Maçtan önce benim için önemli olan şeyin Salih'in Bursaspor gibi ciddi bir deplasmanda göstereceği performansın önemli olduğunu söylemiştim, oyunda kaldığı süre boyunca tartışmasız diğer orta alan oyuncularımızdan kat kat iyiydi. Kendine olan öz güveninin yanında Top Kapma becerisi de dikkatimi çeken bir diğer yanı oldu 4-5 defa tereyağından kıl çeker gibiydi.

Top taşıyabiliyor, top dağıtabiliyor, kısa ve uzun alanda oyun görüşü geniş, yaşı genç olmasına rağmen fizik kuvveti yerinde, özgüveni yüksek ve oldukça soğukkanlı. Gerçekten böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için şanslı aksini gösteren adamı kaptan yaptığımız için bir o kadar şanssısız.

Serdar Kesimal ve Salih kupada gösterdikleri performanslarla her türlü bu kadroda yer almayı hak ettiler, girerler mi ? Sanmıyorum ama bir umut : ) Ayrıca Kuyt'un berbat futbol oynamasına rağmen oyundan alınma kredisi ne kadar geniş merak ediyorum, Krasiç'in sahada kalmasını yeğlerdim, Kuyt'a göre iyi oynayan Krasiç'in erken bir dakika'da alınması haksızlık oldu.