Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Görüntüler geldikten sonra kimse tükürmüş demedi sonra oğuzhan kesinlikle pozisyonu oynadığı belli tabi profesyonelce bir hareket bana göre burak da profesyonelce bir hareket yapmıştı sonuç ne burak emek hırsızı Oğuzhan'a gelince adamı kesmeyin diyorsunuz... Necip ve Veli konusuna girmiyorum oyuna çok sert oynuyorlar hele Veli karşısındaki futbolcu değilmiş gibi hareket ediyor
    Kardeşim o görüntüyü 240p izlersen meloyu bile görmezsin.Git TV'de izle %100 tükürüyor.Ayrıca Selçuk kaç kere kendini yere attı.Neden ondan bahsetmiyorsun?Benim dikkatimi çeken Dentinho'ydu.Dentinho'nun kendini yere attığını hatırlayıroum sadece.Sizde her maçta her futbolcu yere atıyor.Oyunun sert oynayan kişi Veli ve tüm GS'liler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Kardeşim o görüntüyü 240p izlersen meloyu bile görmezsin.Git TV'de izle %100 tükürüyor.Ayrıca Selçuk kaç kere kendini yere attı.Neden ondan bahsetmiyorsun?Benim dikkatimi çeken Dentinho'ydu.Dentinho'nun kendini yere attığını hatırlayıroum sadece.Sizde her maçta her futbolcu yere atıyor.Oyunun sert oynayan kişi Veli ve tüm GS'liler.
    O zaman Dentinho'nun attığı tekmeleri de söyle.Hamit'e bir tekme attı bir kere diziyle vurdu.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O zaman Dentinho'nun attığı tekmeleri de söyle.Hamit'e bir tekme attı bir kere diziyle vurdu.
    Tekme savurdu.Hatalı mı?Tabiki hatalı.Ama burada en son söylenecek söz Oğuzhan'a emek hırsızı demek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tekme savurdu.Hatalı mı?Tabiki hatalı.Ama burada en son söylenecek söz Oğuzhan'a emek hırsızı demek.
    Eğer tükürme yoksa Oğuzhan'ın yaptığı emek hırsızlığı oluyor sizlerin tabiriyle.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Eğer tükürme yoksa Oğuzhan'ın yaptığı emek hırsızlığı oluyor sizlerin tabiriyle.
    Sizin yaptığınız tek şey ilk maçta Burak'ın kendini yere atmasına karşılık bir şey bulmak.Oğuzhan'la Melo önce yakınlaşıp tartışıyor.Oğuzhan orda da tükürdü diyebilir.Sonra Oğuzhan Melo'nun üzerine yürüdüğünde Melo tükürüyor.Herkes gördü siz görmediniz.Tekrar söylüyorum yaptığınız tek şey ilk maçta Burak'ın kendini yere atmasına karşılık bir şey bulmak

Nesil
    2011
    Yer
    adana

tvde izleyince bir 5-10 dakika sonra tekrarını gösterdiler başka açıdan orda tükürmediği açıkça görülüyordu ve galatasaray da kim sert oynadı allah aşkına

tvde izleyince bir 5-10 dakika sonra tekrarını gösterdiler başka açıdan orda tükürmediği açıkça görülüyordu ve galatasaray da kim sert oynadı allah aşkına
    Siz sert oynayan bir takımsınız.Genel yapınız göyle.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Siz sert oynayan bir takımsınız.Genel yapınız göyle.
    Ligin en az faul yapan takımı?

Ligin en az faul yapan takımı?
    Problem de bu işte.Sert oynuyorsunuz ama hakemler görmüyor.bak örnek veriyorum.Maç başladığı anda Riera'nın Necip'e dalması.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Problem de bu işte.Sert oynuyorsunuz ama hakemler görmüyor.bak örnek veriyorum.Maç başladığı anda Riera'nın Necip'e dalması.
    Yani demek istediğin hakemler sizi kolluyor ? Hakemler arkanızda ? bunumu demek istiyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen git maçı bir daha izle sakin kafayla öyle bir gel. Yaptığın yorumlar kışkırtıcı ve farklı bir macı anlatıyor gibisin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Örnekte haklısınız sarı kart gerekliydi ama necipin 70lerde sarı kart görmesi ne veli görmedi herhalde onun kartları nerde ve galatasaray sert oynamyor genelleme yapmayın ayıp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hiç gülceğim yoktu peki necip ve velinin son dakikalarda sarı kart görerek maçı bitirmelerine ne diyosun çok merak ediyorum elli kez sarı kart yemesi gerekirdi ikisininde

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

peki hamite atılan dirsek darbesi ve beşiktaşlıların yaptığı onca şeyler ne demeli biz yapsak direk kırmızı kartı yemiştik hatta 3-0 hükmen sayılırdık ADAMI BİÇECEK SERT MÜDAHELELER YAPIYORSUNUZ SONRA DA BİZ YAPMADIKJ DİYORSUNUZ YÜRÜYÜN GİDİN ALLAH AŞKINA YA

Mesaj Yetkileri