olabilirdi. İki takım da kazanabilirdi. Zevkli bir futbol oldu, lider kapattığımız için mutluyum.
Aramızdaki fark diye düşünüyorum. Ben öyle küfür etmem, bir şey diyeceksem yüzüne söylerim.. Benim adamlığıma ters böyle şeyler. Şenol hocama teşekkür ediyorum. Sadece Şenol hocam benim için önemli, gerisinin hiçbir değeri ve önemi yok benim için.
Farklı duygular içerisindeydim. Hocalarımı ve arkadaşlarımı gördüm. Biz bu takımla şampiyonluk gördük, Türkiye Kupası'nı kazandık. Süper Kupa'yı kazandık, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Sadri Şener'in dediği gibi eşantiyon olarak geldiğim yerde gol kralı oldum. Onların efsane diye tabir ettiği insanlardan daha fazla hizmet ettim. Vefa, kadir kıymet bu kadarmış. Hepsine teşekkür ediyorum. Diyecek fazla bir şey yok."
Keşke gol atsaydın be Burak. Çıldırtırdın oradakileri ve çıldırtmak için de elinden geleni yapacağını biliyordum ve çok iyi yapardın keşke gol atsaydın.
Maç amatör küme maçı gibiydi, hayatımda ilk defa bi gs maçında maç bitsede gitsek dedim sıkıldım.
Kötü oynuyoruz kaç maçtır.Fener maçında da bu maçta da beğenmedim takımı.Skor taraftarlığı yapmaya gerek yok.İzlediğim takım benim hayalimde ki Fatih Terim'in takımı değil.Evet hem psikolojik olarak hem de kadromuzun geniş olmamasından dolayı fiziki yorgunluk var oyuncularda bunun farkındayım.Ama en azından maçın tamamında olmasa bile bölüm bölüm iyi oynamamız gerek.Oyunu karşı alana yıktığımız dakikalarda bile yana pas ata ata kaptırıyoruz en sonunda.
Özellikle iyi bir sol bek ihtiyacımız var.Stopere de ne Cris ne Gökhan Zan la olmaz bu iş orayada kadro genişliği açısından bir oyuncu gerekli.Bakalım umarım ara dönemi iyi geçirir takımımız ve ikinci yarıya daha iyi başlarız.
Taraftarin kızdığı yerde tam olarak burası.Burak bitmiş tükenmiş bi oyuncuydu.Şenol hoca istedi ve taraftarda onu ilk alındığında olumlu karşıladı.Gol krali olmadan oncede bu adami desteklediler. Kızdıkları noktada işte bundan sonra başlıyor. Burak çıkıp 'Ben Trabzonspor içim ölürüm.' dedi. üzerine ekledi İstanbulda oynamak istemiyorum Avrupada oynamak istiyorum diye. Bu soölerin üzerinsen çokta geçmeden kalkip takimin ezeli rakibine gidersen arkandan meşaleler yakılmasını,alkislanmayi,tekrar kucaklanmayi bekliyorsan senin anlayışında bir sorun var demektir.Millet taraftara salliyor bu yapilmaz diye.şimdi soruyorum Arda ben avrupada oynamak istiyorum deyip Atletico'ya değilde Fenere imza atsa ne yaprdiniz ? O bizim evladimiz deyip onu bağrınıza basardınız dimi?
He birde bir sezon öncede ben 'İstanbulda oynamam' diyipte aynı takıma giden Selçuk var.Burak'ta aynısını yapınca tuz biber oldu.
Last edited by Trabzonspor : 24.Aralık.2012 at 02:07
Sadri şener battıkça batıyor
Onun döneminde yattaranın songun saçı nasıldı
Selçuk İnan ne kadar düzgün bir insan olduğunu bir kez daha gösterdi bu maçta. Burak Yılmaz'ın abartılı tepkilerine karşılık resmen azarladı, kaptanlığı layıkıyla yapıyor.
Oradaki azar olayının sebebi bence Burak'ın ceza sahasının sağ çizgisinin oradan, uzaktan kaleye şut çekmesiydi. Oradan kaleye mi vurulur gibilerinden el hareketi de yapmıştı Selçuk.
Ceza sahasının sağına doğru top atılıyor, Burak da saçma sapan bir şut çıkartıyor oradan. Sonra kafaya cisim, bir de ses bombası yiyor. Tam da şutu çektiği yerin oralarda Selçuk "burdan kaleye mi vurulur" gibilerinden bi hareket yapıyordu ama senin dediğin gibi de olabilir tabii![]()
Derbi diye izlediğimiz maçta kavga - dövüş olmamasına rağmen futbol da yoktu. Rezalet.
Bırakın 3 puanı haketmek, 1 puanı bile hakeden taraf yoktu. Puan vermesen yeridir bunlara.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu maça maç demeye 1000 şahit lazım. 1 puan verelim maça cıkmayın deseler ikisi de kabul ederdi heralde. İki tarafın da oynayası yoktu bitse de gitsek havasında geçti, bitti ve gittiler.
Hayatımda izlediğim en berbat, en zevksiz, en keyifsiz ve en sıkıcı maçlardan biriydi.
Canım FEDA olsun sana !
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Türk bayrağını gösterdi orada çünkü armanın olduğu yer yan tarafa bakıyor.Çok iyi yapmış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bende onu anlatmak istiyorum Oğuzhan.Armayı gösteriyor diyen yok ki.Galatasaraylıyız vesselam![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sarı kart görmemesi de ayrı bir mesele.
İşte bu hareketleri yüzünden saygı görmüyor. Kendi taraftarı o ne yaparsa yapsın oyuncusu diye koruyor, kolluyor olabilir normal olanda bu zaten. Ama attığı gollerle taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanmak varken bu hareketleriyle kendini daha da alçaltıyor.
Sonrada ne adamisim diyorbencede ne adamsin sen Burak. Utanir insan azcicik sunu izledikten sonra ben napiyorum der
Adam her konuda olduğu gibi bu konuda da kendini geliştiriyor, yeni teknikler buluyor. Saygı duymak lazım.![]()