Wesley Sneijder beyler... Maliyet hesabı falan tırı vırı şeyler..
Gelsin artık ve koşarak gidip formasını alayım yaa. Gelirse Hagi ile yarısabilecek biri,bence.
Wesley Sneijder beyler... Maliyet hesabı falan tırı vırı şeyler..
Gelsin artık ve koşarak gidip formasını alayım yaa. Gelirse Hagi ile yarısabilecek biri,bence.
Arkadaşlar gelirse çok büyük bir oyuncu ülkemize gelmiş olacak.Bu yüzden daha transfer aşamasında bile bundan nemalanmak isteyen herkes ortaya bir şeyler sallıyor.Sadece yöneticileri ve resmi siteyi takip edin gerisi tırı vırı.
olur da Sneijder transfer olursa FM'nin transfer donemi bittikten sonra yayinlanacak olan guncellemesini dusunuyorum da... eyvah eyvah...![]()
Adamlar Kap'a bidirdiler görüşmeye başladıklarını siz hala sporx haberini tartışıyosunuz. Anlaşırlar veya anlaşamazlar ama KAP'a bildirildiyese kesinlikle görüşme olmuştur. Bu durum sadece Sporx'in nasıl bir gazetecilik ve haber profesyonelliği olduğunu gösterir. Aslında hepsi aynı ama...
Menajer o acıklamayı bugün yaptıgı acıklamalardan önce yapmıstı. 2-3 gün önce. Boşverin yani![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
4-2-3-1 oynaticaz buyuk ihtimal eger Sneijder transferi gerceklesirse.
kalede muslera
defansta eboue, ujfalusi, semih, hakan balta
ortada melo, selçuk
forvet arkasinda hamit, sneijder, amrabat
forvette burak
tam 6 yabanci ediyor zaten. bu durumda da elmander, umut, emre colak falan yedek kaliyor tabi.
![]()
Dün gece Hakan Can yazdı, bugün de Seten, Sneijder başka kulübe giderse Inter bize 5 milyon euro tazminat ödeyecekmiş. Hiç aklıma yatmadı benim.![]()
SneijDERTlendim şimdi.![]()
Sporx benim bütün enerjimi aldı götürdü,neyse herkese iyi geceler.İyi nöbetler size![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tribündergi de yazdı onu. İnter ile kesin olarak anlaşılmış, imzalar falan atılmış. Eğer 15 Ocak'a kadar başka takıma giderse 5 MN Euro tazminat alacakmışız.
Çok akıllıca bir hamle öyle birşey yapmamız, helal olsun yönetime. İster gelsin, ister gelmesin tazminat olayını kabul ettirmek büyük yönetimsel başarıdır. Gelirse çok başka bir boyut.
Tribun Dergi @tribundergi
SON DAKIKA - Sneijder'in bonservisi an itibariyle resmen Galatasaray'in kasasinda.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
An itibariyle yatağımın yanında duvarımda asılı duran formaya bakım, lan şimdi wesley sneijder bu formayı mı giyecek, deyip heyecanlanıyorum.
Umarım bozulmaz.
Herkese iyi geceler, Mutlu haberi almak dileğiyle sabah uyandığmzda.
Sneijder ve Belhanda gelirse Türkiye'nin kalitesi 2 kat artar.![]()
3.5 yillik sozlesme ve yillik 5.2m alcak forma satislari vs cikar parasi , yak gemileri gel sneijder.
Birde tribundergi ozel haber var tabi ne kadar dogru bilemem.
Galatasaray, 15 Ocak tarihine kadar Sneijder'in bir başka kulübe satılması halinde 5M€ tazminat alacak.
Galatasaray bir anlamda 15 Ocak'a kadar Sneijder'i ikna etmek için opsiyon almış oldu. Sneijder'in bir başka takıma gitmesi durumunda Galatasaray, yapılan protokol gereği tazminat almaya hak kazanacak.
Inter kulubü 5 milyon euroyu çöpe atacak kadar rahat bir durumdaysa Sneijder'den maaşında indirim yapmasını istemezler.Bence Inter oyuncuyu da ikna etmiştir.
Galatasaray’da nefesler tutuldu ve gözler Wesley Sneijder’e çevrildi. Burnu kırılan karısının sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kaldığı için kararını hemen vermeyen ama prensipte sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul ettiğini bildiren Hollandalı yıldız ile Başkan Ünal Aysal’ın dün telefonda bir kez daha görüştüğü öğrenildi.
Aysal’ın “Bizim de büyük hedeflerimiz var. Bu doğrultuda beraber iş yapacağımızı umuyorum” diyerek Sneijder’e transferde çok istekli olduklarını aktardı. Aysal’ın bu sözlerine “Galatasaray’ın bir marka olduğunu ve popülaritesinin bütün dünyaya yayıldığını herkes biliyor. Ayrıca İstanbul’da fantastik ve büyüleyici bir şehir” yanıtını verdiği bildirildi.
Sneijder’i Pescara maçının kadrosuna almayan Inter’in hocası Andrea Stramaccioni dün Hollandalı oyuncu ile ilgili gelen soruya, “Bu işin biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde duruyor” yanıtını verdi. Menajer Soren Lerby ise görüşmelerin devam ettiğini açıklayarak, “Wesley’nin kardeşi Rodney’nin transfer için G.Saraylı yöneticilerle görüştüğünü biliyorum. Türkiye futbolcular için iyi bir pazar. Umarım olumlu sonuçlanır. Yarın (bugün) sabah her şey netleşecek” dedi. Abdurrahim Albayrak da “Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti” dedi. İtalyan basını Sneijder’in kararını Pazartesi vereceğini duyurdu.
Kaynak : http://skorer.milliyet.com.tr/-g-sar...49/default.htm
Al Bide Burdan Yak Sadrazamım
G.SARAY yönetimi Sneijder’de son düzlüğe girerken, Fatih Terim Hollandalı futbolcu hakkında tek bir kelime bile etmedi.. Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Sneijder’de bu kadar ısrarcı olmasından dolayı rahatsız olduğu öğrenilen İmparator’un önceliğinin sol bek ve stoper olduğu belirtildi.
TERİM’İN Antalya’da yakın dostlarına Sneijder için ödenecek yüksek paranın takım içindeki dengeyi bozmasından çekindiğini ilettiği öğrenilirken, morali oldukça bozuk olan Fatih hocanın çok sevidiği yönetici Abdurrahim Albayrak’la bile konuşmadığı gelen haberler arasında.
Kaynak : http://skorer.milliyet.com.tr/terim-...54/default.htm
bu arada sneijder gelirse 4-2-3-1"e donmez hoca "bence 4-3-1-2 baklavaya doner. uefayi aldigimiz yildaki gibi. su kadro iyi olur aslinda."bana gore"
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Hamit-Selcuk-Yekta
Sneijder
Elmander-Burak
Meloyu falan yemisim Yekta oynadigi maclarda hamite olsun meloya olsun 10 bin basti. ki yekta formunu bulursa selcuktanda onemli bir futbolcu oynadigi maclarda dikkat ettim mersin macindan bir ornek verebilirim defansif ortasaha oynadigi halde bizde sirf forvet aralarina cok iyi kosular yapiyordu tabi tek mersin degil 2 maçta falan gozume carpti bu topu cok iyi takip ediyor yalniz biraz daha form tutmaya zamani var 1 yil sakatlandi az degil.
Önümüzdeki sezon Muslera'yı kesinllikle satıp Onur Kıvrak Almanız lazım.Melo Seneye yolcu Yekta'yı yetiştiriyor Fatih Terim zaten Melo farkında olayın.Eboue satıp daha iyi bir sağ bek almanız lazım.Türk olursa cok güzel olur.
Onur Kıvrak
(?)-Semih Kaya -- Danny -- (?)
Hamit-Selçuk-Yekta
Sneijder
Umut-Burak
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hocam lütfen saçmalamayın 96-2000 taktiğine dönmek bu zamanda çok yanlış olur kanatlardan oyun hemen hemen sıfır. O yüzden Fatih Hoca'nın ya 4-4-1-1 ya 4-2-3-1 ya da 4-3-3'e döneceğini düşünüyorum Sneijder'in transferi ile , Yekta'yı da yetiştirdiği yok bence tamam Yekta daha iyi yerlere gelecek fakat sezon sonu Gökhan İnler için girişimde bulunacağız gibime geliyor.
Stoper olarak uzun vadede Dany'i düşünmek çok saçma olur , o bölgeye de Serdar Taşçı ve Ömer Toprak düşünülüyor dolayısıyla bekleyip görmekte yarar var.
Ayrıca diyelim ki böyle bir sistem ile oynayacağız (96-2000 tarzı) böyle bir sistemde Umut ve Burak , Sneijder'i delirtirBurak'ın yanına Top Class bir yabancı forvet almamız gerekir uzun vadede.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Bonservisi resmen alınmış.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
inşallah fenerbahçe de , galatasaray da bu transfer döneminde istediği oyuncuları alır , iki takımın taraftarı da çok heyecanlandı , uzun zamandır böyle heyecanlanmıyorduk , lige yeniden renk gelir , o kaybettiğimiz duyguları tekrar yakalayabiliriz belki böylece.
sneijder işi hakkında çok ciddi haberler çıkıyor , twitterda görmüştüm bunun borsa manipülasyonuyla ilgili olabileceği , Ünal Aysal'ın daha önce de bunun için bir çok transferi bildirip , gerçekleştiremediği yazıyordu.Umarım öyle bir şey yoktur , ben pek anlamam zaten sadece bilgi olsun diye yazıyorum.
Evet bu iddia atılıyor ortaya ama içi boş bir iddia bence, kimse kalkıp da bu transferler söz konusu olduğunda oluşan hisse değişimlerini gösteremiyor. Ayrıca bu kadar kolay olsa diğer kulüpler de bu yöntemi kullanabilir, resmi teklif verir x oyuncunun kulübüne borsaya da bildirimini yapar rahatlıkla. Sermaye arttırımı sonrası her yapılan borsa üzerinden yorumlanmaya başladı, manipülasyon diye atılıyor ortaya ama en ufak kanıt yok.Bu transfer girişimleri göstermelik olsa bile sebebi bence sadece reklam olur, İngiliz, İtalya, İspanyol, Hollanda basınında 2-3 gündür hep Galatasaray haberleri var bunu düşünmüş olabilirler belki.