Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sezonun en rahat oyununu oynayıp revire dönmüş Beşiktaş'ı farklı bir şekilde yeneriz.

Skor tahminim 5-1.
    Şunu tahmin deme de temenni de bari.Sezon başında da maç öncesinde rahat alıyordunuz,son dakikalarda 1 puanı nasıl kurtardığınızı biliyoruz. Onu geç son zamanlarda hangi derbide böyle bir sonuç çıkmış.Bizim ligde derbilerde hangi takım ne kadar zor durumda olursa olsun maçlar hep genelde çekişmeli olmuş,sonuçlar da bu doğrultuda birbirine yakın olmuştur.Hadi hepsini geçtim,bizim takım revire dönmüşse,sizin takım çok mu mükkemmel? Daha geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildiniz.Kaç dakika oynayacağı meçhul Sneijer ile her şey birden mükemmel mi oldu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şunu tahmin deme de temenni de bari.Sezon başında da maç öncesinde rahat alıyordunuz,son dakikalarda 1 puanı nasıl kurtardığınızı biliyoruz. Onu geç son zamanlarda hangi derbide böyle bir sonuç çıkmış.Bizim ligde derbilerde hangi takım ne kadar zor durumda olursa olsun maçlar hep genelde çekişmeli olmuş,sonuçlar da bu doğrultuda birbirine yakın olmuştur.Hadi hepsini geçtim,bizim takım revire dönmüşse,sizin takım çok mu mükkemmel.Daha geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildiniz.Kaç dakika oynayacağı meçhul Sneijer ile her şey birden mükemmel mi oldu.
    Ben önceki maç rahat bir maç beklemiyorum demiştim,ekstra Burak çıktı ortaya,kurtardık,bu maçta yeneriz diyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=21

Edit:Ayrıca buralara kadar Sneijder olmadan geldik,sizi de Sneijder olmadan yenebiliriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben önceki maç rahat bir maç beklemiyorum demiştim,ekstra Burak çıktı ortaya,kurtardık,bu maçta yeneriz diyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=21

Edit:Ayrıca buralara kadar Sneijder olmadan geldik,sizi de Sneijder olmadan yenebiliriz.
    Yenebilirsiniz,ona bir şey demiyorum.Ama tahmin ettiğin gibi farklı bir skor ve de rahat bir galibiyet olacağını düşünmüyorum şahsen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yenebilirsiniz,ona bir şey demiyorum.Ama tahmin ettiğin gibi farklı bir skor ve de rahat bir galibiyet olacağını düşünmüyorum şahsen.
    İşte herkesin düşüncesi kendine abi,abartı bir tahmin olduğunu biliyorum ama olmaz değil,hadi tahmin değil temenni olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri