Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Nasıl kazanırsak kazanalım her türlü şerefimizle kazanacağımız için sorun yok. İnşallah güzel bir galibiyet alırız.
    Ligin ilk yarısındaki aldığınız 1 puanı da bu kategoriye mi dahil ediyorsunuz ?

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sezonun en rahat oyununu oynayıp revire dönmüş Beşiktaş'ı farklı bir şekilde yeneriz.

Skor tahminim 5-1.
    Revire dönmüş derken Uğur gitti Süzen geldi. Fernandes ve Almeida oynayabilecek durumda. Bahane uydurmaya gerek yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben oynayamazlar demedim ki revire dönmüş takım,eski model araba gibi her hafta bir sorun çıkartıyor sizin takım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Berabere ya da kaybedeceğimizi düşünüyorum geçen haftada ki oyunu görünce.Umarım kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezonun en rahat oyununu oynayıp revire dönmüş Beşiktaş'ı farklı bir şekilde yeneriz.

Skor tahminim 5-1.
    Şunu tahmin deme de temenni de bari.Sezon başında da maç öncesinde rahat alıyordunuz,son dakikalarda 1 puanı nasıl kurtardığınızı biliyoruz. Onu geç son zamanlarda hangi derbide böyle bir sonuç çıkmış.Bizim ligde derbilerde hangi takım ne kadar zor durumda olursa olsun maçlar hep genelde çekişmeli olmuş,sonuçlar da bu doğrultuda birbirine yakın olmuştur.Hadi hepsini geçtim,bizim takım revire dönmüşse,sizin takım çok mu mükkemmel? Daha geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildiniz.Kaç dakika oynayacağı meçhul Sneijer ile her şey birden mükemmel mi oldu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şunu tahmin deme de temenni de bari.Sezon başında da maç öncesinde rahat alıyordunuz,son dakikalarda 1 puanı nasıl kurtardığınızı biliyoruz. Onu geç son zamanlarda hangi derbide böyle bir sonuç çıkmış.Bizim ligde derbilerde hangi takım ne kadar zor durumda olursa olsun maçlar hep genelde çekişmeli olmuş,sonuçlar da bu doğrultuda birbirine yakın olmuştur.Hadi hepsini geçtim,bizim takım revire dönmüşse,sizin takım çok mu mükkemmel.Daha geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildiniz.Kaç dakika oynayacağı meçhul Sneijer ile her şey birden mükemmel mi oldu.
    Ben önceki maç rahat bir maç beklemiyorum demiştim,ekstra Burak çıktı ortaya,kurtardık,bu maçta yeneriz diyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=21

Edit:Ayrıca buralara kadar Sneijder olmadan geldik,sizi de Sneijder olmadan yenebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben önceki maç rahat bir maç beklemiyorum demiştim,ekstra Burak çıktı ortaya,kurtardık,bu maçta yeneriz diyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=21

Edit:Ayrıca buralara kadar Sneijder olmadan geldik,sizi de Sneijder olmadan yenebiliriz.
    Yenebilirsiniz,ona bir şey demiyorum.Ama tahmin ettiğin gibi farklı bir skor ve de rahat bir galibiyet olacağını düşünmüyorum şahsen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yenebilirsiniz,ona bir şey demiyorum.Ama tahmin ettiğin gibi farklı bir skor ve de rahat bir galibiyet olacağını düşünmüyorum şahsen.
    İşte herkesin düşüncesi kendine abi,abartı bir tahmin olduğunu biliyorum ama olmaz değil,hadi tahmin değil temenni olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben oynayamazlar demedim ki revire dönmüş takım,eski model araba gibi her hafta bir sorun çıkartıyor sizin takım.
    Revire dönmüş demek sakatlıkları çok oynayan oyuncusu az demek Senin demek istediğin arızalı bir takım demek oluyor sanırım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Rahat galibiyet bekliyormuşsun bak sen İnönü'de ki maçtada rahat galibiyet bekliyordunuz zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rahat galibiyet bekleme yasağı mı geldi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Revire dönmüş demek sakatlıkları çok oynayan oyuncusu az demek Senin demek istediğin arızalı bir takım demek oluyor sanırım.
    İşte gözlemlediğim kadarıyla sakatlıklar eksik olmuyor sizin takımda ve sakatlık süreleri birbirini tutmuyor.Takımın hem doktorlarında hemde kondisyonerlerinde bir sıkıntı olduğu aşikar.Tabi siz daha yakınsınız daha iyi bilirsiniz ancak benim gözlemim bu yönde.Revir derken de söylemek istediğim ağır-hafif herkesin sakatlık derdi olduğuydu.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Rahat galibiyet bekliyormuşsun bak sen İnönü'de ki maçtada rahat galibiyet bekliyordunuz zaten
    İçimden geçeni yazdım,bu kadar inciteceğini bilseydim yazmazdım.Hatta Melo'nun da 1 golü var Sizin golü de Holosko atacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Rahat galibiyet bekleme yasağı mı geldi ?
    Hayırda sankı boyle bır sıradan bır kluple oynuyormus gibi hadı onuda gectım her sene 5-6 atıyormus gıbı besıktasa bır yorum yapıyor buna karsı tarafı kucumsemek denir.Olabilir belkı gs macı rahat kazanır fakat bu normal, dogal bır durum olmaz sıradısı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sokak ağzına çevirmeyin daha maç oynanmadan yahu, FB-GS maçlarında tarafsız bakamıyoruz tabii ama şimdi dışardan bu tarz tartışmalara bakınca, çok itici duruyormuş, anladım.

Zevkli bir maç bekliyorum ben, Beşiktaş'ın futbolunu beğeniyorum genel olarak. Galatasaray ise maalesef şampiyonluğun en büyük adayı, benim tahminim bol pozisyonlu, kıran kırana bir maç olacağı, sonuç tahmini olarak ise Galatasaray bir şekilde kazanır diyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayırda sankı boyle bır sıradan bır kluple oynuyormus gibi hadı onuda gectım her sene 5-6 atıyormus gıbı besıktasa bır yorum yapıyor buna karsı tarafı kucumsemek denir.Olabilir belkı gs macı rahat kazanır fakat bu normal, dogal bır durum olmaz sıradısı olur.
    Her sene attığımız gibi 5 tane atarız yazılmamış, her zamanki gibi rahat kazanırız yazılmamış, bu maç için düşüncesini yazmış ben de katılmıyorum düşüncesine ama saygı duymak zor olmasa gerek. Üstelik maç 5-1 falan bitmediği zaman alıntı yapıp veya alıntı yapmadan dokundurma şansını da tanımış size daha ne olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

kaleciler maça damga vurur diyorum ben kalecilerin performansı belirler skoru

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Galatasaray ise maalesef şampiyonluğun en büyük adayı

Ne kadar ayıp Coşkun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Her sene attığımız gibi 5 tane atarız yazılmamış, her zamanki gibi rahat kazanırız yazılmamış, bu maç için düşüncesini yazmış ben de katılmıyorum düşüncesine ama saygı duymak zor olmasa gerek. Üstelik maç 5-1 falan bitmediği zaman alıntı yapıp veya alıntı yapmadan dokundurma şansını da tanımış size daha ne olsun.
    Ben zaten macın gs cok rahatta kazanabılır dedım dıkkkatlı okumamıssın bellıkı fakat bu normal bır durum degıl anormal sıradısı bır durum olabılecegınıde belırrttım sonucta 90 dakıkalıkbır mac her ne olursa olsun hakemlerın sonuca etkı etmedıgı bır karsılasma olmasını ıstıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ne kadar ayıp Coşkun
    N'apayım Zafer'im, göbek mi atayım şampiyonluğa en yakın takımsınız diye
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben zaten macın gs cok rahatta kazanabılır dedım dıkkkatlı okumamıssın bellıkı fakat bu normal bır durum degıl anormal sıradısı bır durum olabılecegınıde belırrttım sonucta 90 dakıkalıkbır mac her ne olursa olsun hakemlerın sonuca etkı etmedıgı bır karsılasma olmasını ıstıyorum.
    Senin özelinde bir şey yazmadım ki, alıntı yaptığın için alıntıyla cevap veriyorum. Son yazdıklarına katılmakla birlikte, arkadaşa verilen tepkiler biraz abartıldı diye düşünüyorum anlatmaya çalıştığım şey buydu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@ozan42

Kimseyi küçümsemek gibi bir amacım yoktu,rahat,farklı bir maç çıkaracağımızı düşündüğüm için yazdım.Bir daha maç skoru tahmini yazmam eğer bir maç skoru tahmini bu kadar rahatsız ediyorsa.Yani nasıl rahat bir maç beklemediğimi yazdığım zaman tepki verilmiyorsa rahat bir maç beklediğim zaman da verilmez umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

karşılıklı gollü bir maç bekliyorum 2-2 biter bence

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    N'apayım Zafer'im, göbek mi atayım şampiyonluğa en yakın takımsınız diye
    Nerede kaldı ebedi dostluk? Dostunun başarısı için sevin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2-2 , 3-3 gibi bir skor gerçiyor içimden beraberlik ağır basıyor gibi geliyor bana
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu maç ya tek farklı Galatasaray galibiyetine gider ya da berabere biter. Bol gollü bir maç bekliyorum, Sneijder görmeyi umuyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin işine gelecek skoru geçtim,inşallah Beşiktaş kazanır. Şu anda,bu oyunla bana göre ligin açık ara lideri olması gerekirdi Beşiktaş'ın (Defanslarında sıkıntı olmasaydı,olurdu da).

Benim tahminim; Beşiktaş 2-1 kazanır veya berabere biter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden bu kadar takıldınız tahminlere ki anlamıyorum. Mesela ilk maçta da Aygün aynı şeyleri söylüyordu ama maçı son dakikada nasıl beraberliğe çevirdiklerini biliyoruz hepimiz. O yüzden isteyen 15 tane atarız desin problem yok. Önemli olan maç sonunda dediğinin arkasında durabilmesi
    FM Gazetesi

İlk maça yakın bir maç bekliyorum.Tahminim 3-2 Beşiktaş.Tabii Burak yine kendini yere atmazsa.Hakem de çok dengesiz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İlk maça yakın bir maç bekliyorum.Tahminim 3-2 Beşiktaş.Tabii Burak yine kendini yere atmazsa.Hakem de çok dengesiz...
    Ben Burak'tan bekliyorum şahsen böyle şeyler. Kişiliğini belli etmiş bir futbolcudur ve tescilini kendi yapmıştır. O yüzden yaparsa şaşırmam, tek umudum hakem.
    FM Gazetesi

Digitürk de çok çakal Türkiye'de yayınlanması imkansız kanala vermiş diyeceğim ama şöyle bir şey yapamazlar mı,maç yayınlandıktan 4 saat sonra yayınlama hakkına sahipsin deseler her ülkeye satsalar böylece hem kendi gelirleri artar,hem de Türk sporu kazanır.Yani şuan Londra'da saat 19:40,19'da başlayan maçta onlarda daha saat 5 olacak.5+4=9.Saat 9'dan sonra İngiltere de yayınlayabilir.Güzel fikir değil mi yoksa akşam yorgunluğuyla saçmalıyor muyum???

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İçeride Beşiktaş'ı her zaman yeneriz 2-1 ya da 3-1 alırız diyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri