Quote Originally Posted by NeymarDaSilva7 View Post
Amerika ligini düşünmeye başladım en azından değişiklik olur . Türkiye liginden artık nefret etmeye başladım . Çünkü yabancı sınırlaması var . Şimdi dersinki bunun için yamalar var . Yamayı yüklersem gerçekcilikten oyun çıkmış olur . Amerikadan başka değişik bir lig önerebilirmisin ? Ama içinde şampiyonlar ligide olucak . ? Olmasınada gerek yok aslında sadece eğlenebileceğim amerikadan başka bir lig önerebilirsen mutlu olurum . Alternatifde bulunsun .
amerikada her şey kendilerine has kuzey amerika şampiyonlar ligi var. lig yapısı nba gibi. 10 arlık doğu batı konferansları var o liglerden ilk 4 ler çıkıp finallerde belli oluyo şampiyonluklar falan. çok eğlenceli bir lig.

avupa şampiyonlar liginden vazgeçemem diyosan ben almanya ve hollanda ligini öneririm. iki ligde çok eğlenceli ve kaliteli oyunculara sahip özellikle almanya. regen'de çok iyi çıkıyor bu liglerde.

ben avrupada yeterince haz ve başarı aldım o bakımdan amerikaya gittim. fenerbahçe, manchester city takımları ile yaşadım şampiyonlluklar avrupa başarıları vs. amerika şu an çok iyi. ama buradanda alacağımı aldıktan sonra brezilyaya giderim büyük ihtimal