FB TV yi açabilirsiniz program başlamak üzere.![]()
FB TV yi açabilirsiniz program başlamak üzere.![]()
Moussa Sow kazandı![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Müthiş ya
Raul meireles topukla vururken hazırmısın sorusuna ben her zaman hazırım dedi koydu lafı![]()
![]()
![]()
meireles ten beklenmedik performanshiç birisi bir orhan şam yada özgür çek değil
![]()
By by raul meireles![]()
![]()
![]()
![]()
Bu gün BATE maçına gitmeyi düşünürken seyircisiz cezası aldık büyük ihtimalle ceza ertleneir. Ama Avrupa ciddi bir şekilde bu meşaleye ceza veriyor. Feyenoord ve Sırp takımları sürekli ceza ve hatta men ile sonuçlanan kararlar alınıyor.
taze çıktı beyler
[YOUTUBE="ez85siG2w_s"]Bu da kaçar mı[/YOUTUBE]
kuyt çok komik adammış. meireles fena cool. sow da bildiğin saatçi gibi.
stoch omzundan sakatlamış antep kadrosundan çıkarılmış kötü oldu bu tamda form tutmaya başlamıştı umarım caner yerine krasic oynar
Bekir, tam bir beyefendi
Meireles, mahalle serserisi![]()
Football is simple,but Football Manager is not
o değilde bu fotoraf espirilere konu olucak.
Krasiç acayip cıkmışMiereles hiç bir şeyin umrunda değil
Orhan Şam,Hasan Ali Kaldırım eksik fotoda.
Recep'e büyük gelmiş takım
Stoch da yok
bizim salih le cristian çok sıkıfıkı korkuyorum çocuğu bozucak diyebu arada recep in takımı emanetmiş
![]()
Bu da kaçar mı güzel programdı, özellikle Türkçe konuşmaları hoşuma gitti 3 oyuncunun da.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şöyle bişey gördüm, kaynak; fbhaber.orgFenerbahçe Yönetimi, Avrupa’da bile benzeri bulunmayan yeni bir tesis hamlesine hazırlanıyor. Çevre dostu yeni tesislerde tüm şubelerin her ihtiyacı karşılanacak.
Fenerbahçe tek çatı altında toplanıyor. Samandıra’da, A takım, Dereağzı’nda alt yapı ve diğer branşlar ile çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler yeni bir tesis inşa ederek tüm branşları aynı çatı altına toplamayı planlıyor.
Sarı lacivertli yönetim, bu proje için çalışmalara çoktan başladı bile… Yeni tesislerin Kurtköy’de yapılma ihtimali çok yüksek. Başka yerlerde de arazi bakan Fenerbahçe yönetimi, kesin kararı verdikten sonra çalışmalara başlayacak.
Yeni tesislerde A takım, futbol altyapı, basketbol, voleybol üst ve alt yapılarının yanı sıra atletizm ve diğer amatör şubeleri de tek çatı altında toplanacak. Sarı lacivertliler bu proje ile Türkiye’de ve Avrupa’da bir ilke imza atarak çok amaçlı bir spor kompleksi kuracaklar…
10 ADET ÇİM SAHA YAPILACAK
Yeni tesislerde en az 10 adet çim saha, tartan pist, en az 2 basketbol ve voleybol salonu, restaurantlar ve bir otel bulunacak.
Arazinin yerinin netleşmesinin ardından devasa bir “Fenerbahçe Dünyası” inşa edilecek. Tesislerin inşasında çevre dostu duyarlılığı ön planda olacak ve doğaya zarar verilmeyecek.
Yeni tesislerle özellikle futbol şubesi alt yapı ve üst yapı olarak birleşecek ve böylece Fenerbahçeliler yepyeni bir düzene kavuşacak… Bu proje için tek tek her branşın yönetimi ile görüşen sarı lacivertli yöneticiler, her şubeye istek ve ihtiyaçlarını sorup öğrendi.
SAMANDIRA VE DEREAĞZI ATIL KALMAYACAK
Fenerbahçe Kulübü, taşınmanın ardından Dereağzı ve Samandıra Tesislerinin de atıl kalmaması için yeni projeler üretmeye hazırlanıyor. Özellikle çok merkezi bir yerde bulunan Dereağzı tesisleri için projeler hazırlayacak olan sarı lacivertliler, Kenan Evren Lisesi’nin arazisini de Mayıs ayında teslim alarak alışveriş merkezi ve otel inşaatına başlayacaklar…
Samandıra’da sorun yok
F.BAHÇE’nin Samandıra’dan çıkması gerektiği konusunda çıkan haberleri sorduğumuz sarı lacivertli yöneticiler bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını söylediler. Samandıra tesislerinin üstünde bulunduğu arazinin Spor Genel Müdürlüğü’nden kiralandığı ve ancak orman müfettişlerinin duruma müdahale ettiğini belirten sarı lacivertliler, “Biz de kirayı Spor Genel Müdürlüğü’ne değil, Orman Genel Müdürlüğü’ne vermeye başladık. Herhangi bir sorunumuz yok” dediler.
Bir tesis de Florya’ya
Bir tesis projesi de Galatasaray’ın kalbi olarak bilinen Florya’da açmaya hazırlanıyorlar. Burada bir arazi kiralayan sarı lacivertliler halen projeyi hazırlatıyor. Projenin tamamlanmasının ardından inşaat izni alacak olan sarı lacivertliler kapalı yüzme havuzu ve üyeler için dinlenme alanları ile restaurantın olduğu tesisleri kullanıma açacaklar. Florya’daki bu tesis için kısa bir süre sonra inşaata başlanacağı belirtiliyor.
Güzel bir proje olabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gerçekten güzel bir proje.![]()
[YOUTUBE="nfcysNNgjpU"]İzlemeyeler için[/YOUTUBE]
Fenerbahçe Yönetimi ne yapmaya çalışıyor daha geçen gün u14 - u 15 derbisini kazandıkları için resmi siteden psikolojik üstünlük kanıtlanmıştır gibisinden açıklamalar şimdide yok Melo , Meireles , Adnan Öztürk açıklaması falan. İşlerini yapmaları gerekirken bunlarla uğraşıyorlar git gide 12 Numara yönetimin bir parçası mı diye düşünmeye başladım.
Adnan Öztürk gibi açıklamalarını taraftarın gazına göre belirleyen bir yöneticinin böyle patlaması doğaldı. Bizim yönetim de yerinde bir açıklamayla gündeme getirmiş. İyi yapmış açıkçası.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33052
Muhtesem bir açıklama olmus Melo Allah var diyordu ya maçta gerçekten yukarda Allah var büyük konusan Adnan Öztürk simdi ne yapacak bakalım.
Adnan Öztürk tükürüğü değil el hareketini eleştirmişti zaten daha dikkatli araştırırsanız öğrenirsiniz. Birde Melo tükürmüyor tam fail olmuş.
Adnan Öztürk yine gereksiz işlerle uğramış olcak bence cevap vermemesi en iyisi kaale almaya gerek yok.
O hareketi demişti. Tükürük yerine el hareketinden bahsediyordu.
Fenerbahçe'de bu yönetim inşallah hiç ayrılmaz bizim daha lehimize işler çeviriyorlar kendi kulupleriyle pek uğraştıklarını sanmıyorum işleri güçleri oraya buraya hesap sormak , tff binası basmak , x yere dava açmak , y yerine şikayet etmek vb.