Sayfa 747 / 896 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
22,381 ile 22,410 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Montaj. Orjinal ;

montaj çünkü ilk foto dikkat ederseniz biraz daha flu gerçek foto daha net flu olmasının sebebi montaj yapılan formaya göre ayarlanmış foto

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

amksporun haberi balon gibi, telefonla ulaşıp bu kadar detay almaları mantıksız geldi. İtalya basınında çıkmış haber, onlarda hikayeyi yazmışlar bence.

http://twitpic.com/bxiphl

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hazard dan sonra bu adam bağıra bağıra elden kaçmasa bari inşallah yalandır

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

inter devreye girmis olabilir ama 14m € trink para verir mi emin degilim. yalniz fransada yilin genc oyuncusu olmus birinin maliyeti yuksek olacaktir. dusunulenden epey fazla maliyete gelebilir. eliacik bir klup cikarsa ortaya belhanda transferi yatar. cok gec kaldik su transferde.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Shaqiri olayına çok benzemeye başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ntvspor spor servisine amkspor genel yayın müdür Gökmen Özdemir bağlandı bu transfer için, konuştuğunu söyledi Niccolin ile. Fenerbahçe 7.5 milyon veriyor bonuslarla 9'a çıkıyor ama 2.5 senede ödemek istiyorlar ben tek seferde istiyorum demiş. Inter ile 14 milyon'a anlaştığını söylemiş ama bu kısım palavra, İtalya basını Inter'in de Fenerbahçe gibi bir teklifi olduğunu yazmış. Gökmen Özdemir'e göre izin alınıp oyuncuyla görüşülmesine rağmen önce oyuncuyu ikna etmek kulübün elini güçlendirmiş, bizim Amrabat olayına benzetti. Inter oyuncuya Fenerbahçe'nin önerdiği maaşı öneremez, Türkiye'ye gelirse şimdikinin 3 katı maaş alacak, Inter ancak iki katına çıkarabilir bunu dedi. Hepsini düşününce Fenerbahçe'nin şansı yüksek, yakında biter bu iş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Inter Kulübü Sportif Direktörü Marco Branca, Fenerbahçe'nin gündemindeki Younes Belhanda için hiçbir zaman transfer teklifinde bulunmadıklarını açıkladı. NTVspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ortada bir yalancı var ama kim acaba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O adama inanmayın 1 lira fazla almak için elinden geleni yapar , yapıyor da
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

8 de yunus'un maçı var eurosportta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sakatlıktan yeni çıkmış galiba Belhanda hiç iyi oynamıyor şu an.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sene olmasa bile seneye kesinlikle Stoch'un yerine oyun içinde daha fazla olan bi sol açık almak gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dün Belhanda ve Amrabat' ı izlemek için açtım maçı ama Barrada top ile bu ikisinin toplamından daha fazla kat etti. Bilmiyorum sadece ben mi sevdim bu adamı

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...ler_93664.html
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Salih'i izledikçe Belhanda'nın gelmesini istemiyorum. Salih şans verilirse Belhanda kalitesini geçebilecek bir oyuncu ve bunun için 4-5 yıl beklemeye gerek yok bence 1,5 yıl içinde tam kıvama gelir. Boşuna 10 milyon bonservis 2,5 milyon yıllık vermeye gerek yok. Stoper alsınlar bir tane takım orta saha dolu.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Salih dün mükemmeldi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Salih'i izledikçe Belhanda'nın gelmesini istemiyorum. Salih şans verilirse Belhanda kalitesini geçebilecek bir oyuncu ve bunun için 4-5 yıl beklemeye gerek yok bence 1,5 yıl içinde tam kıvama gelir. Boşuna 10 milyon bonservis 2,5 milyon yıllık vermeye gerek yok. Stoper alsınlar bir tane takım orta saha dolu.
    Salih ile Belhanda cok farkli tarzda oyuncular. Belhanda daha yaratici ve gole donuk bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Salih Meireles stilinde bir oyuncu. Salih'i sene başında izleme şansımız olsaydı belki Meireles alınmazdı ama Belhanda ile kıyaslanamaz. Belhanda maç kurtarır,Salih için bunu çok fazla söyleyemeyiz ama takımımızın oyununu çok güzelleştirdiği kesin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Salih'ten harika bir ön libero olur bence, hem kesici hem savunmadan top alıp oyun kurma. Mehmet Topal'ın daha özelliklisi olur. Ama biz klüpler olarak eğitici klüpler değiliz daha çok tüketici klüpleriz. Umarım potansiyelini yakalayabilir ileride.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salihten ön libero olmaz bence o mevki için fazlasıyla teknik ve ileriyi düşünen bir oyuncu.Mehmet Topal'da zayıf o bölgede.Bence Fenerin takviye yapması gerektiği bölgelerden.

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Salihten ön libero olmaz bence o mevki için fazlasıyla teknik ve ileriyi düşünen bir oyuncu.Mehmet Topal'da zayıf o bölgede.Bence Fenerin takviye yapması gerektiği bölgelerden.
    Pirlo? Barca'da Toure? Neden olmasın. Hücümda kalabalık arasında ayakları çabuk değil ki. Geride daha rahat gösterir kendini. Ayrıca kesici ve arkadaşlarının kademesine girme gibi pozisyonel özellikleri var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Belhanda'da futbola ön libero olarak başlamış ve şu an ofansif orta saha. Ben Salih'i izlerken çok iyi arapasları görüyorum, mücadele görüyorum, top sürme görüyorum yani yeterli özelliğe sahip. Ofansif orta saha alana kadar Meireles ve Salih yan yana oynasın ilerde dünkü gibi çift forvet olsun takım gayet etkili oynar bence. FB'nin sorunu ileride ve geride hızlı çoğalamamak ama dün Meireles ve Salih ileri geri çok iyi gidip geldiler, Meireles etkili değildi o başka.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho haberleri çıktı yine , berlusconi'nin sahibi olduğu gazetede , fenerbahçeyle anlaşıldı denmiş.

Robinho'nun asıl mevkisi neresi ? Sol açık mı forvet arkası mı forvet mi ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Sıcak haber! Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Barış oruç Robinho transferinin bittiğini oyuncunun 2 gün içinde İstanbula gelerek resmi imzayı aticagini açıkladı..

Nesil
    2006

Robinho bitik bir isim, ben bize ne yazık ki katkısı olacağını düşünmüyorum. Sokağa çok fazla para gidecek.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bende senin ile aynı fikirdeyim abi İşimize yarayacağının kanatinde değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eğer bu doğru ise Galatasaray bir patlama yaptı bizde yapmalıyız yolundan gidilmiş olacak.

Çok kötü bir transfer diyemem Robinho'yu severim ancak ne derece yarar onu bilemem.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Robinho sakatlanmazsa ligimizde iş yapar, ama fazla birşey de beklemeyin. Bir sezonda 15 gole katkıdan (gol+asist) fazlasını yapacak durumda olduğunu sanmıyorum.

Belhanda geldi ne gerek var bu çakma neymara

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Robinho' nun Quaresma' ya benzeme potansiyeli var bence. Bu yüzden temkinli yaklaşılması gereken bir transfer.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri