Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben oynayamazlar demedim ki revire dönmüş takım,eski model araba gibi her hafta bir sorun çıkartıyor sizin takım.
    Revire dönmüş demek sakatlıkları çok oynayan oyuncusu az demek Senin demek istediğin arızalı bir takım demek oluyor sanırım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Revire dönmüş demek sakatlıkları çok oynayan oyuncusu az demek Senin demek istediğin arızalı bir takım demek oluyor sanırım.
    İşte gözlemlediğim kadarıyla sakatlıklar eksik olmuyor sizin takımda ve sakatlık süreleri birbirini tutmuyor.Takımın hem doktorlarında hemde kondisyonerlerinde bir sıkıntı olduğu aşikar.Tabi siz daha yakınsınız daha iyi bilirsiniz ancak benim gözlemim bu yönde.Revir derken de söylemek istediğim ağır-hafif herkesin sakatlık derdi olduğuydu.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Rahat galibiyet bekliyormuşsun bak sen İnönü'de ki maçtada rahat galibiyet bekliyordunuz zaten
    İçimden geçeni yazdım,bu kadar inciteceğini bilseydim yazmazdım.Hatta Melo'nun da 1 golü var Sizin golü de Holosko atacak.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri