Sayfa 301 / 447 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
9,001 ile 9,030 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Raul Meireles Trabzonspor başkanı Sadri Şener'i mahkemeye verdi deniyor doğru mu bilmiyorum
    Tam da üstte yazdığımın üzerine bal kaymak geldi, teşekkürler : )

Yani şu işe bakın Allah Aşkına, Raul Meireles hayatında rakip takım başkanıyla mahkemelik mi olmuş ? Bu adam geleli kaç ay oldu ? 10 milyom €'ya Chelsea'den oyuncu alıyorsunuz yaşananlara bakın. Türkiye futbol ekseninden oldukça çıkmış, TV'lerde Prime time öncesinde dönen Kadın ve Ivırtı zıvırtı programlar tadında ilerliyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Evet doğrudur, Meireles mahkemye verdi. Umarım kişilik ile hakaret etmek ne demektir herkes görür. Meireles'in yaşam tarzını kimse küçümseyemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aksam takıma saglam bir karsılama yapıcaz..

Kamp kadrosunda 4 tane alt yapıdan topçu var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ309474SXQ

madem kadroya alınmadı neden kampa katılmadı bilgisi olan varmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hazırlık macı kadrosuna alınmadı , turnuva kadrosu açıklanmadı henüz. Alınmama ihtimali yok gibi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kamp kadrosunda 4 tane alt yapıdan topçu var
    Sonunda bir şeyler yapmaya başlamışlar.Umarım onları tekrar altyapıya yollamazlar.
    Last edited by petrol_fb12 : 03.Ocak.2013 at 06:34

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Sonunda bir şeyler yapmaya başlamışlar.Umarım onları tekrar altyapıya yollamazlar.
    özgür çek de gittiğine göre 1 ini alırlar en azından

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kulüplerin, önümüzdeki yıldan itibaren uygulanacak UEFA'nın mali kriterlerine uyumunu kolaylaştırmak için hazırlanan destek projesi ortaya çıktı. Uzun süredir kulüplerin vergi borçlarının affedilmesi için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve maliye bakanının kapısını aşındıran kulüplerin istediği oluyor.

KONUYLA bizzat ilgilenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Maliye Bakanlığı bu konuda iki önemli yol haritası hazırladı.
    BİRİNCİSİ kulüplerin Maliye Bakanlığı'na olan vergi borçlarının büyük bölümü silinecek. Bu şekilde borçlar makul ve ödenebilir seviyeye çekilecek.

AVRUPA YOLU AÇILACAK

İKİNCİ aşamada da kalan borçların taksitler halinde ödenmesi için kulüplere kolaylık sağlanacak. Bu projeyle kulüplerin öncelikle Avrupa Kupaları'na katılım konusunda yaşadığı sıkıntılar ortadan kaldırılacak. Yeni yasal düzenlemeyle de kulüplerin böyle yüklü borçlar altına girmesi önlenecek. Burada çok önemli bir mali yük daha kulüplerin sırtından alınacak. Yeni dönemde yapılacak transferlerde vergi yükü Avrupa'daki gibi futbolculara yüklenecek. Bu şekilde kulüpler, önemli bir avantaj kazanmış olacak. Ancak bunun transfer maliyetlerini yükseltecek olması da kulüplerin yıldız oyuncu getirmesini zorlaştıracak.

UEFA MALİ KRİTERLERİ

ÜLKEMİZDE uygulanması sürekli ertelenen UEFA kriterleri, finansal yapıların disipline edilmesini hedefliyor. Kulüpler, bundan sonra gelirlerinin üzerinde harcama yaparak, bütçe açığı veremeyecekleri gibi; kulüp sahipleri ve yöneticileri de ellerini ceplerine atamayacak. Yöneticiler yeni dönemde kulüplere verecekleri parayı bilançolarda 'borç' hanesine yazamayacaklar.
    BÖYLECE kulüpler arasında dengesiz ve haksız rekabete izin verilmeyecek. Kulüpler, transferde gelirlerinden fazla harcama yapamayacak. Bütçelerini aşan ve borçlanmada aşırıya kaçanlar, UEFA'nın organizasyonlarına katılamayacak. Düzenlemelere uymayan kulüplere başta transfer yasağı olmak üzere önemli cezalar verilecek.

Kaynak : http://www.gazeteport.com.tr/haber/1...#ixzz2H0rmBCWU
    Kaynak: Akşam

Galatasaray : 25,9 Milyon TL [Ödenmemiş, vadesi geçmiş.]
    Beşiktaş : 45,6 Milyon TL [Ödenmemiş, vadesi geçmiş.]
    Trabzonspor : 44,5 Milyon TL [Ödenmemiş, vadesi geçmiş.]
    Fenerbahçe : *5,9 Milyon TL [Vadesi henüz geçmemiş, muhtemelen ödenmiş.]

*= Fenerbahçe'nin vadesi geçmiş vergi borcu yok. Son torba yasasıyla yapılan vergi barışına riayet etmiş ve vergilerini tıkır tıkır ödüyor. Görülen 5,9 Milyon TL rakamı Ağustos ayı bilançosunda mevcut ve henüz vadesi geçmemiş. Kulüpten alınan bilgi ödendiği yönünde. Yani aslında o haneye "0" yazmalıyız.

Dolayısıyla Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un affedilmesi gündeme gelen vergi borcu toplamı tam 116 Milyon Türk Lirası.
    Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/vie...#ixzz2H0ryKwPm

Nerede kaldı bu rekabet ?
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rekabetten öte buna biz sade vatandaşların tepki vermesi lazım. Daha önce de olmuş bu aflar, biz 100 lira vergiyi ödemesek 5-10 katı ile tahsil ederler, kulüplere gelince siliniyor. Neymiş Avrupa'ya katılabilmeleri için gerekliymiş böyle saçma şey mi olur diyeceğim ama düşünüyorum, Türk futbolunun şımarık çocuğu Demirören futbolu yönetirken bize herşey müstehak. Başkanlar transfer şımarıklığı yapsın, devlet gelsin kurtarsın ne ala memleket. Taraftar da birbirini yiyor sonra.

Fenerbahçe'nin borcuyla ilgili olan kısmı enteresan, o kaynağa güvenmem ben şahsen, 12numara oluşumu gibi bir blog çünkü.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aykut Kocaman istifadan sonra konuşmuş;

http://tr.eurosport.com/futbol/super...93/story.shtml

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oldum olası sinir olurum, vergini vereceksin, ben veriyorsam sen de vereceksin, geçtiğimiz yıllarda da olmuştu, o zaman borçlar sıfırlandığında da sinir olmuştum. Ben 100 lira vergi vermedim diye icra göndermeye çekinmeyen devlet 100 milyonları tak diye affetmiyor mu kuduruyorum sinirden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Vergi muafiyeti getirilmesi lazım borcunu ödemiş olan takımlara.. Yoksa "Namuslu Namussuz" filmindeki Şener Şen'i oynuyor olacağız..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu dediğin olmaz çünkü biraz araştırma yaparsan göreceksin yaklaşık 13 yıl önce başlayan bir uygulama bu. Serdar Bilgili döneminde BJK'ın borcu yokken GS ve FB'nin vergi borçları silinmiş mesela. Olayı kulüpler düzeyinden alıp ana fikre bakılması ve bu sene baz alınarak vergi affı getirilmemesi lazım. İskoçya'da Rangers gibi bir kulüp nasıl düşebiliyorsa borcundan dolayı bizde de bu olmalı. Devlet bu kulüpleri kolladığı sürece olmaz bu iş, konulan hiçbir hedefe ulaşılamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Galatasaray : 25,9 Milyon TL [Ödenmemiş, vadesi geçmiş.]
    Beşiktaş : 45,6 Milyon TL [Ödenmemiş, vadesi geçmiş.]
    Trabzonspor : 44,5 Milyon TL [Ödenmemiş, vadesi geçmiş.]
    Fenerbahçe : *5,9 Milyon TL [Vadesi henüz geçmemiş, muhtemelen ödenmiş.]

Bu sayıları araştırmak lazım. Verilen kaynak sadece bir forum, hatta oranın da verdiği kaynak "fenerli" bir kişinin yazdığı bir blog. Yani ortada adam akıllı bir kaynak yok. Tabii haber doğruysa vay bizim halimize. Halka uygulanan zorunluluklar büyük takımlara uygulanmayacaksa nerede adalet ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bu sayıları araştırmak lazım. Verilen kaynak sadece bir forum, hatta oranın da verdiği kaynak "fenerli" bir kişinin yazdığı bir blog. Yani ortada adam akıllı bir kaynak yok. Tabii haber doğruysa vay bizim halimize. Halka uygulanan zorunluluklar büyük takımlara uygulanmayacaksa nerede adalet ?
    Yok, bu rakamlar bizzat borsadan alınan rakamlar.. Görmesem ben de öyle düşünürdüm ama gerçek rakamlar..

Türkiye'nin de sorunu bu işte, bi durumu birisi için yaparken diğeri için yapmıyor devlet.. Eşitlik olmuyor bu durumda hiç bir zaman..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Vay be 120 milyon TL dile kolay.Vatandaş da aynen böyle sessiz sessiz devam etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

27 Puanın sorumluluğunu üzerime aldım

Taraftarın kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili olarak ise Kocaman, "Orası çok önemli değildi taraftarın istifaya çağırması. Karabük maçından önceki bir organizasyon olduğu bir gerçek.Fenerbahçe kaybetmeyi seven bir takım değil, taraftar da kaybetmeyi istemez. O maçta bir reaksiyon gösterilmesini anlayabiliyorum. Ama öncekilerde bir organizasyon olduğunu biliyordum, görüyordum hissediyordum. Ama beni esas aşağıya çeken biraz önce anlatmaya çalıştığım olaylara son iki maçta alınan mağlubiyet de binince 27 puanın sorumluluğunun alınması gerekiyordu. Ben de sorumluluğu üzerime aldım. Beni kıran iki nedeni açıkladım, bir daha böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Öyle olacağını düşünsem burada oturmamın da olmaz. Hayatın geleceği ile ilgili nelerle karşılayacağımızı bilmiyoruz. Bütün isteğimiz bütün irademiz bundan sonra böyle bir ortam olmaması için olacak. Böyle bir ortamı yaratmamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı

Taraftar pek umrunda değil.

Birileri şu adama 27 puan aldık diye değil takım top oynamıyor diye senin istifanı istedi taraftar desin.

Hoş kimseyi takmıyor ya.
    Last edited by petrol_fb12 : 05.Ocak.2013 at 17:58

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu haberi nerden okuduysan alayı montaj.. İşlerine göre kesmişler cümleleri..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu haberi nerden okuduysan alayı montaj.. İşlerine göre kesmişler cümleleri..
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=32624

Sanki resmi sitede verilenle birebir aynı.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=32624

Sanki resmi sitede verilenle birebir aynı.
    Baktım, doğru söylüyorsun. Hürriyetten okumuştum haberi, kesen onlarmış.. Hata benim..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Analiz yeteneği, transfer konusunda seçimleri bence çok iyi ve mantıklı ama teknik direktörlüğü zayıf Aykut Kocaman'ın. Birlikte çalışabileceği bir teknik direktör ile sezon sonunda Sportif Direktörlük görevine geri dönse daha hayırlı olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Analiz yeteneği, transfer konusunda seçimleri bence çok iyi ve mantıklı ama teknik direktörlüğü zayıf Aykut Kocaman'ın. Birlikte çalışabileceği bir teknik direktör ile sezon sonunda Sportif Direktörlük görevine geri dönse daha hayırlı olabilir.
    İlla sportif direktörlüğe geri dönmesi gerekmez,madem birşeyler yapmak istiyor Fenerbahçe için gözlemci ekibi oluştursun,beraber genç yetenekleri tanısınlar,illa da hoca olmak istiyorum diyorsa bi zahmet gitsin Van Gaal'den veya diğer tecrübelilerden ders alsın,bunu yapan çok hoca var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    İlla sportif direktörlüğe geri dönmesi gerekmez,madem birşeyler yapmak istiyor Fenerbahçe için gözlemci ekibi oluştursun,beraber genç yetenekleri tanısınlar,illa da hoca olmak istiyorum diyorsa bi zahmet gitsin Van Gaal'den veya diğer tecrübelilerden ders alsın,bunu yapan çok hoca var.
    Gözlemci ekibi fikrin mantıklı bu da olabilir. Ders alma konusundaysa katılmakla beraber bir Türk hocanın böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gözlemci ekibi fikrin mantıklı bu da olabilir. Ders alma konusundaysa katılmakla beraber bir Türk hocanın böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
    Mehmet Özdilek,Alex Ferguson'un ve Bobby Robson'un yanında bir yıl staj yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamam da arada fark var, Mehmet Özdilek teknik direktörlüğe başlamadan önce yapmadı mı o stajı ? Fatih Terim'in yanında da görev aldı Mehmet Özdilek. Aykut Kocaman'ın durumu ile aynı değil, Fenerbahçe'nin başına getirilmiş adam sonuçta.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Tamam da arada fark var, Mehmet Özdilek teknik direktörlüğe başlamadan önce yapmadı mı o stajı ? Fatih Terim'in yanında da görev aldı Mehmet Özdilek. Aykut Kocaman'ın durumu ile aynı değil, Fenerbahçe'nin başına getirilmiş adam sonuçta.
    Doğru söylüyorsun,ben de ancak Mehmet Özdileği bulabildim o yüzden örnek verdim Hocalık yapması engel olmamalı.Sonuç olarak okumanın yaşı olmaz diyebiliriz de anca lafta kalır zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mehmet özdilek bu yaz ders aldı diye duymuştum ben yanlış mı duymuşum ? (ki doğru gibide geliyo geçen sene son anda küme düşmeyen takım şuan 2. )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mehmet özdilek bu yaz ders aldı diye duymuştum ben yanlış mı duymuşum ? (ki doğru gibide geliyo geçen sene son anda küme düşmeyen takım şuan 2. )
    Futbolu bıraktıktan hemen sonra staj yapmıştı o isimlerin yanında. Bu yaz başka bir kursa, eğitime gitmiş olabilir belki, bilemiyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bobby Robson 2004'te antrenörlüğü bıraktı. 2009'da vefat etti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bobby Robson 2004'te antrenörlüğü bıraktı. 2009'da vefat etti.
    Mehmet Özdilek,4 Ağustos 2001 günü AC Milan ile BJK İnönü Stadı'nda oynanan jübile maçı ile aktif futbol hayatına son verdi.

*2004 yılında teknik direktörlüğe ilk adımını Malatyaspor'da attı 4 ay süren kısa deneyimi sonrası görevini bıraktı.

Mesaj Yetkileri