Sayfa 311 / 578 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
9,301 ile 9,330 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Şu söylediklerimin o olanlarla gram alakası yok.

Galatasaray bu maçı kazansa ne olur kaybetse ne olur. Önemsiz, uyduruk bir maç. Böyle bir maçta yapması tamamen taraftara hoş görünmek için. Bir lig maçında, ŞL maçında aynısını yapsın hakkını vereyim. Bu yaptığı tamamen şov. Tıpkı Meireles'in çıkarken formayı öpmesi gibi. Anlamışsındır umarım.
    Niye onlarla alakası olmasın ki Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçında kendini atıp haksız penaltı kazandırması ile Anelka'nın elle attığı gol atarak haksızlık yapması neden alakasız olsun ki ?

Artı hazırlık maçı falan demişsin de kişinin yaptığı doğru bir davranışı öyle ya da böyle küçümsemek çok yanlış.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Anelka'nın kaç tane el ile golü varda golleri diyorsun , ama Burak her maç kendini atıyor

He birde Cris aynısını yapmışken sizin böyle bir şey demeniz ne kadar doğru bilinmez
    Konya maçında attığı gol yetmiyor mu.Yanlış bir ler lar eki koymuşuz diye o kadar yerden bir orası dikkatini çekmiş ilginçHem kardeşim sende mübalağa etmişsin.Burak her maç atıyor falan.Sow her maç kendini atsa haksızlığın karşısında aynen duracak mısın açıkçası tavrını merak ederim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Konya maçında attığı gol yetmiyor mu.Yanlış bir ler lar eki koymuşuz diye o kadar yerden bir orası dikkatini çekmiş ilginçHem kardeşim sende mübalağa etmişsin.Burak her maç atıyor falan.Sow her maç kendini atsa haksızlığın karşısında aynen duracak mısın açıkçası tavrını merak ederim
    Tamam Konya maçında ki golü var bi tek başka yok ama ediğim gibi Burak her maç atıyor kendini hakem yerse tak penaltı yemezse devam. Sow atmıyor varsayım atsa hoşuma gitmez doğrusu. Bana göre haksızlıktır kendini yere atması.

Neyse bu hareketini bir ŞL yada lig maçında görürsek düzeldiğinin işareti olabilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

He birde Cris aynısını yapmışken sizin böyle bir şey demeniz ne kadar doğru bilinmez
    video yu ver de biz de görelim cris yapmış mı yapmamış mı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    video yu ver de biz de görelim cris yapmış mı yapmamış mı
    http://www.youtube.com/watch?v=4jXA42n0uoA

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Penaltı noktasında ama kazıyor mu kazımıyor mu o belli değil.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Penaltı noktasında ama kazıyor mu kazımıyor mu o belli değil.
    Evet ama sonuçta orada duruyor. Kazmasa niye orada durup bön bön penaltı noktasına bakacak ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Evet ama sonuçta orada duruyor. Kazmasa niye orada durup bön bön penaltı noktasına bakacak ki ?
    Hasret gideriyodur..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

çocuk gibi sidik yarışımı yapıyorsunuz he.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

"Kazma" eylemi görünmüyor videoda, varsayım üzerinden konuşmak da oldukça saçma.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ehehe masallah gençler çalisiyor adam sadece orda durmus ayagini hareket bile ettirmiyor ha belki sizin deyiminize gore telepati yoluyla kaziyordur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ehehe masallah gençler çalisiyor adam sadece orda durmus ayagini hareket bile ettirmiyor ha belki sizin deyiminize gore telepati yoluyla kaziyordur.
    Penaltı noktası çok hoşuna gitmiş o zaman, izlemeyi seçmiş.

Bu arada konu Burak Yılmaz'ın hazırlık maçında bile kendini yere atması, sonra hazırlık maçında olduğunu hatırlayıp hakeme penaltı değil demesi değil miydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Değildi, ortada kendini atma falan yoktu dün. Her düşme kendini atma değildir, dün Cluj maçındaki gibi berbat bir zemin vardı, pozisyon icabı düştü ve penaltı noktasına doğru gelen hakeme müdahale yok işareti yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Değildi, ortada kendini atma falan yoktu dün. Her düşme kendini atma değildir, dün Cluj maçındaki gibi berbat bir zemin vardı, pozisyon icabı düştü ve penaltı noktasına doğru gelen hakeme müdahale yok işareti yaptı.
    Cluj maçı falan demişsin. Peki aynı Burak Yılmaz'ın o maçta aynı pozisyon yaşansa yine hakeme dönüp penaltı değil diyeceğine inanıyor musun, o maçı geçtim Elazığspor maçında bile kendini yere atar, ve penaltı diye sevinir. Çok gördük çünkü. Şimdi önemsiz bir hazırlık maçında böyle yaptı diye göklere çıkarılmasını mı bekliyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Cluj maçı falan demişsin. Peki aynı Burak Yılmaz'ın o maçta aynı pozisyon yaşansa yine hakeme dönüp penaltı değil diyeceğine inanıyor musun, o maçı geçtim Elazığspor maçında bile kendini yere atar, ve penaltı diye sevinir. Çok gördük çünkü. Şimdi önemsiz bir hazırlık maçında böyle yaptı diye göklere çıkarılmasını mı bekliyorsunuz
    Forsaken avatarındaki arkadaş çok terbiyeli bi insan Burak Yılmaz'ı eleştirmene katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabi ki demeyecek faul varsa hakem verir zaten yoksa da vermez. He hakem veriyorsa da gerizekalı değil Burak penaltı değil desin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Forsaken avatarındaki arkadaş çok terbiyeli bi insan Burak Yılmaz'ı eleştirmene katılıyorum.
    Konuyu saptırmakta üstünüze yok vallahi. Meireles o yaptığı hareketleri alışkanlık haline getirmemiş Allah'tan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cluj maçındaki gibi zemin dedim, sen olmayan birşeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun yazdığın mesajla. Hazırlık maçında kendini yere atma ve sonrasında yazdığın kısım palavra oluyor. Elma ile armut karışmasın, genelleme yapmadım.

ŞL maçında veya lig maçında hatta milli maçta bundan sonra ne yapacağını bilemem, ön göremem şu anda. Huylu huyundan vazgeçecek mi bunu zaman gösterecek, dünkü hareketi en azından bir başlangıçtır, bu açıdan da paylaşılmıştır. Her platformda saldırı yapılıyor Burak'a ama Galatasaray taraftarı zaten savunmuyor, anlayamadığınız nokta bu.

Kendini atmaya bıraksa bile kafayı takan kesim, "zamanında atıyordu" vurgusu yapacak bunu da herkes çok iyi biliyor. Neyse uzatmayacağım daha fazla, çok kısır bir tartışma bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Konuyu saptırmakta üstünüze yok vallahi. Meireles o yaptığı hareketleri alışkanlık haline getirmemiş Allah'tan.
    Burak'ı eleştirebiliyorsun ama bu adamın yaptığı şeyi gururla taşır gibi avatar resmi yapıyorsun benim de eleştirim buna.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Burak'ı eleştirebiliyorsun ama bu adamın yaptığı şeyi gururla taşır gibi avatar resmi yapıyorsun benim de eleştirim buna.
    Orda armayı öpüyor tabiki gururla avatar resmim yapabilirim. Hakeme işaret yaparkenki resim mi o? Dipnot: Konu Burak Yılmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Orda armayı öpüyor tabiki gururla avatar resmim yapabilirim. Hakeme işaret yaparkenki resim mi o?
    Hakeme dünya hakaret ettikten sonra armayı öpüyor buda fenerlilerin hoşuna gidiyor adam çözmüş sizi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hayırdır ya napmış Burak ? Hakeme gay işareti mi yapmış,elle gol mü atmış,penaltı noktası mı kazmış,şike mi yapmış napmış ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cluj maçındaki gibi zemin dedim, sen olmayan birşeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun yazdığın mesajla. Hazırlık maçında kendini yere atma ve sonrasında yazdığın kısım palavra oluyor. Elma ile armut karışmasın, genelleme yapmadım.

ŞL maçında veya lig maçında hatta milli maçta bundan sonra ne yapacağını bilemem, ön göremem şu anda. Huylu huyundan vazgeçecek mi bunu zaman gösterecek, dünkü hareketi en azından bir başlangıçtır, bu açıdan da paylaşılmıştır. Her platformda saldırı yapılıyor Burak'a ama Galatasaray taraftarı zaten savunmuyor, anlayamadığınız nokta bu.

Kendini atmaya bıraksa bile kafayı takan kesim, "zamanında atıyordu" vurgusu yapacak bunu da herkes çok iyi biliyor. Neyse uzatmayacağım daha fazla, çok kısır bir tartışma bu.
    Bence de kısır bir tartışma haklısın. Burda bazı arkadaşlar neden Burak bu hareketinden dolayı takdir edilmiyor demiş de, bizim komiğimize giden bu. Burak bu sonuçta daha önceki hareketleri malum Şu maç yüzünden helal be koçum mu diyeceklerdi yani.

Hakeme dünya hakaret ettikten sonra armayı öpüyor buda fenerlilerin hoşuna gidiyor adam çözmüş sizi.
    Güzide tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum tüm Fenerbahçe taraftarı adına.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hayırdır ya napmış Burak ? Hakeme gay işareti mi yapmış,elle gol mü atmış,penaltı noktası mı kazmış,şike mi yapmış napmış ?
    Aygün aç youtube'u izle Burak'ın özel olarak hazırlanmış videoları var. Ayrıca konu Burak Yılmaz. Neden ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor ben anlayamadım

Neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Güzide tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum tüm Fenerbahçe taraftarı adına.
    Burak'a sürekli emek hırsızı derken bir insana hakaret eden başka birini örnek alabiliyorsun ama?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Burak Yılmaz Galatasaray'da başarılı oldukça ilk sızlanan rakipler olacak ve bu Burak'ı gittikçe güçlendirecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu atlama olayınında suyu çıktı artık. Burak ŞL maçlarında atlasa "Afferin olum, eloğlu atlıyor sende atla, müstahak bunlara" diye tepki verenler, verecekler ligde atlayınca adaletin bekçisi oluyor, aynı şey değil mi yahu bu ben mi yanlış değerlendiriyorum. Son olarak rakibine tekme tokat girerek defans oynayan adamların prim yaptığı bir ülkede atlayan, yatan adamın bu kadar eleştirilmesi çok ironik. Geçin bunları.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bu atlama olayınında suyu çıktı artık. Burak ŞL maçlarında atlasa "Afferin olum, eloğlu atlıyor sende atla, müstahak bunlara" diye tepki verenler, verecekler ligde atlayınca adaletin bekçisi oluyor, aynı şey değil mi yahu bu ben mi yanlış değerlendiriyorum. Son olarak rakibine tekme tokat girerek defans oynayan adamların prim yaptığı bir ülkede atlayan, yatan adamın bu kadar eleştirilmesi çok ironik. Geçin bunları.
    Luganon'un 10 dan fazla rakibe kasti hareketi vardır ama adam omuzlarda uğurlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün aç youtube'u izle Burak'ın özel olarak hazırlanmış videoları var. Ayrıca konu Burak Yılmaz. Neden ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor ben anlayamadım
    Burak'ın neler yaptığı ortada zaten.Bir maçta kendini yere atınca hakeme bir şey yok diye alkışlamak tebrik etmek komik olur zaten.Ama bana komik gelen bir şey daha var.O da çok büyük bir maçta gereksiz yere kırmızı kart görüp takımı yüz üstü bırakan ardından hakeme yaptığı davranışlarla kulübün imajını zedeleyen adamı savunup avatarlara konu etmek.Neyse konuyu çok da dağıtmayalım.Burak yaptığı şeyle "Değişiyorum" mesajı vermek istemiş.Umarım bu davranışına diğer maçlarda da devam eder.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

12numarada fazla takiliyor he diyin geçin cris kazmaz kazdi derler , burak duser birsey yok der bunlar kendini yere atti derler o yuzden he deyip geçmek lazim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Luganon'un 10 dan fazla rakibe kasti hareketi vardır ama adam omuzlarda uğurlandı.
    Lugano'ya ceza sahası içinde formasının yırtıldığı hareketlerde var hakemlerin devam ettirdiği. O yüzden omuzlarda adam savaştığı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri