1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Konuyu saptırmakta üstünüze yok vallahi. Meireles o yaptığı hareketleri alışkanlık haline getirmemiş Allah'tan.
    Burak'ı eleştirebiliyorsun ama bu adamın yaptığı şeyi gururla taşır gibi avatar resmi yapıyorsun benim de eleştirim buna.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Burak'ı eleştirebiliyorsun ama bu adamın yaptığı şeyi gururla taşır gibi avatar resmi yapıyorsun benim de eleştirim buna.
    Orda armayı öpüyor tabiki gururla avatar resmim yapabilirim. Hakeme işaret yaparkenki resim mi o? Dipnot: Konu Burak Yılmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Orda armayı öpüyor tabiki gururla avatar resmim yapabilirim. Hakeme işaret yaparkenki resim mi o?
    Hakeme dünya hakaret ettikten sonra armayı öpüyor buda fenerlilerin hoşuna gidiyor adam çözmüş sizi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cluj maçındaki gibi zemin dedim, sen olmayan birşeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun yazdığın mesajla. Hazırlık maçında kendini yere atma ve sonrasında yazdığın kısım palavra oluyor. Elma ile armut karışmasın, genelleme yapmadım.

ŞL maçında veya lig maçında hatta milli maçta bundan sonra ne yapacağını bilemem, ön göremem şu anda. Huylu huyundan vazgeçecek mi bunu zaman gösterecek, dünkü hareketi en azından bir başlangıçtır, bu açıdan da paylaşılmıştır. Her platformda saldırı yapılıyor Burak'a ama Galatasaray taraftarı zaten savunmuyor, anlayamadığınız nokta bu.

Kendini atmaya bıraksa bile kafayı takan kesim, "zamanında atıyordu" vurgusu yapacak bunu da herkes çok iyi biliyor. Neyse uzatmayacağım daha fazla, çok kısır bir tartışma bu.
    Bence de kısır bir tartışma haklısın. Burda bazı arkadaşlar neden Burak bu hareketinden dolayı takdir edilmiyor demiş de, bizim komiğimize giden bu. Burak bu sonuçta daha önceki hareketleri malum Şu maç yüzünden helal be koçum mu diyeceklerdi yani.

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Hakeme dünya hakaret ettikten sonra armayı öpüyor buda fenerlilerin hoşuna gidiyor adam çözmüş sizi.
    Güzide tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum tüm Fenerbahçe taraftarı adına.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hayırdır ya napmış Burak ? Hakeme gay işareti mi yapmış,elle gol mü atmış,penaltı noktası mı kazmış,şike mi yapmış napmış ?
    Aygün aç youtube'u izle Burak'ın özel olarak hazırlanmış videoları var. Ayrıca konu Burak Yılmaz. Neden ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor ben anlayamadım

Neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Güzide tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum tüm Fenerbahçe taraftarı adına.
    Burak'a sürekli emek hırsızı derken bir insana hakaret eden başka birini örnek alabiliyorsun ama?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün aç youtube'u izle Burak'ın özel olarak hazırlanmış videoları var. Ayrıca konu Burak Yılmaz. Neden ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor ben anlayamadım
    Burak'ın neler yaptığı ortada zaten.Bir maçta kendini yere atınca hakeme bir şey yok diye alkışlamak tebrik etmek komik olur zaten.Ama bana komik gelen bir şey daha var.O da çok büyük bir maçta gereksiz yere kırmızı kart görüp takımı yüz üstü bırakan ardından hakeme yaptığı davranışlarla kulübün imajını zedeleyen adamı savunup avatarlara konu etmek.Neyse konuyu çok da dağıtmayalım.Burak yaptığı şeyle "Değişiyorum" mesajı vermek istemiş.Umarım bu davranışına diğer maçlarda da devam eder.

Mesaj Yetkileri