1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

27 Puanın sorumluluğunu üzerime aldım

Taraftarın kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili olarak ise Kocaman, "Orası çok önemli değildi taraftarın istifaya çağırması. Karabük maçından önceki bir organizasyon olduğu bir gerçek.Fenerbahçe kaybetmeyi seven bir takım değil, taraftar da kaybetmeyi istemez. O maçta bir reaksiyon gösterilmesini anlayabiliyorum. Ama öncekilerde bir organizasyon olduğunu biliyordum, görüyordum hissediyordum. Ama beni esas aşağıya çeken biraz önce anlatmaya çalıştığım olaylara son iki maçta alınan mağlubiyet de binince 27 puanın sorumluluğunun alınması gerekiyordu. Ben de sorumluluğu üzerime aldım. Beni kıran iki nedeni açıkladım, bir daha böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Öyle olacağını düşünsem burada oturmamın da olmaz. Hayatın geleceği ile ilgili nelerle karşılayacağımızı bilmiyoruz. Bütün isteğimiz bütün irademiz bundan sonra böyle bir ortam olmaması için olacak. Böyle bir ortamı yaratmamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı

Taraftar pek umrunda değil.

Birileri şu adama 27 puan aldık diye değil takım top oynamıyor diye senin istifanı istedi taraftar desin.

Hoş kimseyi takmıyor ya.
    Last edited by petrol_fb12 : 05.Ocak.2013 at 17:58

Mesaj Yetkileri