Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 398 sonuç

Konu: Türkiye Kupası Grup Aşaması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de yapılmış, yazdığı şeyi kaldırmakla olmaz, bunun için özür dileseydi, genç oyuncu saygısızlık yapmış ama anlamış hatasını derdim ama öyle bir durum yok bildiğim kadarıyla. Sen koskoca camiayla dalga geçeceksin sonra da bana böyle yaptılar diye ortalıkta dolanacaksın. İkinci maç sıkmasın 1461'li oyuncular da görelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://spor.internethaber.com/yazi/n...-kurumadi.html

Senim dün burada yazdıklarımı bu adamda köşesinde yazmış.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi de yapılmış, yazdığı şeyi kaldırmakla olmaz, bunun için özür dileseydi, genç oyuncu saygısızlık yapmış ama anlamış hatasını derdim ama öyle bir durum yok bildiğim kadarıyla. Sen koskoca camiayla dalga geçeceksin sonra da bana böyle yaptılar diye ortalıkta dolanacaksın. İkinci maç sıkmasın 1461'li oyuncular da görelim.
    Sonuna kadar katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aylar sonra Cech ilk 11'de

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Musti 1-0 yapti, ikinci yari baslicak kaleci Tolga cikiyor Onur giriyor. Tolganin ust adalesi atmis diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine Musti atti 2-0 bitti mac. Normalde kupaya yedeklerle cikan Mersin bu sefer as kadro ile cikti bu seferde biz yedek agirlikli ciktik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mustafa Yumlu'ya bak sen
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mersin'in puan alma ihtimali kalmadı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ikinci gol sevinci guzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Akşam oynaması durumunda Salih'in en büyük sınavı olacak, Daha önce evde ve deplasman maçlarında oynadığı oyunla, oyuna ağırlığını koydu. Sivasspor gibi güçlü orta alana sahip oyunculara karşı iyi mücadele etti ve en ciddi sınav. Sivas'ın orta alanından daha güçlü bir Bursaspor ve ciddi bir deplasman, Eğer Salih bu maçta da ortalama üstü bir performans sergilerse Lig'de oynamak için büyük bir avantaj elde etmiş olacak. Bir de son lig hazırlık ve kupa maçlarında dikkatimi çekti, Hoca Selçuk'la oyuna başladığı zaman ona 45 dakika tahmül edebiliyor ve oyundan çıkarıyor belli ki o da artık durumun farkında, en baştan oynatmaması oyunun geneli adına daha olumlu bir hareket olacaktır.

Son olarak Krasiç'in form tutması için oynayabileceği maçlar bir bir uçuyor bu adamı form tutturmak adına ne zaman oynatmayı düşünüyoruz merak konusu.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

inşallah salih i oynatır ama ben topal baroni selçuk 3 lüsüyle çıkacağını düşünüyorum umarım yanılırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Krasiç sakat.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Krasiç sakat.
    Antrenmanlarda takır takır oynuyor, geçen maçın kadrosundaydı bu maçta kadroda, Genk maçı öncesi hafif bir sakatlığı vardı tedbir amacıyla oynatılmadı. Mehmet Topuz 2-3 ay sahalarda yoktu iyileştiğinin ilk haftası maça çıktı. Hayır madem adamı beğenmiyorsun ve oynatmayacaksın sat gitsin niye tutarsın ki , yedek kalarak kim yıldız olmuş, oynamadan nasıl fayda sağlayacak adam sana , Planlama içinde açık ara plansızlık var, Özgür Çek'i alelacele kovduk geçen maç Gökhan Gönül sol bek oynuyordu. Sonumuz hayrola ne diyelim : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Özgür'ü kovmadık. Aykut hocaya gitmiş ; hocam beni bırakın, oynamam zor burada demiş. Aykut hoca da sen bilirsin demiş.

Krasiç'in de sakatlıktan dolayı oynamadğını hatırlıyorum geçen maç. biri yazmıştı twitterda kim hatırlamıyorum. yoksa oynardı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Miroslav Stoch gribal enfeksiyon nedeniyle Bursaspor maci kadrosundan cikarildi
    Krasiç Allah'ın sevgili kuluymuş, Artık 11'de oynar. Önce Caner sonra Stoch rahatsızlıklarından dolayı oynamayacak duruma geldi bizim yedeğin yedeğine de gün doğdu : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mert, Gökhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Mehmet Topal, Selcuk, Salih, Kuyt, Krasic, Semih

Über savunma sistemlerimiz devrede yine : ) Keşke Topal, Selçuk ikilisinden biri olsaydı, Çift forvet çıkmaya ödümüz kopar, çift ve 3 ön libero ile oynamaktan zevk alırız. Neyse maçın bana göre tek önemli tarafı Salih'in göstereceği bireysel performans umarım şansı yanında olur.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Salih ve Krasic için maçı izlemeyi düşünüyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursapor 11'i: Scott Carson, Şener Özbayraklı, Hakan, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Belluschi, Musa, Ferhat, Sestak, Batalla, Pinto
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

güzel oldu bu hadi be krasic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salih'in 10 numara pozisyonunda da çok rahat oynayabileceğini söylemişti Bucaspor'da ki hocası hafta içerisinde. Bu maçta ileriye yakın oyuncu o olacak, o meziyetlerini de gösterme şansı bulacak, merakla bekliyorum ben de performansını.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gol geldi, kornerden GG

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahce'de fizik olarak 10 katına cıkmış.Herkes koşuyor mücadele ediyor.Galatasaray ayarına gelmiş sayılırız.Krasiç iyi olma yolunda.Daha maç oynanıyor ama fenerbahce ileriye az adamla gidip iyi top cevererek skora gitmek istiyor.Bursayı defansta durdurma hedefinde maç keyifli gidiyor.

Salih devamlı oynatılırsa kendini geliştirir.

Bursa savunma göbeği cok acık oraya atılan bizim için poziyon.Futbolculara fizik kondisyonu yüklenmiş.Gerçekten bir aşama kaydetmiş Fenerbahce devre arası umarım tek maçlık değildir yine.
    Last edited by petrol_fb12 : 16.Ocak.2013 at 23:18

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Krasic o pozisyonu atsaydı iyiydi.Kaçtı ama nefis vurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mehmet ne attın öyle kendini be Bursa zaman zaman iyi geliyor ama son bölgede doğru pası veremiyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mehmet Topal biraz önce hem yer çekimini kanıtladı hem de golü önledi helal olsun

Nesil
    2006

Maçtan önce uyurum diyordum da iki takımda her an gol atabilirmiş hissi veriyor ayakta duruyoruz. Salih artık bu formayı kolay kolay bırakmaz. Selçuk çok göze batıyor. Gökhan Gönül ben geri geldim diyor, çok iyi bindirmeler yapıyor. Mert Günok artık yedek olmamalıyım diyor.

Krasiç çok istekli adam heryere koşuyor.Serdar'da çok iyi oynuyor.

Mert'in antremanlarda kale vuruşu çalışsın her attığı serdar azizde kalıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salih ve Serdar gerçekten iyi oynuyor maşallah diyelim nazar değmesin
    Yalnız spikerde Salih'e toz kondurmuyor, iki maçtır dikkat ediyorum hata yapsa bile bi kulp bulup öyle cümleleri süslüyor : ) Son olarak Krasiç savunma arkasına koşularda çok iyi bir defa yakaladı, 2 defa hakemin yanlış bayrağı yüzünden atağı kesildi. İşin komik tarafı Stoch rahatsızlanmasaydı belki Krasiç yine oynamayacaktı ve biz sakat diyecektik.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Salih açık ara önde şuanda diğer ortasahalardan.

Nesil
    2006

Meireles Salih birde on numara bir transfer lazım. Sonra Baroni Selçuk ve Topal sadece yedek olabilir.

Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri