Sayfa 726 / 896 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
21,751 ile 21,780 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Benim için üzülme.Ben senin gibi avrupa topcusu-Lig topcusu ayrımı yapmıyorum.Oyuncu oyuncudur ha birinin kalitesi vardır birinin yoktur.O ayrı bir konu.Ona bir şey demem.Onun için GÖZLEMCİ diye bir kesim.Bu kişiler oyuncu araştırması yapar.Hoş bunlar ülkmizde fazla gelişmediği için senide anlamak lazım.Dalga geçtiğin takımın oyuncuları Fenerbahce-Galatasaray kendi evlerinde As Kadroların Avrupa'daki oynadıkları kadrolarla 3 tane salladılar.Hatırlatırım.Birde Shelton Galatasaray maçında oynamadı.Eleşteri yapıcaksan biraz mantığa dayalı olsun.Lütfen rica ediyorum.
    mantık mantık diyosunda madem öyle bankasyada harikalar yaratan bi oyuncu neden bi üst ligde dökülüyo ? sonra sen her takım aynı futbolu , her takımada aynı futbol oynanıyo sanıyosun heralde kapanan bi orduya , eskişehire karşı shelton la lua lua ne yapıcak kontraatak futboluna uygun büyük takım baskısını kaldıramıcak futbolcuları 3 maç iyi oynadılar diye yıldız yapmak mı mantık ? gözlemcilik bi futbolcuyu izleyip değerlendirmek sandığın kadar senin kendi evinde tv dan 2-3 maçını izleyerek he bu iyi topçuymuş demek kadar kolay değil öyle olsaydı her takım porto olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mantık mantık diyosunda madem öyle bankasyada harikalar yaratan bi oyuncu neden bi üst ligde dökülüyo ? sonra sen her takım aynı futbolu , her takımada aynı futbol oynanıyo sanıyosun heralde kapanan bi orduya , eskişehire karşı shelton la lua lua ne yapıcak kontraatak futboluna uygun büyük takım baskısını kaldıramıcak futbolcuları 3 maç iyi oynadılar diye yıldız yapmak mı mantık ? gözlemcilik bi futbolcuyu izleyip değerlendirmek sandığın kadar senin kendi evinde tv dan 2-3 maçını izleyerek he bu iyi topçuymuş demek kadar kolay değil öyle olsaydı her takım porto olurdu
    Süper Lig 11 diye bir kadro kurmuştum ilk yarı sonunda.

Onur Kıvrak,

Emrah Eren---Semih Kaya--Diego--Albert Riera

Selçuk İnan--Emin Aladağ,

Diaara---Lua Lua--Shelton

Ömer Şişmanoğlu.

Sence niye böyle bir kadro kurdum.Batalla,Fernandes varken.Çünkü kurduğum kadro Kontra-Atak kadrosu önde hızlı oyunclar arkadakiler onları paslayacak klas oyuncular.

Yani bu demek oluyor ki sistemine göre oyuncu alıcaksın.İyi topcu diye almıyıcaksın.Galatasarayın Uefa Kupasını aldığı kadroyu göz önüne koy.Herkes iyi oynuyor gözküyordu.Oynadıkları sistem onları öyle gösteriyordu.Zico'lu Feneri hatırla herkes takımda yıldız olmuştu ŞL'de.Neden bir sistem vardı herkes kendi işini yapıyordu.

Ben Shelton-Lua Lua 5 maçtır takip ediyorum özellikle Mesut Bakkal geldikten sonra ivmeleri cok yükseldi.Eskişehir-Ordu bir tane kontra atak verirlerse maç boyunca herkes 1-2 tane yakalarlar o zaman gole cevirme şansı %70-80 olur.

Ayrıca Lua-Lua kontra atak olmadan ayağında topu ileriye taşıyor.

Bank Asya'da oynayan bir oyuncu lige alışmadığı için dökülüyor.Birde oyun sistemi.Akhisar örneğini verebilirim.Tecrübesizlikten cok maç kaybettiler ilk yarıda.Coğu Bank Asya'dan gelme topculardı.

Deivid de Souza İlk geldiği sezonu hatırla.Herkes eleştiriyordu yerden yere vuruyordu.2 sezonunda ne oldu ? Herkes onu göklere cıkardı.
    Last edited by petrol_fb12 : 02.Ocak.2013 at 19:51 Reason: Örnek Değiştirildi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oyuncunun Faslı veya Senegalli olması o ülkelerde harika futbolcular olduğu anlamına gelmiyor. Fransa sömürgeci bir ülke olduğu için Fransız vatandaşı olan veya Fransa'da yaşayan birçok Afrikalı var. Fransız takımları Afrikalı topçuları bulup klübe kazandırıp 3-4 yıl yetiştirdikten sonra bu hallere getiriyorlar. Şimdi Belhanda gibi oynayan bir oyuncu Afrika'da kesinlikle yok. Gelecekte onun gibi oynayacak futbolcuyu bulup, takıma katıp, 3-4 yıl yetiştirmek zaten neredeyse aynı maliyete geliyor. Türk takımları gibi hem yabancı kısıtı olan hem de altyapısı kötü takımlar için de böyle hazır futbolculara 10-15 milyon arası vermekten başka çare kalmıyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dortmund'a geri dönebilir Nuri.
    Nuri 30 yaşında Fenerbahçede o tarihten önce Türkiye'ye gelmeyecek.

Not: Fenerbahçe'ye karşı sempatisi var; ama herhangibi bir takımın taraftarı değil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Nuri 30 yaşında Fenerbahçede o tarihten önce Türkiye'ye gelmeyecek.

Not: Fenerbahçe'ye karşı sempatisi var; ama herhangibi bir takımın taraftarı değil.
    http://www.youtube.com/watch?v=955TDEucJ3E

?

Nesil
    2006

Ben Nuri ile iletişimde olan çok samimi bir arkadaşından duydum. Fenerbahçe'de şuan ki yönetim ile iyi olan ilişkisinden dolayı gelebilir. Buna ek olarak ben çocukken Galatasaraylıydım diyor.

nerde kaldı transferler hani emenike hani belhanda hanı şınayder

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben Nuri ile iletişimde olan çok samimi bir arkadaşından duydum. Fenerbahçe'de şuan ki yönetim ile iyi olan ilişkisinden dolayı gelebilir. Buna ek olarak ben çocukken Galatasaraylıydım diyor.
    yalan söylemiş o zaman çocukken galatasaraylıymış şimdi fenerli mi olmuş yani bu mu mantık ? adam geçen sene gelip tt arenada maç bile izledi hayır çocukken galatasaraylı olup sonra fenerbahçeli olsa bile niye tutup çocukken galatasaraylıydım desin ? bu arada dikkat et bunu demeden önce benimde gönlümde yatan bi takım var ama bunu burda söyleyemem dedikten sonra gelen istek üzerine ben çocukken de galatasaraylıydım diyo çocukken galatasaraylıydım değil . neyse nuri fenere gelir gelmez onu bilmem (şahsen sanmam ) ama adam kendi ağzıyla galatasaraylıyım demişken sağdan soldan duymayla fenerbahçelidir demen komik olmuş
    Last edited by Facx : 02.Ocak.2013 at 20:27

Nesil
    2006

yalan söylemiş o zaman çocukken galatasaraylıymış şimdi fenerli mi olmuş yani bu mu mantık ? adam geçen sene gelip tt arenada maç bile izledi hayır çocukken galatasaraylı olup sonra fenerbahçeli olsa bile niye tutup çocukken galatasaraylıydım desin ? bu arada dikkat et bunu demeden önce benimde gönlümde yatan bi takım var ama bunu burda söyleyemem dedikten sonra gelen istek üzerine ben çocukken de galatasaraylıydım diyo çocukken galatasaraylıydım değil . neyse nuri fenere gelir gelmez onu bilmem (şahsen sanmam ) ama adam kendi ağzıyla galatasaraylıyım demişken sağdan soldan duymayla fenerbahçelidir demen komik olmuş
    Ben de çocukken gsliydim, sırf dadımin baskısı ile ailenin büykleri sonra beni Fenerbahçe'li yaptı ben bunu her yerde de söylerim hiç çekinmem.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Valbuena Fenerbahçe'yi reddetti.Benat Etxeberria ismi geçiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben de çocukken gsliydim, sırf dadımin baskısı ile ailenin büykleri sonra beni Fenerbahçe'li yaptı ben bunu her yerde de söylerim hiç çekinmem.
    ama biri sana hangi takımlısın dediğinde çocukken galatasaraylıydım demezsin dimi ? fenerbahçeliyim dersin belki ondan sonra çocukken galatasaraylıydım dersin kaldıki bu adam bizim taraftara yaranma gibi bi ihtiyacıda yok ve dediğim gibi çocukkenDE galatasaraylıydım diyo oynamak istediğim gönlümde yatan bi kulüp var diyo he kendi ağzından dediği şeye inanmayıp arkadaşından duyduğun şeye inanıyosan o senin bilceğin iş

12. Default

Aslında bunu tartışmak bile saçma ya neyse Nuri gayet net cevap veriyor., Homurtuların, fısırtıların arasında bir soruya verdiği cevap "Ben çocukken Galatasaray'lıydım."-de yok, dahi anlamına gelen Konuşmasında çıkan sonuç aklındaki takımın büyük ihtimalle Galatasaray olduğunu gösteriyor ama gelecek neyi getirir bilinmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Galatasaraylıyım Fenerbahçeliyim muhabbetleri artık rafa kalktı diyebiliriz.Parayı veren düdüğü çalıyor.Koyu Galatasaraylı dediğimiz Arda bile Fenerbahçe TV'ye çıkabiliyor.Mesela Rüştü Galatasaraylı deniliyor ama oynadığı takımlar ortada.

belhanda nasıl oyuncu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belhanda beğendiğim bir isim. Orta alanın hemen hemen her bölgesinde oynayabiliyor. Gelirse çok faydalı olur ama gelir mi orası meçhul.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    belhanda nasıl oyuncu?
    Şu mesajını hatırladım birden;

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3580

fransa liginin en popüler oyuncusunu kaç paraya alıcan 5 e mı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fiyat söyleyen sensin, nasıl oyuncu diye soran sensin, fransa liginin en popüler oyuncusu diyen de sensin. Bana tuhaf geldi bu durum.

Soruna cevap vereyim yine de, ben almayacağım, alana hayırlı olsun öncelikle. Forvet arkası Belhanda, iki kanatta da oynayabiliyor, yetenekli oyuncu, iş yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

belhanda nin adini ilk defa duydum fransa liginin en iyi topcusu adi hic büyük kulüplerle anilmadi bu zmana kadar hayret.. bu kadar abartmayin su adamlari.. ayni sekilde valbuenada öyle üst seviye bir oyuncu degil marsilyada onun yeri iyi daha büyük takimlarda oynayamaz zaten.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    belhanda nasıl oyuncu?
    Bence inanılmaz yetenekli ve çok iyi bir futbolcu.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    belhanda nin adini ilk defa duydum fransa liginin en iyi topcusu adi hic büyük kulüplerle anilmadi bu zmana kadar hayret.. bu kadar abartmayin su adamlari.. ayni sekilde valbuenada öyle üst seviye bir oyuncu degil marsilyada onun yeri iyi daha büyük takimlarda oynayamaz zaten.
    İnter, Arsenal, Juventus daha sayayım mı

Adı anılmadı dediğinden yazdım bunları hepsi ile anıldı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Valbuena bence ortalama bir oyuncu ve gelsin istemem, Belhanda ise ayrı. Modern futbolun ofansif orta sahası tam olarak. İnanılmaz güç katar bizim takıma.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Belhanda müthiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burda gelsin diyen kaç kişi FM dışında cidden Belhanda'yı takip etti? Yoksa sadece FM'ye göre mi çok iyi filan diyip bonservis söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben fm'de hiç almadım belhanda'yı. Montpelier'i geçen sezon özellikle fazlasıyla izledim dikine oynayabilen çok teknik ve yaratıcı bir oyuncu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Burda gelsin diyen kaç kişi FM dışında cidden Belhanda'yı takip etti? Yoksa sadece FM'ye göre mi çok iyi filan diyip bonservis söyleniyor.
    Sporx sitesinde verilen transfer haberleri tamamen FM'ye göre .

FM'de Belhanda'yı almak öyle kolay değil zaten kimsenin takip edebileceğini zannetmiyorum. Takım şampiyon olurken en dikkat çeken oyuncular Giroud, Belhanda ve Mbiwa idi. Biri Arsenal'e gitti ama takım şampiyonlar ligine gideceği için diğer 2 oyuncuyu satmadı, ilgilenen birçok takım varken. Bu sene hiçbir kulvarda hedef kalmadığı için oyuncular öne çıkmıyorlar. Gerçekten kaliteli furbolcu olduğuna inanıyorum ama takımı gerçekten istediği yerlere getirebilir mi bilmiyoruz? Artık hepimiz biliyoruzki futbolcular için en büyük faktör fizik ve teknik değil mental yapısı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özgür Çek'in sözleşmesi fesh edilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yolu açık olsun.. Bence Beşiktaş almalı..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmiş. Eskişehir'e gidiyor yanlış bilmiyorsam.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke biz alsak
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri