Sayfa 299 / 447 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
8,941 ile 8,970 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007

Bu TFF olduğu sürece bizim ülke futbolundan hiçbir şey olmaz. Böyle devam edin hedef 2023. Şike yapana da ceza vermeyin aynı takımın maçında yapılan bir hata yüzünden hakeminizi de harcayın(ki yanılmıyorsam bu ikinci harcanan hakem bir tane daha vardı yanılıyor da olabilirim). Böyle devam ya, gerçekten bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Peki bir kendinizi onun yerine koyun adam yıllarca fifa kokartı alabilmek için ve ülkenin en iyi hakemlerinden biri olmak için onlarca hatta binlerce maç yönetiyor

Sonra bir derbiye atanıyor o sırada büyük ihtimalle ondan heyecanlı ve stresli bir adam yoktur maçın son dakikalarına girilirken meireles e haklı bir 2.sarı kart ve oyundan ihraç ediyor daha hatası olmayan bir maçta ve sonra meireles boş yere hakeme itiraz ediyor yüzüne küfür ediyor el hareketi yapıyor ve benim gördüğüm kadarıyla küfür ederken ağzından tükürük çıkıyor ve hakem de bunu bildiriyor bu bilinçli tükürdü tükürmediye dönüyor

Önce Tff hakemin raporuna göre ceza verip 12 maç ceza veriyor sonra bir görüntü ortaya çıkıyor ne kadar doğru bilemem izlemedim çünkü ve tükürmedi deniliyor sonra tff kararını değiştiriyor ve senin yıllarca çabalayarak kazandığın itibarını yalancısın denilliyor şimdi bu adam yasal yolla hakkını mı arasın yoksa istifa mı etsin çünkü bundan sonra her şey daha kötüye gidecek ama şundan eminim ki şu anda Halis Özkahya'nın içinde futbola karşı büyük bir nefret olmuştur bu olaylardan ötürü inşallah kendine bir şey yapmaz Almanya'da olanlar gibi
    küfür ettiğini nerden biliyorsun ordamıydın ? Tepki aşırı fazla ama küfür edip etmediğini biliyor musun ki böyle konuşuyorsun ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    küfür ettiğini nerden biliyorsun ordamıydın ? Tepki aşırı fazla ama küfür edip etmediğini biliyor musun ki böyle konuşuyorsun ?
    biraz dil okuma diyebiliriz ve eğer küfür de yoksa neye ceza verdi tff

biraz dil okuma diyebiliriz ve eğer küfür de yoksa neye ceza verdi tff
    Görüntüleri izlemedim diyorsun nerden okudun dilini?
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hadi burdaki fanatizm kaynakli muhalefeti anlarim da galatasaray klubunun resmi organlarindan yaptigi aciklama hic yakisik almadi bence. yeri gelince hakemleri yerin dibine sokan anlayis simdi yuceltir oldu. kimin hakki neyse o verilir. adaletin pesinde kosulmali, sov pesinde degil.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Görüntüleri izlemedim diyorsun nerden okudun dilini?
    2.ci çıkan görüntüyü izlemediği belirttim şu tükürmedi denilen videoyu ve izlediğim şey de önceki hafta perşembe günü basın tribünü programındaki verilenlerdi o da direkt maçın özeti içindeydi sadece küfür ettiği belli oluyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence tartışmaya gerek yok, olanları izleyelim. Bakalım FB özkahya'yı şikayet edecek mi yalan konuşmaktan. Şimdi bu önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Peki bir kendinizi onun yerine koyun adam yıllarca fifa kokartı alabilmek için ve ülkenin en iyi hakemlerinden biri olmak için onlarca hatta binlerce maç yönetiyor

Sonra bir derbiye atanıyor o sırada büyük ihtimalle ondan heyecanlı ve stresli bir adam yoktur maçın son dakikalarına girilirken meireles e haklı bir 2.sarı kart ve oyundan ihraç ediyor daha hatası olmayan bir maçta ve sonra meireles boş yere hakeme itiraz ediyor yüzüne küfür ediyor el hareketi yapıyor ve benim gördüğüm kadarıyla küfür ederken ağzından tükürük çıkıyor ve hakem de bunu bildiriyor bu bilinçli tükürdü tükürmediye dönüyor

Önce Tff hakemin raporuna göre ceza verip 12 maç ceza veriyor sonra bir görüntü ortaya çıkıyor ne kadar doğru bilemem izlemedim çünkü ve tükürmedi deniliyor sonra tff kararını değiştiriyor ve senin yıllarca çabalayarak kazandığın itibarını yalancısın denilliyor şimdi bu adam yasal yolla hakkını mı arasın yoksa istifa mı etsin çünkü bundan sonra her şey daha kötüye gidecek ama şundan eminim ki şu anda Halis Özkahya'nın içinde futbola karşı büyük bir nefret olmuştur bu olaylardan ötürü inşallah kendine bir şey yapmaz Almanya'da olanlar gibi
    şimdi bak hakemin raporuna göre konuşurken tükürük geldiği yazmıyor,bilinçli bir şekilde meireles geldi ve bana tükürdü diyor. Bu yalandır çünkü video çok net tükürüğün t'si yok. İzlemezsen senin yaptığın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak olur. Çünkü burada somut şeylerden bahsederken biz "izlemedim bilmiyorum ama şöyle de böyle" diyebiliyorsun.Bu bizim konumuzu çıkmaza götürür.

Halis Özkahya yalan beyan vermiştir ve yükselmekte olan kariyerini berbat etmiştir. Burada tek sorumlu kendisidir. Bana göre mükemmele yakın yönettiği derbiye yalancılığı ile damga vurmuştur.

Son olarak yasal yollar demişken iftira attığı gerekçesi ile Meireles tarafından dava açıldı ya da açılacak zaten kendisine. İsterse karşı dava açabilir tabiki.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    şimdi bak hakemin raporuna göre konuşurken tükürük geldiği yazmıyor,bilinçli bir şekilde meireles geldi ve bana tükürdü diyor. Bu yalandır çünkü video çok net tükürüğün t'si yok. İzlemezsen senin yaptığın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak olur. Çünkü burada somut şeylerden bahsederken biz "izlemedim bilmiyorum ama şöyle de böyle" diyebiliyorsun.Bu bizim konumuzu çıkmaza götürür.

Halis Özkahya yalan beyan vermiştir ve yükselmekte olan kariyerini berbat etmiştir. Burada tek sorumlu kendisidir. Bana göre mükemmele yakın yönettiği derbiye yalancılığı ile damga vurmuştur.

Son olarak yasal yollar demişken iftira attığı gerekçesi ile Meireles tarafından dava açıldı ya da açılacak zaten kendisine. İsterse karşı dava açabilir tabiki.
    rica etsem videonun linkini yazabilir misiniz çok merak ettim siz böyle diyince

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

rica etsem videonun linkini yazabilir misiniz çok merak ettim siz böyle diyince
    tabiki işte linki.

http://www.youtube.com/watch?v=T4HUHqEZ3UA
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bence tartışmaya gerek yok, olanları izleyelim. Bakalım FB özkahya'yı şikayet edecek mi yalan konuşmaktan. Şimdi bu önemli.
    fenerbahce degil meireles dava acacak. zaten kendisi bunu belirtmisti. bu raporu bir sekilde aciklamak zorunda hakem. fenerbahce sportif olarak istedigini aldi, bundan sonrasi meirelesin kendi kisisel savunmasi, cunku uzerine kamuoyu onunde atilan bir iftira var. gerekirse tazminat davasi da acabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    fenerbahce degil meireles dava acacak. zaten kendisi bunu belirtmisti. bu raporu bir sekilde aciklamak zorunda hakem. fenerbahce sportif olarak istedigini aldi, bundan sonrasi meirelesin kendi kisisel savunmasi, cunku uzerine kamuoyu onunde atilan bir iftira var. gerekirse tazminat davasi da acabilir.
    Hah işte bu durumları izleyelim diyorum, zira raul öyle bir şey yapmassa başka bi tartışma başlayacak. TFF-Aziz Yıldırım'la görüştü raul'un ceza düştü ama raul'de buba karşılık dava açmayacak gibi... Bakalım izleyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Halis Özkahya nın Fifa kokartının sökülmesi gerekir eğer rapora bana tükürdü yazdı ise.

Raporda ne yazıyordu bilen var mı rapor biyerde paylaşıldı mı ? ağzıdan tükürcükler saçıldı mı yazmış yoksa bana tükürdü mü yazmış ilkini yazdıysa belkii yırtarı var, yoksa bu adama hakemlik yaptırmak ayıp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Halis Özkahya nın Fifa kokartının sökülmesi gerekir eğer rapora bana tükürdü yazdı ise.

Raporda ne yazıyordu bilen var mı rapor biyerde paylaşıldı mı ? ağzıdan tükürcükler saçıldı mı yazmış yoksa bana tükürdü mü yazmış ilkini yazdıysa belkii yırtarı var, yoksa bu adama hakemlik yaptırmak ayıp
    Yazdıysa ve bu 11 maçlık ceza verildiyse bu cezayı veren kişiler istifa etmeli.Neye göre 11 maç verdin ya da neye göre bu kadar düşürdün derler yani

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yazdıysa ve bu 11 maçlık ceza verildiyse bu cezayı veren kişiler istifa etmeli.Neye göre 11 maç verdin ya da neye göre bu kadar düşürdün derler yani
    lig tv nin en son verdigi goruntulere kadar hakemin raporuna guvenmekten baska yolu yoktu pfdk nin. ustelik raporu dogrular nitelikte ama net olmayan goruntuler vardi. o cezayi vermeleri dogaldi. son goruntulerle maalesef gercekler ortaya cikinca geri adim atmak zorunda kaldilar. caner olayinda da hakliligimiz ispatlandiysa da sessiz kalindi ama 11 maclik cezayi sineye cekemezdik. duzeltilemeliydi sonuc olarak. pfdk dogru olani yapti bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    lig tv nin en son verdigi goruntulere kadar hakemin raporuna guvenmekten baska yolu yoktu pfdk nin. ustelik raporu dogrular nitelikte ama net olmayan goruntuler vardi. o cezayi vermeleri dogaldi. son goruntulerle maalesef gercekler ortaya cikinca geri adim atmak zorunda kaldilar. caner olayinda da hakliligimiz ispatlandiysa da sessiz kalindi ama 11 maclik cezayi sineye cekemezdik. duzeltilemeliydi sonuc olarak. pfdk dogru olani yapti bence.
    Yok abi ben zaten yanlış yaptı demiyorum ancak her iki durumda da bir tarafın başı yanacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yahu, olayın, her biri farklı açıdan çekilmiş bir sürü videosunu, yavaş ve hızlı modlarda ayrı ayrı defalarca izlemiş sizler bile hala Meireles'in tükürüp tükürmediği üzerinde uzlaşamıyorken, hakem, raporuna "bana tükürdü" diye yazınca neden hatalı değil de yalancı oluyor? El-insaf!

Ki ben buraya, günler ve sayfalar önce, "tükürmemiş, tükürük saçmış olabilir" yazmış biriyim.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Yahu, olayın, her biri farklı açıdan çekilmiş bir sürü videosunu, yavaş ve hızlı modlarda ayrı ayrı defalarca izlemiş sizler bile hala Meireles'in tükürüp tükürmediği üzerinde uzlaşamıyorken, hakem, raporuna "bana tükürdü" diye yazınca neden hatalı değil de yalancı oluyor? El-insaf!

Ki ben buraya, günler ve sayfalar önce, "tükürmemiş, tükürük saçmış olabilir" yazmış biriyim.
    Hakem göz göze olduğu bi durumda tükürdüğünü yada tükürük saçtığını anlamayacak kadar kör mü ki?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tükürme yok, çok net. Bu tartışma da burada biter.

[YOUTUBE="TsXtU1jln-g"]Raul Meireles'in Tükürmediğinin Kanıtı[/YOUTUBE]
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by CRaCPoT
    Hakem göz göze olduğu bi durumda tükürdüğünü yada tükürük saçtığını anlamayacak kadar kör mü ki?
    Hakikaten ilginç bir oyun bu futbol.

Salise kaçırmaksızın Meireles'in ağzının içine mi bakması gerekiyor hakemin? Gerekmiyorsa, ağzının içine bakmadığı bir anda suratına tükürük gelmiş olamaz mı? Hadi diyelim, bu tükürük de, damlalar halinde değil, toplu halde geldiği için hususen tükürüldüğünü düşünmüş olamaz mı? Atom parçalamıyoruz burada, sadece empati kuruyoruz; yapmayın allah aşkına.

Ya da belki hiçbir şey gelmemiştir de, raporuna yalan yazabilmek için buruşturmuştur yüzünü. Ben olsam, bu drama kabiliyetinin hatrına, 12 değilse de, bir 7 maç verirdim en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Söyleyeceklerim sadece burası için,
    Ceza verilmeden önce "Tükürdü" "Tükürmedi" üzerine konuşuldu, farklı videolar sunuldu.
    Ceza verildiği zaman "Tükürdü" "Tükürmedi" üzerine konuşuldu, farklı videolar sunuldu.
    Ceza'da indirime gidildiği bu vakitlerde "Tükürdü" "Tükürmedi" üzerine konuşuluyor, farklı videolar sunuluyor.

Acaba bir şeyleri yorumlamadan veya dile getirmeden, bizden öncesinde neler konuşulmuş, neler dile getirilmiş diye göz atıyor muyuz ? Merak ediyorum. Vaktim oldukça böyle konularda yorum yapanların (taraflı-tarafsız) yazdıklarını okumayı severim de sürekli bir kısır döngü içindeyiz, niye çözemedim : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ağızdan konuşurken çıkacak tükürük ile bilinçli yapılmış tükürük arasındaki farkı herkes anlar.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ağızdan konuşurken çıkacak tükürük ile bilinçli yapılmış tükürük arasındaki farkı herkes anlar.
    Hakem de anlamıştır o zaman.

Son videoda tükürmemiş gibi duruyor. Ama hakem ve diğer videolar tükürdüğünü gösteriyor. O an orada olan kişilerden olmadığımız için burada "KİMSENİN", "BU KONU KAPANDI, TARTIŞMA BİTTİ" gibi söylemlerde bulunma hakkı yoktur. Diyebilen varsa da taraflı yorum yapıyordur. Saygı duymaya gerek yok bence.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Cenker, uğraştırma beni, üşeniyorum: Arasam, şu forumda, ilk videoyu izledikten sonra "tükürmüş" deyip, ikinci videoyu izledikten sonra "yok, tükürmemiş" diyen kaç kişi bulurum sence?

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Cenker, uğraştırma beni, üşeniyorum: Arasam, şu forumda, ilk videoyu izledikten sonra "tükürmüş" deyip, ikinci videoyu izledikten sonra "yok, tükürmemiş" diyen kaç kişi bulurum sence?
    En az 2-3 kişi bulur
    Burak

Ben Halis olsam düdüğü asarım. Olay bitmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

simdi TRT3 te gordum, zaten guvenini yitirmis bir kurumdu gozumde devlet televizyonu olmasina ragmen ama bu yaptiklari artik cizmeyi asiyor. sonradan ortaya cikan ve meirelesin savunmasindaki hakliligini ispatlayan hakemin arkasindan cekilen goruntu tam eylemi yapacagi yerde kesilip basa sarilarak defalarca gosteriliyor, ama diger muamma olan ve herkesi eylemi yaptigini dusundurdugu goruntuleri kesintisiz ve amacina uygun bolumleriyle sunuluyor. TRT hepten dustu gozumden, belki ufak bir detay, spor haberidir, onemsizdir ama burda bile tarafsizligini koruyamiyorsa gerisini siz dusunun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe de açıklama yapmış, cevap haklarını kullanacaklarını herkes tahmin ediyordu herhalde.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=32530

GS ve TS'den sonra FB de saçmalamış ama onlarınkini daha makul karşılıyorum cevap hakkı doğuranların payı var.
    tarafı olmadıkları ihtilaflara masa başında müdahale etme
    Bu cümleyi okurken aklıma direk olarak Cemal Nalga olayının takipçisiyiz kalıbı geldi.

Onun dışında klasik demogoji, ülke menfaati laflarına artık alıştım. Manipüle'yi yanlıs yazmışlar, acele ile yazıldığı belli zaten genel olarak tıpkı dünkü bizim açıklama gibi. Meireles'i yanlış yazmışlardı, düzeltmişler sonradan. Kulüp yöneticileri taraftarlardan beter fanatikler, seviyeleri hep yerlerde ne yazık ki.

Bir de bir şey soracağım, FB'nin sitesinin linki niye hala 2008 yazıyor ?

Ayrıca bu son olaydan sonra kafa karıştırıcı bir durum var, Bilica penaltı noktasını kazınca hakem görmedi görüntülerden ceza mı olur denildi, Meireles için hakem tükürdü dedi görüntülerde yok bakıldı tükürmediği gözüküyor denildi. Burada bir karışıklık var, bu sezon TS - Bursa maçıydı galiba gol oldu hakem vermedi ama görüntülerde gol. Kime inanacağız şimdi biz, her olay farklı yorumlanıyor. Buna kesin çözüm lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ey PFDK madem o cezayı verdin, neden indiriyorsun ? Madem indireceksin, neden o cezayı veriyorsun ? Türkiye'de futbol bitmiş arkadaş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ey PFDK madem o cezayı verdin, neden indiriyorsun ? Madem indireceksin, neden o cezayı veriyorsun ? Türkiye'de futbol bitmiş arkadaş.
    Cezayı veren PFDK, indiren Tahkim Kurulu. İkis de birbirinden bağımsız kurumlar. Zaten hiç kimse indireceği cezayı vermez.

Asıl sorun PFDK nın araştırmadan, delilleri görmezden gelerek ceza vermesidir. Caner konusunda yaşanan fiyasko bu konuya etki etmiştir. PFDK'nın profesyonel ve adil bir şekilde çalışmadığı açıkça ortadadır. En başından araştırıp öyle karar verilseydi böyle olaylar olmazdı. Yapılacak şey basitti, Özkahya raporundan tükürük kelimesini çıkartacaktı, PFDK da hakaretten daha ağır bir ceza verecekti (benim düşüncem 6-7 ideal olanıdır) sonra da bir tane Fenerli gıkını çıkartamayacaktı. Ama böyle amatörce verilen kararlar futbolu bu hale getirdi.

Mesaj Yetkileri