Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Sevdiğiniz bir oyuncunun yerini doldurmak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi böyle yine sevebileceğin benzer özellikte birini bul ki bulmuşun zaten ona takma ad ver Magnum diye, mişşın kompilitıd
    Screw you guys, I'm goin' home

Hocam insan oyuncuyu ne kadar sevse de dayanamıyor yahu tekliflere. Bu yıl değil, ancak geçen yıl Fierro'yu satarken adeta acı çekmiştim. Kalbimden birini söküp atmak gibiydi. Hiç gelmeyecek bir sevgiliyi beklemek gibi. Az mı Özdemir Asaf şiiri okumuştuk seninle hocam ? Dedi bana. Kaç yıl oldu takıma geleli, yaptığımız rakı balıklar ne olacak peki ? Dediğinde ise adeta kendimden geçip hıçkırıklar içerisinde kalmıştım. Ancak en etkili sözü, en son sözüydü. Umudunu kaybetme evladım, elbet bir gün yolun düşer yanıma dediğimde verdiği cevap ... Umut ; hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmış gibi zor ve imkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Abi böyle yine sevebileceğin benzer özellikte birini bul ki bulmuşun zaten ona takma ad ver Magnum diye, mişşın kompilitıd
    Magnum Adnan bundan sonra onun adı

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam insan oyuncuyu ne kadar sevse de dayanamıyor yahu tekliflere. Bu yıl değil, ancak geçen yıl Fierro'yu satarken adeta acı çekmiştim. Kalbimden birini söküp atmak gibiydi. Hiç gelmeyecek bir sevgiliyi beklemek gibi. Az mı Özdemir Asaf şiiri okumuştuk seninle hocam ? Dedi bana. Kaç yıl oldu takıma geleli, yaptığımız rakı balıklar ne olacak peki ? Dediğinde ise adeta kendimden geçip hıçkırıklar içerisinde kalmıştım. Ancak en etkili sözü, en son sözüydü. Umudunu kaybetme evladım, elbet bir gün yolun düşer yanıma dediğimde verdiği cevap ... Umut ; hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmış gibi zor ve imkansız.
    Hocam naptın sen yahu
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Magnuma sor.. Kardo bi oyuncu söyle alayım diye

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Catanzaro kariyerimde Vailatti vardı ,kaptanım Bir de FM 2004'deydi sanırım at yapıdan 15 yaşında çıkardığım Kamil Mahir vardı... Bu iki oyuncu unutulmazların arasındadır.Şimdi Sant Andreu'da da Villanueva ve M'Passi'nin yerleri ayrı. Bazı oyuncular profillerinin çok üzerinde ekstra işler yapıyor sahada.Bunu görünce insanın ayrılası gelmiyor haliyle. Vailatti futbolu bırakana kadar kalmıştı bende mesela ama işte yeri dolmuyor maalesef...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

2003 de yozgatspora Falcao'yu getirmiştim Bitiricilik 20'ydi. Vay be..Bende de Sochoux kariyerimde Herve Laurent vardı. bak duygulandım bee. Ah FM ah ömrümüzü sömürüyon her türlü arada düşünüyom ben manyak mıyım bi oyunu bu kadar yaşamak...

Hocam işin esprisi bir yana, ben vefalı olmanın gerektiğini savunurum. Çok iyi bir Fenerbahçe'liyim. Alex'in yaptığı hareketlerden, açıklamalardan sonra gitmesinin doğru olduğunu düşünüyorum. Ancak yine de o veda kliplerini izlerken ağlamıştım. Yani bir kaç oyuncu sayesinde şampiyonlar ligini alıyosun yıllarca. Adam 35 yaşına gelince onunla sözleşme imzalamak istemiyorsun. Bunu hiç bir zaman anlamam işte. Bırak ya, yani sen zaten kadronu oturtmuşsun. Yedekte kalsın ne kaybedersin ? Ha futbol endüstriyel bir kavram artık. Oyuncu satmayı anlarım, ama dediğim gibi vefasızlık bana göre değil. Oyunda dahi öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Magnuma sor.. Kardo bi oyuncu söyle alayım diye
    Onu da denedim ama kimseyi önermedi. Adnan olacak gibi ama bakalım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fm 2011'deydi sanırım, Southampton kariyerimde ilk sezonda Verratti'yi almıştım. Zaten ben aldım, o herif patladı ama forumda okuyup bulmadığım biri olduğu için çok sevdiydim Verratti'yi, çok katkısı olmuştu. Aynı oyunda Pierre Webo'yu da almıştım, İBB de benden gördü herhalde npower1 ve npower championship de beni bayağı sırtladı, attığı gollerle ve Verratti'nin takım oyunu da cabası...

Verratti sonra tabii ki genç yaşından dolayı dünya yıldızı bile oldu, ancak zaten oyun başında 29'unda olan Webo yaşlandı sonra ama Premier League'deyken de satamadım onu tabi. Sevdirdi ya bir kere herif kendini, dursun yedekte de duracaksa dursun. Arkadaşa da kariyeri heyecanlı heyecanlı anlatırdım o da dinler gibi yapardı ama, olsun. Ben anlatırdım Webo ne astı be of, long shots 9 ama 35 metreden çaktı golü falan derdim. Verratti'nin asistlerinden bahsederdim. Gerçi Verratti'yi bulmamı da o sağladı ya, eyvallah. Verratti git gide yükseldi de yükseldi. Hep ilk 11di.Webo yaşlandı da yaşlandı. Ama olmadı yok, yıldız forvetler aldım EPL'de, ancak o yedekte yine oturdu. Arada oyuna soktum, belki sezonda 14-15 maç oynadı yedekten gire gire ve kupa maçlarında, belki de en fazla 1-2 gol attı ama bırakamıyor insan sevince.

FM'nin bu duygusu gerçekten güzel. Ama o ilk kadromdaki oyunculara bir kez bakıp, 6.-7. sezondaki kadroma geri döndüğümde, bazen ne oynuyordum ama diyorum, o günler bir garip geliyor, şöyle gülümsetiyor insanı.

Ağlıycam lan sizin yüzünüzden, ühü. Allah canınızı almasın emi

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Fm 2011'deydi sanırım, Southampton kariyerimde ilk sezonda Verratti'yi almıştım. Zaten ben aldım, o herif patladı ama forumda okuyup bulmadığım biri olduğu için çok sevdiydim Verratti'yi, çok katkısı olmuştu. Aynı oyunda Pierre Webo'yu da almıştım, İBB de benden gördü herhalde npower1 ve npower championship de beni bayağı sırtladı, attığı gollerle ve Verratti'nin takım oyunu da cabası...

Verratti sonra tabii ki genç yaşından dolayı dünya yıldızı bile oldu, ancak zaten oyun başında 29'unda olan Webo yaşlandı sonra ama Premier League'deyken de satamadım onu tabi. Sevdirdi ya bir kere herif kendini, dursun yedekte de duracaksa dursun. Arkadaşa da kariyeri heyecanlı heyecanlı anlatırdım o da dinler gibi yapardı ama, olsun. Ben anlatırdım Webo ne astı be of, long shots 9 ama 35 metreden çaktı golü falan derdim. Verratti'nin asistlerinden bahsederdim. Gerçi Verratti'yi bulmamı da o sağladı ya, eyvallah. Verratti git gide yükseldi de yükseldi. Hep ilk 11di.Webo yaşlandı da yaşlandı. Ama olmadı yok, yıldız forvetler aldım EPL'de, ancak o yedekte yine oturdu. Arada oyuna soktum, belki sezonda 14-15 maç oynadı yedekten gire gire ve kupa maçlarında, belki de en fazla 1-2 gol attı ama bırakamıyor insan sevince.

FM'nin bu duygusu gerçekten güzel. Ama o ilk kadromdaki oyunculara bir kez bakıp, 6.-7. sezondaki kadroma geri döndüğümde, bazen ne oynuyordum ama diyorum, o günler bir garip geliyor, şöyle gülümsetiyor insanı.

Ağlıycam lan sizin yüzünüzden, ühü. Allah canınızı almasın emi
    Fm'nin bu kadar tutulmasının belki de en büyük sebebi bu zaten. Aidiyet duygusu. Örneğin Eskişehirspor kariyerimde şampiyon olduğumda kendimi Mourinho gibi hissetmiştim. Akaminko yılın oyuncusu seçildiğinde oğlum gibi bakıyordum ona - babam yaşında - Bu sebeplerle oyunda her türlü hata olmasına rağmen hala binlerce seveni var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM 11'de Arjantin Ligindeki bir takımdan 19 yaşında Maximiliano Aranda adında bir Orta Saha oyuncusu almıştım. Oyunda baya ilerlemiştim tabii, takımım Roma. Adamı dünya yıldızı yapmıştım, aynı zamanda takımı da. Hamsik, Babacar, Messi (Kiralık) vardı takımımda. O adamı ileride satınca yerini asla dolduramadım. Ne günlerdi be.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    FM 11'de Arjantin Ligindeki bir takımdan 19 yaşında Maximiliano Aranda adında bir Orta Saha oyuncusu almıştım. Oyunda baya ilerlemiştim tabii, takımım Roma. Adamı dünya yıldızı yapmıştım, aynı zamanda takımı da. Hamsik, Babacar, Messi (Kiralık) vardı takımımda. O adamı ileride satınca yerini asla dolduramadım. Ne günlerdi be.
    Adam öyle veya böyle Messi'yi alıyor. Biz hala ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam öyle veya böyle Messi'yi alıyor. Biz hala ...
    29 veya 30 yaşındaydı geldiğinde, eski verimini alamamıştım ama ismi yeter.
    Canım FEDA olsun sana !

29 veya 30 yaşındaydı geldiğinde, eski verimini alamamıştım ama ismi yeter.
    Çok yaşlıymış ya cidden. 29 yaşında. Bıraksın artık futbolu.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Senin bu türk oyuncunun adı tekerleme gibi diğeride dondurma markası hocam nerden buluyorsun bunları
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alt yapı ürünü Evet isim soyisim biraz tuhaf
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok yaşlıymış ya cidden. 29 yaşında. Bıraksın artık futbolu.
    Şuanki Messi ile bir tutmamak gerek sonuçta.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Şuanki Messi ile bir tutmamak gerek sonuçta.
    2028 yılının profillerini paylaşıyordu bir arkadaş. Messi 37 mi ne olmuş işte yaşlı bayağı. Hız 7-8 Hızlanma 7-8'di ama teknik özelliklerinden hiç bir şey kaybetmemiş adam, slow motion geçiyordur rakipleri herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    2028 yılının profillerini paylaşıyordu bir arkadaş. Messi 37 mi ne olmuş işte yaşlı bayağı. Hız 7-8 Hızlanma 7-8'di ama teknik özelliklerinden hiç bir şey kaybetmemiş adam, slow motion geçiyordur rakipleri herhalde
    Adam Messi abi slow mlow fark etmez her türlü geçer.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Adam Messi abi slow mlow fark etmez her türlü geçer.
    Öyle.. Barcayla maç yapıyorum kendi evimdeyim, Messi sakatlıktan yeni çıkmış yedeklerde. Dakika 70 oyuna girdi. 1-0 öndeydim. Topu aldı, herkesi çalımladı çalımladı hatta döndü tekrar çalımladı 1-2 defans oyuncusunu pası verdi gol... İnsan gibi oynamıyor ne oyunda ne gerçekte Son dakikada Burak kontradan attı ama 2-1 yendik

21. Default

Bende aynı duyguları Serdar Gürler için yaşıcam gibi duruyor. Keratanın peşinde iki sene koştum, türlü düzenbazlıkla kattım bu yıl kadroma Bir geldi, pir geldi... Her maç gol-asist! Aman nazar değmesin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

En yakın zamandan Fm 12 de muhamammet demirci vardı 26 yaşına gelmişti Tl olarak 103 M fiyata real madride satmıstım cok duygulanmıstım 18 yasından berı takımımdaydı duygu yuklu anlardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Matias Fernandez 2008' den kalma aşkımız
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Abi harbi Matias neydi öyle ya 2009 da 2010'da falan. Çok felaketti abartıydı yani

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

2012'de Manuel Molina isimli regenim vardı. Hatta paylaşmıştım. Real Madrid'in sözleşmesini reddetmişti. Birkaç ay sonra Manchester United'a serbest kalma maddesi karşılığında katılmıştı. O gidince uzun uzun profiline baktım durdum. Her maç en az 7.50 ile oynayan orta sahamın dinamosu canım Molina'm

Magnum bende cıkmıyor :|

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Zavira View Post
    Yaz gelsin çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Yaz gelsin çıkar
    ahaha

Bende Fm05'te Bursaspor ile çalışıyordum. Kezman efendi ile tartıştık beni sepetlediler. UEFA'yı almıştım halbuki o sene. Beşiktaş'a geçtim ama oyuncularımın olmayışı harbiden sinir bozucuydu. Beşiktaş bir bütçe verdi o zaman aklım çıktı. Şans ya oyunculardan gelen haber "Hocam gel bizi al" İşte güzel bir anıydı bu benim için. Yasin Karaça - İbrahim Akın - Robert Huth - Okan Yılmaz. Hepsinden gelmişti bu haber. Verdim parasını aldım adamlarımı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zavira View Post
    Brezilya uyruklu bütün oyuncuları açman gerek. Ben direk Güney Amerika açıyorum.
    FM Gazetesi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri