Quote Originally Posted by ozan42 View Post
Bir kere oyun hakkında tamamen bilgi sahibi olmayan insanlar fazla yorumda bulunmasınlar cunki gereken görüntülerle tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyorlar.Muhammed Demirci ve Recep Niyaz asla iyi oyuncu olamaz ne demek ? peki yukaraki Ss lar nedir ? Oyunun başında neredeyse tam hatırlamıyorum 1yada 2 gücü olan adamlar 3-4-5 sene sonra güç özeliğini 12 ile 14 aralıgında kesinlikle tasıyabilirsiniz.Yukarıda da gördüğünüz gibi Muhammed Demirci'ye üzerinde durulduğu gibi özenle Recep Niyazın üzerinde de durulursa Recep Niyazda bir yıldız olabiliyormuş değil mi ?. Pa değerleri tabiki önemli oyuncunun ne kadar hızla geliştistiğini gösterebilir ama ne kadar demiyeceğim cünki oyuncunun potansiyelini arttırma şansı size ait, ama oyuncuyuda nasıl geliştireceğinizi bilmelisiniz.Demekki oyuncum gelişmiyor deyip daha fazla potansiyeli olmalı dememelisiniz geliştirenler yukarda Ss paylaşmışlar önce görün öğrenin sonra oyuncu gelişmiyor deyin.
Keşke yorum yapmadan önce OKUMAK gibi bir özelliğin olsaymış. İyi oyunccu olamazlar değil Dünya yıldızı olamazlar yazıyor, gayet açık diye düşünüyorum, daha ne yazsaydım merak ediyorum. Futbolcuların üzerine düşmek herzaman sonuç vermiyor çünkü Recep Niyaz'ın bir sürü özelliği rasgele çıkıyor, adamın her oyunda farklı özelliklere sahip olması her oyunda farklı sonuçlar çıkmasına sebep oluyor. Ve burada insanlar daha fazla potansiyeli olsun demiyor özellikleri düzgün girilsin diyor. Dikkatli okursanız dikkatli yorum yaparsınız. Başkalarının oyunu bilmediğini iddaa etmek kimsenin işi değil.