Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Sezon Sonu Hangi Takım Şampiyon Olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 46.67%
  • Galatasaray

24 53.33%
1 ile 30 arası toplam 514 sonuç

Konu: Ezeli Rekabet Ebedi Dostluk / Galatasaray & Fenerbahçe Ortak Kariyer

Hybrid View

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam , Recep Niyaz ve Salih uçan 2020 yılında bile potansiyelini bulmuyor , bide recep ofansif orta saha oyuncusu ben o şeikilde oynamıyorum salih'i bu yılda kiraldık , bir sonraki sene takıma girer herhalde geçen seneye oranla biraz gelişti profilini koyucam birazdan , GS için dediklerine katılıyorum , senin deiklerinin dışında yabancılar oynamayınca takım uyumda bozulacak , belki orada bir avantajımız olur tekrar bize gelince takımın iskeletine dokunmadım , hala takımda uluslar arası tecrübeye sahip çok oyuncu var ,( Volkan , Gökhan , Meisreles , Krasic ve bence Griezman'da o potansiyelde şuan ) bu tecrübeye , aç genç oyuncular da eklendin mi bence çok iyi şeyler olur diye düşünüyorum , şimdi fierro 'yu da kiradan çağırmayı düşünüyorum ,
    Hocam forvet hattında oyuncu sayın çok az bence. Fierro'yu çağırmayı düşünme, hemen çağır hemde Ayrıca ben hiç bir oyuncunun benim yanımda geliştiği kadar kirada geliştiğini görmedim. Senin elinin altında parlasın.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam forvet hattında oyuncu sayın çok az bence. Fierro'yu çağırmayı düşünme, hemen çağır hemde Ayrıca ben hiç bir oyuncunun benim yanımda geliştiği kadar kirada geliştiğini görmedim. Senin elinin altında parlasın.
    Çağırdım hocam akşam uçağıyla geliyo fierro

Bu da Salihin 1-2 tık gelişmiş hali çok zorlarsan 2020 'de bir Selçuk İnan olur ,

Mesaj Yetkileri