Originally Posted by
zeck17
Peki bir kendinizi onun yerine koyun adam yıllarca fifa kokartı alabilmek için ve ülkenin en iyi hakemlerinden biri olmak için onlarca hatta binlerce maç yönetiyor
Sonra bir derbiye atanıyor o sırada büyük ihtimalle ondan heyecanlı ve stresli bir adam yoktur maçın son dakikalarına girilirken meireles e haklı bir 2.sarı kart ve oyundan ihraç ediyor daha hatası olmayan bir maçta ve sonra meireles boş yere hakeme itiraz ediyor yüzüne küfür ediyor el hareketi yapıyor ve benim gördüğüm kadarıyla küfür ederken ağzından tükürük çıkıyor ve hakem de bunu bildiriyor bu bilinçli tükürdü tükürmediye dönüyor
Önce Tff hakemin raporuna göre ceza verip 12 maç ceza veriyor sonra bir görüntü ortaya çıkıyor ne kadar doğru bilemem izlemedim çünkü ve tükürmedi deniliyor sonra tff kararını değiştiriyor ve senin yıllarca çabalayarak kazandığın itibarını yalancısın denilliyor şimdi bu adam yasal yolla hakkını mı arasın yoksa istifa mı etsin çünkü bundan sonra her şey daha kötüye gidecek ama şundan eminim ki şu anda Halis Özkahya'nın içinde futbola karşı büyük bir nefret olmuştur bu olaylardan ötürü inşallah kendine bir şey yapmaz Almanya'da olanlar gibi
şimdi bak hakemin raporuna göre konuşurken tükürük geldiği yazmıyor,bilinçli bir şekilde meireles geldi ve bana tükürdü diyor. Bu yalandır çünkü video çok net tükürüğün t'si yok. İzlemezsen senin yaptığın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak olur. Çünkü burada somut şeylerden bahsederken biz "izlemedim bilmiyorum ama şöyle de böyle" diyebiliyorsun.Bu bizim konumuzu çıkmaza götürür.
Halis Özkahya yalan beyan vermiştir ve yükselmekte olan kariyerini berbat etmiştir. Burada tek sorumlu kendisidir. Bana göre mükemmele yakın yönettiği derbiye yalancılığı ile damga vurmuştur.
Son olarak yasal yollar demişken iftira attığı gerekçesi ile Meireles tarafından dava açıldı ya da açılacak zaten kendisine. İsterse karşı dava açabilir tabiki.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly