Valla sadece ilgilenme ve reddetme kısmını okudum.Diğer kısımları okumadım.Zaten zar zor anladım![]()
Valla sadece ilgilenme ve reddetme kısmını okudum.Diğer kısımları okumadım.Zaten zar zor anladım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
en basitinden soyle hesaplayalim:
Inter'e 8M€ verilecek sanirsam.
6M€ Wesley'e ilk sene verilecek olan ucret. (1 kereligine mahsus)
yillik 3.2M€'dan 4 senelik mukavele = 12.8M€
toplam maliyeti menejerine verilecek ucret ve mac basi primler haric: 8 + 12.8 + 6 = 26.8M€
baktiginiz zaman inanilmaz buyuk bir rakam gibi durabilir ama turkiyeden oyuncu almaya kalktiginizda istenilen fiyatlar ortada. Alper Potuk icin Eskisehirspor 5M€ istiyor. Galatasaray, Kayserispor'a Amrabat icin 8M€ verdi ustelik unutmayin ki bunlar sadece kulube odenen bi de Amrabat'a odenen kisim var.
Ki bu noktada bizlere büyük iş düşüyor.Durumunu ayarlayabilen herkes gidip 1 forma 1 atkı alsa Sneijder parasının büyük bölümünü çıkarır.Dünyada bunun çok net örnekleri var Cristiano Ronaldo gibi
Galatasaray, Sneijder'in masrafini cikartabilmek icin sponsorlardan destek almak zorunda cunku taraftarlarin satin alacagi lisansli urunler bile bunu karsilayamayabilir. sadece bu maddi kulfeti azaltacaktir. en azindan Sneijder'e yillik odenecek 3.2M€'yu ya da ne bileyim Inter'e verilecek olan bonservisi cikartsa kafi diye dusunuyorum. cunku zaten Sneijder'in transferiyle beraber sponsor gelirlerinde de ciddi sekilde artis olacaktir olmalidir da.
Şampiyonluğa ne kadar veriyorlardı 80milyon(yayın geliriyle beraber) mu işte o para bize yeter seneye de direkt gideriz şampiyonlar ligine eder toplamda 100milyon bunun seyircisi store u reklamları sponsorlar filan bence galatasaray doğru yapıyor ışığı görüyor ve büyük oynuyor büyük başarıları yakalamak için ama eğer başarı olmazsa bilanço yine çok kötü olabilir
Son olarak bu paralara değer mi derseniz eğer takımı emanet ettiğiniz kişiye güveniyorsanız değer sorun yok yani
Tabi katılıyorum.Zaten imza parasının sponsor destekli olacağı konuşuluyor.Yıllığı zaten çok normal bir ücret bence , bonservisini de çok rahat çıkaracağını düşünüyorum.Kaldı ki ŞL'de bir üst tur demek bu yılın kadro yapılanmasını tamamen çıkarır diye düşünüyorum ve devre arası bu kadar büyük oynamamızın nedeni de bu,özellikle de Aysal'ın yorumlarına bakılırsa.Store konusuna gelince ülkemizde Roberto Carlos,Anelka gibi örneklerde gördüğümüz gibi bir patlama olacağına eminim beni tedirgin eden imza parası onu da sponsor desteğiyle halledebilirsek tadından yenmez.
eger ki Sneijder'in menejeri son dakikada ingiliz kulupleriyle odenecek ucret konusunda anlasirsa Galatasaray Sneijder'i kaybedecektir ama Ingiliz kulupler suanda buna yanasmiyorlar. zaten Sneijder'in sure istemesinin sebebi tamamiyle bu. yoksa imzalar simdiye coktan atilmis olurdu.
takimda sadece Sneijder yok bunu unutma. bu takimda Melo, Hamit, Muslera gibi cok yuksek ucretler kazanan oyuncular da var.Originally Posted by zeck17
Ayrica Sneijder transferinin bu kadar ciddilesmesinde Unal Aysal'in etkisi yadsinamaz cunku Avrupa'da cok ust duzey ve herkes tarafindan taninan bilinen bir is adami.
Yahu çıldıracağım,yarın Matematik yazılısı var,çalışmıyorum Sneijder'i bekliyorum,totem yaptım meyve olarak sadece portakal yiyorum,İtalyanca bile öğreneceğim birkaç saate,İngilizce zaten ana dilim oldu.Kafayı bozdum Sneijder'le,gelmezse çok büyük hayal kırıklığı olur benim için,gelmezse zaten zalım İngilizler almış demektir.
Bu arada Sneijder olmazsa Necati var yani içim o yönden rahat![]()
şayet melo sezon sonu büyük olasılıkla tekrar galatasaraya dönmeyecek baros 3m alıyor onla yollar ayrılacak rieraya gelirsek bu sezon bitiminde 1 sezonluk sözleşmesi kalıyor ya daha az bir miktara sözleşmesini yenileriz ya da takımdan ayrılabilir çağlarında sözleşmesi bitiyor onla da büyük ihtimalle yenilenmeyecek bu saydığım oyuncuların zaten maaşları 11milyon galatasaray bu senede yazın 4-5 kişiyle anlaşacak gibi yani önümüzdeki 2 transfer dönemi çok hareketli olacak galatasaray için
Bu arada Sneijder forvet arkası oynuyor. Bence 4-3-3 ya da 4-2-3-1 oynayacağız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
4 4 1 1 oynar takım
geçen sene elmander necati ortasahaya gelip pas alış verişine yardımcı oluyodu sneijder'di o şekilde kullanilabilir
bir son dakika haberi daha aktarayim sizlere:
twitter'da 34cimbom34 isimli bir kullanici vardir kendisi Galatasaray kaynaklarina bayaa yakindir ve soyledigi transferler nokta atislidir ve mutlaka gerceklesir. ornegin Cris transferi daha aciklanmadan Galatasaray'in stoper transferini Fransa'dan gerceklestirecegini falan soylemisti.
kendisi 3dk once bir tweet yayinladi asagiya aynen kopyaliyorum:
Originally Posted by 34cimbom34
Ulen fotomaç akşam akşam şaşkına çevirdi be !
Sneijder'i Galatasaray'da açıkladı diye dedim resmi sitede bişeyde yok ama açınca Bülent Tulun'un söyledikleri.Akşam akşam hayallerimi yıktılar be![]()
ben gerekli duyuruyu yapiim da gerisini konuşmak size kalsın!
SNEIJDER GALATASARAY'DA!!!
https://twitter.com/tolgagunduz/stat...666496/photo/1
Fotomontaj inanmam![]()
Allah'ım gerçek olamaz)
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
heheheheh evet fotomontaj.. bakiim yiyecekmisiniz dedim.malum inanilmaz hareketlendik 2 gun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yapmayın böyle şeyler![]()
Bekleyin şunun şurasında cumaya ne kaldı![]()
HHAhahaa![]()
Radyospor'u dinleyenlerin söylediğine göre Inter sportif direktörü Sneijder henüz ikna olmadı demiş. Düşer haberi birazdan.
"DAHA BİTEN BİR ŞEY YOK"
İtalyan basınına konuşan Piero Ausilio "Galatasaray bize ilginç bir teklif yaptı. Ama şu anda net bir şey söylemek istemiyorum. Transferin gerçekleşmesi için 3 tarafın da memnun olması gerekiyor. Fakat şu anda Wesley Sneijder'ın ikna edilmesi konusunda eksikler var" ifadesini kullandı.
http://www.radyospor.com/Futbol/1615...de-son-24-saat
Sniejder gelirse sistem pek değişmez, 442 tarzı 4231 oynanır. Birbirine çok yakın sistemler.
https://twitter.com/Baki_Mercimek/st...25890268549120
Bu nedir la ?
Hesap gerçek mi bilmiyorum ama Baki ile Sneijder alt yapıdan arkadaşlar falan diye konuşuluyordu.
Sistem 4-3-1-2'e döner Hagi zamanındaki gibi.
Yarın resmi sitede bunu görürüz inşallah
![]()
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Galatasaray’dan Kevin-Prince Boateng için teklif aldıklarını ancak bu teklifi reddettiklerini söyledi. Galliani, Boateng’in hiçbir kulübe satılmayacağını ve Milan’da kalacağını da belirtti.
Eurosport