1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    İlla sportif direktörlüğe geri dönmesi gerekmez,madem birşeyler yapmak istiyor Fenerbahçe için gözlemci ekibi oluştursun,beraber genç yetenekleri tanısınlar,illa da hoca olmak istiyorum diyorsa bi zahmet gitsin Van Gaal'den veya diğer tecrübelilerden ders alsın,bunu yapan çok hoca var.
    Gözlemci ekibi fikrin mantıklı bu da olabilir. Ders alma konusundaysa katılmakla beraber bir Türk hocanın böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gözlemci ekibi fikrin mantıklı bu da olabilir. Ders alma konusundaysa katılmakla beraber bir Türk hocanın böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
    Mehmet Özdilek,Alex Ferguson'un ve Bobby Robson'un yanında bir yıl staj yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamam da arada fark var, Mehmet Özdilek teknik direktörlüğe başlamadan önce yapmadı mı o stajı ? Fatih Terim'in yanında da görev aldı Mehmet Özdilek. Aykut Kocaman'ın durumu ile aynı değil, Fenerbahçe'nin başına getirilmiş adam sonuçta.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tamam da arada fark var, Mehmet Özdilek teknik direktörlüğe başlamadan önce yapmadı mı o stajı ? Fatih Terim'in yanında da görev aldı Mehmet Özdilek. Aykut Kocaman'ın durumu ile aynı değil, Fenerbahçe'nin başına getirilmiş adam sonuçta.
    Doğru söylüyorsun,ben de ancak Mehmet Özdileği bulabildim o yüzden örnek verdim Hocalık yapması engel olmamalı.Sonuç olarak okumanın yaşı olmaz diyebiliriz de anca lafta kalır zaten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bobby Robson 2004'te antrenörlüğü bıraktı. 2009'da vefat etti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bobby Robson 2004'te antrenörlüğü bıraktı. 2009'da vefat etti.
    Mehmet Özdilek,4 Ağustos 2001 günü AC Milan ile BJK İnönü Stadı'nda oynanan jübile maçı ile aktif futbol hayatına son verdi.

*2004 yılında teknik direktörlüğe ilk adımını Malatyaspor'da attı 4 ay süren kısa deneyimi sonrası görevini bıraktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antalya'da Kamp Devam Ediyor...

Aykut Kocaman-Aziz Yıldırım tavla oynarken.

Futbolcular Paintball'da savaşırken.

Dün akşamki antrenman.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Ardından kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla süren antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.
    Miroslav Stoch

Antalya’da gerçekleştirilen kampın takım üzerinde etkili olduğunu belirterek, "Hazırlıklarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Kamp programımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bir an önce hem ikinci yarıda, hem de diğer kulvarlarda başarılı olmak için hazırlanmamız gerekiyor"
    Dirk Kuyt

Sezonun ikinci yarısını heyecanla bekliyoruz. Takımdaki oyuncular ve hocamız yani bu ekipte olan herkes daha iyisini yapabileceğine emin ve bu doğrultuda çalışıyoruz
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri