1 ile 30 arası toplam 310 sonuç

Konu: Adım adım EPL'ye / FC United Of Manchester ( 3. Sezon )

Hybrid View

Güzel gidiyorsun hocam tebrikler. Takım da gördüğüm kadarıyla iyi oynuyor. Kettering Town'u bir an önce liderlikten etmelisin hocam en büyük rakibim benim onlar hiç sevmiyorum valla. Kendi oyunumda o takım kendini düşman ettirdi bana.

Millar dediğim gibi ligin en iyi sağ açıklarından biri gibi duruyor. Çok rahat Championship'e kadar senin takıma katkıda bulunur.

Bu arada daha önceki ekran görüntülerinde dikkatimi çekmemişti ama defansında Leigh Franks diye adam var. Worksop Town F.C. karnesi 4 sezonda 88 maç 4 gol 3 asist 6 maçın adamı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Güzel gidiyorsun hocam tebrikler. Takım da gördüğüm kadarıyla iyi oynuyor. Kettering Town'u bir an önce liderlikten etmelisin hocam en büyük rakibim benim onlar hiç sevmiyorum valla. Kendi oyunumda o takım kendini düşman ettirdi bana.

Millar dediğim gibi ligin en iyi sağ açıklarından biri gibi duruyor. Çok rahat Championship'e kadar senin takıma katkıda bulunur.

Bu arada daha önceki ekran görüntülerinde dikkatimi çekmemişti ama defansında Leigh Franks diye adam var. Worksop Town F.C. karnesi 4 sezonda 88 maç 4 gol 3 asist 6 maçın adamı.
    Kettering le daha oynamadım. Bakalım bela olcak mı. Şimdilik iyi gidiyorlar. 2miz çekişceğiz gibi
    Aldığım adamlar iyimiş demek ki. Baksana sende de iyi performans göstermişler

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gidişat harika. Aslında 2 lig üst üste atlayan takımı 2 üst lige atmaları lazım.
    Ahh ahh nerde hocam ya bizi düşünen yok ki

Quote Originally Posted by TurgoN View Post
    Ben Blue Premier'e çıktım hocam United'la
    Biraz işlerim vardı o yüzden hızlı ilerleyemedim ayrıca siteye de eklemeler yapıyorum o yüzden çok hızlı olamıyorum

Mesaj Yetkileri