-
Fm 2011'deydi sanırım, Southampton kariyerimde ilk sezonda Verratti'yi almıştım. Zaten ben aldım, o herif patladı ama forumda okuyup bulmadığım biri olduğu için çok sevdiydim Verratti'yi, çok katkısı olmuştu. Aynı oyunda Pierre Webo'yu da almıştım, İBB de benden gördü herhalde
npower1 ve npower championship de beni bayağı sırtladı, attığı gollerle ve Verratti'nin takım oyunu da cabası...
Verratti sonra tabii ki genç yaşından dolayı dünya yıldızı bile oldu, ancak zaten oyun başında 29'unda olan Webo yaşlandı sonra ama Premier League'deyken de satamadım onu tabi. Sevdirdi ya bir kere herif kendini, dursun yedekte de duracaksa dursun. Arkadaşa da kariyeri heyecanlı heyecanlı anlatırdım o da dinler gibi yapardı ama, olsun. Ben anlatırdım Webo ne astı be of, long shots 9 ama 35 metreden çaktı golü falan derdim. Verratti'nin asistlerinden bahsederdim. Gerçi Verratti'yi bulmamı da o sağladı ya, eyvallah. Verratti git gide yükseldi de yükseldi. Hep ilk 11di.Webo yaşlandı da yaşlandı. Ama olmadı yok, yıldız forvetler aldım EPL'de, ancak o yedekte yine oturdu. Arada oyuna soktum, belki sezonda 14-15 maç oynadı yedekten gire gire ve kupa maçlarında, belki de en fazla 1-2 gol attı ama bırakamıyor insan sevince.
FM'nin bu duygusu gerçekten güzel. Ama o ilk kadromdaki oyunculara bir kez bakıp, 6.-7. sezondaki kadroma geri döndüğümde, bazen ne oynuyordum ama diyorum, o günler bir garip geliyor, şöyle gülümsetiyor insanı.
Ağlıycam lan sizin yüzünüzden, ühü. Allah canınızı almasın emi
Mesaj Yetkileri