Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Hayırda sankı boyle bır sıradan bır kluple oynuyormus gibi hadı onuda gectım her sene 5-6 atıyormus gıbı besıktasa bır yorum yapıyor buna karsı tarafı kucumsemek denir.Olabilir belkı gs macı rahat kazanır fakat bu normal, dogal bır durum olmaz sıradısı olur.
    Her sene attığımız gibi 5 tane atarız yazılmamış, her zamanki gibi rahat kazanırız yazılmamış, bu maç için düşüncesini yazmış ben de katılmıyorum düşüncesine ama saygı duymak zor olmasa gerek. Üstelik maç 5-1 falan bitmediği zaman alıntı yapıp veya alıntı yapmadan dokundurma şansını da tanımış size daha ne olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Her sene attığımız gibi 5 tane atarız yazılmamış, her zamanki gibi rahat kazanırız yazılmamış, bu maç için düşüncesini yazmış ben de katılmıyorum düşüncesine ama saygı duymak zor olmasa gerek. Üstelik maç 5-1 falan bitmediği zaman alıntı yapıp veya alıntı yapmadan dokundurma şansını da tanımış size daha ne olsun.
    Ben zaten macın gs cok rahatta kazanabılır dedım dıkkkatlı okumamıssın bellıkı fakat bu normal bır durum degıl anormal sıradısı bır durum olabılecegınıde belırrttım sonucta 90 dakıkalıkbır mac her ne olursa olsun hakemlerın sonuca etkı etmedıgı bır karsılasma olmasını ıstıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Ben zaten macın gs cok rahatta kazanabılır dedım dıkkkatlı okumamıssın bellıkı fakat bu normal bır durum degıl anormal sıradısı bır durum olabılecegınıde belırrttım sonucta 90 dakıkalıkbır mac her ne olursa olsun hakemlerın sonuca etkı etmedıgı bır karsılasma olmasını ıstıyorum.
    Senin özelinde bir şey yazmadım ki, alıntı yaptığın için alıntıyla cevap veriyorum. Son yazdıklarına katılmakla birlikte, arkadaşa verilen tepkiler biraz abartıldı diye düşünüyorum anlatmaya çalıştığım şey buydu.

Mesaj Yetkileri