Sayfa 897 / 1204 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
26,881 ile 26,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla sadece ilgilenme ve reddetme kısmını okudum.Diğer kısımları okumadım.Zaten zar zor anladım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    6 m euro signing on fee. Direkt oyuncuya verilecek. Menajer komisyonu hariç diye duydum ben menajere verilecek para acıklanmadı.

Ayrıca uAburak89' a katılıyorum transfer biraz gizli yürümeli böyle her görüştüğümüz oyuncunun adını kapa vermek kamuoyuna vermek dogru değil. Bizim dezavantajımıza oluyor sonra.
    Ben farklı biliyordum eğer öyleyse sponsorlar devreye sokulabilir.Çünkü yüklü bir tutar oluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

en basitinden soyle hesaplayalim:

Inter'e 8M€ verilecek sanirsam.
    6M€ Wesley'e ilk sene verilecek olan ucret. (1 kereligine mahsus)
    yillik 3.2M€'dan 4 senelik mukavele = 12.8M€
    toplam maliyeti menejerine verilecek ucret ve mac basi primler haric: 8 + 12.8 + 6 = 26.8M€

baktiginiz zaman inanilmaz buyuk bir rakam gibi durabilir ama turkiyeden oyuncu almaya kalktiginizda istenilen fiyatlar ortada. Alper Potuk icin Eskisehirspor 5M€ istiyor. Galatasaray, Kayserispor'a Amrabat icin 8M€ verdi ustelik unutmayin ki bunlar sadece kulube odenen bi de Amrabat'a odenen kisim var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ki bu noktada bizlere büyük iş düşüyor.Durumunu ayarlayabilen herkes gidip 1 forma 1 atkı alsa Sneijder parasının büyük bölümünü çıkarır.Dünyada bunun çok net örnekleri var Cristiano Ronaldo gibi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Ki bu noktada bizlere büyük iş düşüyor.Durumunu ayarlayabilen herkes gidip 1 forma 1 atkı alsa Sneijder parasının büyük bölümünü çıkarır.Dünyada bunun çok net örnekleri var Cristiano Ronaldo gibi
    Galatasaray, Sneijder'in masrafini cikartabilmek icin sponsorlardan destek almak zorunda cunku taraftarlarin satin alacagi lisansli urunler bile bunu karsilayamayabilir. sadece bu maddi kulfeti azaltacaktir. en azindan Sneijder'e yillik odenecek 3.2M€'yu ya da ne bileyim Inter'e verilecek olan bonservisi cikartsa kafi diye dusunuyorum. cunku zaten Sneijder'in transferiyle beraber sponsor gelirlerinde de ciddi sekilde artis olacaktir olmalidir da.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şampiyonluğa ne kadar veriyorlardı 80milyon(yayın geliriyle beraber) mu işte o para bize yeter seneye de direkt gideriz şampiyonlar ligine eder toplamda 100milyon bunun seyircisi store u reklamları sponsorlar filan bence galatasaray doğru yapıyor ışığı görüyor ve büyük oynuyor büyük başarıları yakalamak için ama eğer başarı olmazsa bilanço yine çok kötü olabilir

Son olarak bu paralara değer mi derseniz eğer takımı emanet ettiğiniz kişiye güveniyorsanız değer sorun yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    Galatasaray, Sneijder'in masrafini cikartabilmek icin sponsorlardan destek almak zorunda cunku taraftarlarin satin alacagi lisansli urunler bile bunu karsilayamayabilir. sadece bu maddi kulfeti azaltacaktir. en azindan Sneijder'e yillik odenecek 3.2M€'yu ya da ne bileyim Inter'e verilecek olan bonservisi cikartsa kafi diye dusunuyorum. cunku zaten Sneijder'in transferiyle beraber sponsor gelirlerinde de ciddi sekilde artis olacaktir olmalidir da.
    Tabi katılıyorum.Zaten imza parasının sponsor destekli olacağı konuşuluyor.Yıllığı zaten çok normal bir ücret bence , bonservisini de çok rahat çıkaracağını düşünüyorum.Kaldı ki ŞL'de bir üst tur demek bu yılın kadro yapılanmasını tamamen çıkarır diye düşünüyorum ve devre arası bu kadar büyük oynamamızın nedeni de bu,özellikle de Aysal'ın yorumlarına bakılırsa.Store konusuna gelince ülkemizde Roberto Carlos,Anelka gibi örneklerde gördüğümüz gibi bir patlama olacağına eminim beni tedirgin eden imza parası onu da sponsor desteğiyle halledebilirsek tadından yenmez.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eger ki Sneijder'in menejeri son dakikada ingiliz kulupleriyle odenecek ucret konusunda anlasirsa Galatasaray Sneijder'i kaybedecektir ama Ingiliz kulupler suanda buna yanasmiyorlar. zaten Sneijder'in sure istemesinin sebebi tamamiyle bu. yoksa imzalar simdiye coktan atilmis olurdu.

Quote Originally Posted by zeck17
    Şampiyonluğa ne kadar veriyorlardı 80milyon(yayın geliriyle beraber) mu işte o para bize yeter seneye de direkt gideriz şampiyonlar ligine eder toplamda 100milyon bunun seyircisi store u reklamları sponsorlar filan bence galatasaray doğru yapıyor ışığı görüyor ve büyük oynuyor büyük başarıları yakalamak için ama eğer başarı olmazsa bilanço yine çok kötü olabilir

Son olarak bu paralara değer mi derseniz eğer takımı emanet ettiğiniz kişiye güveniyorsanız değer sorun yok yani
    takimda sadece Sneijder yok bunu unutma. bu takimda Melo, Hamit, Muslera gibi cok yuksek ucretler kazanan oyuncular da var.

Ayrica Sneijder transferinin bu kadar ciddilesmesinde Unal Aysal'in etkisi yadsinamaz cunku Avrupa'da cok ust duzey ve herkes tarafindan taninan bilinen bir is adami.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu çıldıracağım,yarın Matematik yazılısı var,çalışmıyorum Sneijder'i bekliyorum,totem yaptım meyve olarak sadece portakal yiyorum,İtalyanca bile öğreneceğim birkaç saate,İngilizce zaten ana dilim oldu.Kafayı bozdum Sneijder'le,gelmezse çok büyük hayal kırıklığı olur benim için,gelmezse zaten zalım İngilizler almış demektir.

Bu arada Sneijder olmazsa Necati var yani içim o yönden rahat

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    takimda sadece Sneijder yok bunu unutma. bu takimda Melo, Hamit, Muslera gibi cok yuksek ucretler kazanan oyuncular da var.

Ayrica Sneijder transferinin bu kadar ciddilesmesinde Unal Aysal'in etkisi yadsinamaz cunku Avrupa'da cok ust duzey ve herkes tarafindan taninan bilinen bir is adami.
    şayet melo sezon sonu büyük olasılıkla tekrar galatasaraya dönmeyecek baros 3m alıyor onla yollar ayrılacak rieraya gelirsek bu sezon bitiminde 1 sezonluk sözleşmesi kalıyor ya daha az bir miktara sözleşmesini yenileriz ya da takımdan ayrılabilir çağlarında sözleşmesi bitiyor onla da büyük ihtimalle yenilenmeyecek bu saydığım oyuncuların zaten maaşları 11milyon galatasaray bu senede yazın 4-5 kişiyle anlaşacak gibi yani önümüzdeki 2 transfer dönemi çok hareketli olacak galatasaray için

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu arada Sneijder forvet arkası oynuyor. Bence 4-3-3 ya da 4-2-3-1 oynayacağız.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bu arada Sneijder forvet arkası oynuyor. Bence 4-3-3 ya da 4-2-3-1 oynayacağız.
    Büyük İhtimalle 4-1-2-2-1 e de dönebiliriz yani ön libero melo önünde de selçuk ve sneijder

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

4 4 1 1 oynar takım
    geçen sene elmander necati ortasahaya gelip pas alış verişine yardımcı oluyodu sneijder'di o şekilde kullanilabilir

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bir son dakika haberi daha aktarayim sizlere:

twitter'da 34cimbom34 isimli bir kullanici vardir kendisi Galatasaray kaynaklarina bayaa yakindir ve soyledigi transferler nokta atislidir ve mutlaka gerceklesir. ornegin Cris transferi daha aciklanmadan Galatasaray'in stoper transferini Fransa'dan gerceklestirecegini falan soylemisti.

kendisi 3dk once bir tweet yayinladi asagiya aynen kopyaliyorum:
    Quote Originally Posted by 34cimbom34
    2 kişiden teyitlidir. söyledikleri şeyler aynı bu iş bitti Sneijder Galatasaray'da

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ulen fotomaç akşam akşam şaşkına çevirdi be !

Sneijder'i Galatasaray'da açıkladı diye dedim resmi sitede bişeyde yok ama açınca Bülent Tulun'un söyledikleri.Akşam akşam hayallerimi yıktılar be

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ben gerekli duyuruyu yapiim da gerisini konuşmak size kalsın!

SNEIJDER GALATASARAY'DA!!!
    https://twitter.com/tolgagunduz/stat...666496/photo/1

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fotomontaj inanmam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Allah'ım gerçek olamaz )
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

heheheheh evet fotomontaj.. bakiim yiyecekmisiniz dedim. malum inanilmaz hareketlendik 2 gun.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yapmayın böyle şeyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekleyin şunun şurasında cumaya ne kaldı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

HHAhahaa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Radyospor'u dinleyenlerin söylediğine göre Inter sportif direktörü Sneijder henüz ikna olmadı demiş. Düşer haberi birazdan.

"DAHA BİTEN BİR ŞEY YOK"
    İtalyan basınına konuşan Piero Ausilio "Galatasaray bize ilginç bir teklif yaptı. Ama şu anda net bir şey söylemek istemiyorum. Transferin gerçekleşmesi için 3 tarafın da memnun olması gerekiyor. Fakat şu anda Wesley Sneijder'ın ikna edilmesi konusunda eksikler var" ifadesini kullandı.

http://www.radyospor.com/Futbol/1615...de-son-24-saat

sakary Ali Misafir

Sniejder gelirse sistem pek değişmez, 442 tarzı 4231 oynanır. Birbirine çok yakın sistemler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hesap gerçek mi bilmiyorum ama Baki ile Sneijder alt yapıdan arkadaşlar falan diye konuşuluyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sistem 4-3-1-2'e döner Hagi zamanındaki gibi.

Yarın resmi sitede bunu görürüz inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Galatasaray’dan Kevin-Prince Boateng için teklif aldıklarını ancak bu teklifi reddettiklerini söyledi. Galliani, Boateng’in hiçbir kulübe satılmayacağını ve Milan’da kalacağını da belirtti.

Eurosport

Mesaj Yetkileri