Quote Originally Posted by TheWalkingDead View Post
amerikada her şey kendilerine has kuzey amerika şampiyonlar ligi var. lig yapısı nba gibi. 10 arlık doğu batı konferansları var o liglerden ilk 4 ler çıkıp finallerde belli oluyo şampiyonluklar falan. çok eğlenceli bir lig.

avupa şampiyonlar liginden vazgeçemem diyosan ben almanya ve hollanda ligini öneririm. iki ligde çok eğlenceli ve kaliteli oyunculara sahip özellikle almanya. regen'de çok iyi çıkıyor bu liglerde.

ben avrupada yeterince haz ve başarı aldım o bakımdan amerikaya gittim. fenerbahçe, manchester city takımları ile yaşadım şampiyonlluklar avrupa başarıları vs. amerika şu an çok iyi. ama buradanda alacağımı aldıktan sonra brezilyaya giderim büyük ihtimal
Amerika ligini ve Brezilyayı deneyeceğim zaten ilerki zamanlarda ama şuan kendimi baya bir geliştirmem lazım . Hedefim Galatasarayda tekrar şampiyonlar ligini almak seninde baya iyii managerliğin bu güzel Japon ligide ilginç bir ligdir . Ben gitmiştim galiba önceden buna benzer bir lige Almanya ligide baya iyidir özellikle dormund da falan oynamak güzel olur . Bu ara Almanya liginin gözde takımlarından biride dormundtur . Şampiyonlar liginde döktürüyor takım Brezilyaya gidip yeni bir neymar keşfedebilirsin . Bak hatta yeni bir özellik gelmiş mesela felipe anderson diye bir oyuncu var profilinde söyle bir acıklama var medya tabiri diegoya benzetiliyor diyor .