1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by CRaCPoT
    Hakem göz göze olduğu bi durumda tükürdüğünü yada tükürük saçtığını anlamayacak kadar kör mü ki?
    Hakikaten ilginç bir oyun bu futbol.

Salise kaçırmaksızın Meireles'in ağzının içine mi bakması gerekiyor hakemin? Gerekmiyorsa, ağzının içine bakmadığı bir anda suratına tükürük gelmiş olamaz mı? Hadi diyelim, bu tükürük de, damlalar halinde değil, toplu halde geldiği için hususen tükürüldüğünü düşünmüş olamaz mı? Atom parçalamıyoruz burada, sadece empati kuruyoruz; yapmayın allah aşkına.

Ya da belki hiçbir şey gelmemiştir de, raporuna yalan yazabilmek için buruşturmuştur yüzünü. Ben olsam, bu drama kabiliyetinin hatrına, 12 değilse de, bir 7 maç verirdim en azından.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hakikaten ilginç bir oyun bu futbol.

Salise kaçırmaksızın Meireles'in ağzının içine mi bakması gerekiyor hakemin? Gerekmiyorsa, ağzının içine bakmadığı bir anda suratına tükürük gelmiş olamaz mı? Hadi diyelim, bu tükürük de, damlalar halinde değil, toplu halde geldiği için hususen tükürüldüğünü düşünmüş olamaz mı? Atom parçalamıyoruz burada, sadece empati kuruyoruz; yapmayın allah aşkına.

Ya da belki hiçbir şey gelmemiştir de, raporuna yalan yazabilmek için buruşturmuştur yüzünü. Ben olsam, bu drama kabiliyetinin hatrına, 12 değilse de, bir 7 maç verirdim en azından.
    TFF'nin yazdığı raporda, ağzından tam tükerecekken yutkunması ağızdan çıkamaması. Bu kadar dönek bir açıklama olamaz. Açık açık tükürdü veya tükürmedi yazamıyorlar, işi yokuşa sürüp ceza indiriyorlar. Sonra kulüpleri, insanları birbirlerini düşünüyorlar.

Asıl olması gereken futbol işini spordan gelen adamlara bırakmak lazım, enerji, inşaat veya benzeri holding sahiplerine değil.

Nokta atış bu olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

O yüzünü buruşturduğu videonun montaj olduğu açıklandı

Edit : Hatta youtubedan silindi video diye biliyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri