1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Biz bunu kendi oyunumuzda daha fazlasıyla yapabiliyorsak bilgisayar neden yapamasın mesela benim fm12 de süper ligi 96 puanla bitirip clyi üst üste 2 kere almışlığım var bir de 60 maçtır kaybetmiyorum(3.sezonda)

Birisi Gs'yi yonettigi zaman transfer yapmadan oynamiyor. Gidip cok saglam transferleri yapip ligdeki diger takimlarin 5 misli kalitede kadro kurup ben 96 aldim diyorsunuzda. Gs'yi yapqy zeka yonetirken transfer yapmqdan sampiyonlar ligi finali oynuyorsa, kupayi aliyorsa ,ligde 90 puan aliyorsa orda bi sorun oldugunu dusunmuyorsaniz. Demekki siz gercek hayatta GS izlediginizi zqnnedip Barxelona maclarini izliyorsunuz.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Birisi Gs'yi yonettigi zaman transfer yapmadan oynamiyor. Gidip cok saglam transferleri yapip ligdeki diger takimlarin 5 misli kalitede kadro kurup ben 96 aldim diyorsunuzda. Gs'yi yapqy zeka yonetirken transfer yapmqdan sampiyonlar ligi finali oynuyorsa, kupayi aliyorsa ,ligde 90 puan aliyorsa orda bi sorun oldugunu dusunmuyorsaniz. Demekki siz gercek hayatta GS izlediginizi zqnnedip Barxelona maclarini izliyorsunuz.
    Şaka mısınız kardeşim? Yeter ya gerçek ile oyun içi performansları karşılaştırmayı bırakın..
    Oyunda X oyuncusu gerçek hayattakinden 2 kat daha iyi performans göstermistir atar golleri, yapar savunmasını maç kazandırır.

Neden yediremiyorsunuz ki? Fenerbahçe benim oyunumda ben GSyi yönetirken UEFA'yı aldı ilk sezonunda, ne kadar güzel bir şey.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    kağıt üstünde galatasaray kadrosuna baktınız mı hiç türkiye standartlarının üstünde bir kadro ama formsuzluklar defans hataları şansızlıkları filan diye gerçekte iyi bir performans gösteremiyor

Şampiyonlar ligi finali ütopik olmuş ama 90 puan kağıt üzerinde alınabilecek bir durum oyundaki transferlere gelince ise çok büyük gelişme var fm13 de eski serilerde türk takımları nerde ucuz ve kötü oyuncu varsa onu alıyordu ama artık bir vizyonları var eksiklerine göre değerli oyuncular alıyorlar

Ve benim kariyerime gelince ilk sezon 5 transfer ikinci sezon 10 transfer 3.sezon 5 transfer yapılmıştır galatasarayın son 2 yılda yaptığı transfer sayısı benim toplam transfer sayıma yakın

Göreceksiniz galatasaray fatih terimle başarılar geldikçe üstüne koyarak devam edecektir şampiyonlar liginde oyundakine benzer durumlar olacaktır(çeyrek final,yarı final) şanslı kuralarla

Mesaj Yetkileri