1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Halis Özkahya nın Fifa kokartının sökülmesi gerekir eğer rapora bana tükürdü yazdı ise.

Raporda ne yazıyordu bilen var mı rapor biyerde paylaşıldı mı ? ağzıdan tükürcükler saçıldı mı yazmış yoksa bana tükürdü mü yazmış ilkini yazdıysa belkii yırtarı var, yoksa bu adama hakemlik yaptırmak ayıp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Halis Özkahya nın Fifa kokartının sökülmesi gerekir eğer rapora bana tükürdü yazdı ise.

Raporda ne yazıyordu bilen var mı rapor biyerde paylaşıldı mı ? ağzıdan tükürcükler saçıldı mı yazmış yoksa bana tükürdü mü yazmış ilkini yazdıysa belkii yırtarı var, yoksa bu adama hakemlik yaptırmak ayıp
    Yazdıysa ve bu 11 maçlık ceza verildiyse bu cezayı veren kişiler istifa etmeli.Neye göre 11 maç verdin ya da neye göre bu kadar düşürdün derler yani

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yazdıysa ve bu 11 maçlık ceza verildiyse bu cezayı veren kişiler istifa etmeli.Neye göre 11 maç verdin ya da neye göre bu kadar düşürdün derler yani
    lig tv nin en son verdigi goruntulere kadar hakemin raporuna guvenmekten baska yolu yoktu pfdk nin. ustelik raporu dogrular nitelikte ama net olmayan goruntuler vardi. o cezayi vermeleri dogaldi. son goruntulerle maalesef gercekler ortaya cikinca geri adim atmak zorunda kaldilar. caner olayinda da hakliligimiz ispatlandiysa da sessiz kalindi ama 11 maclik cezayi sineye cekemezdik. duzeltilemeliydi sonuc olarak. pfdk dogru olani yapti bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    lig tv nin en son verdigi goruntulere kadar hakemin raporuna guvenmekten baska yolu yoktu pfdk nin. ustelik raporu dogrular nitelikte ama net olmayan goruntuler vardi. o cezayi vermeleri dogaldi. son goruntulerle maalesef gercekler ortaya cikinca geri adim atmak zorunda kaldilar. caner olayinda da hakliligimiz ispatlandiysa da sessiz kalindi ama 11 maclik cezayi sineye cekemezdik. duzeltilemeliydi sonuc olarak. pfdk dogru olani yapti bence.
    Yok abi ben zaten yanlış yaptı demiyorum ancak her iki durumda da bir tarafın başı yanacak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri