Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
ayrıca adnan öztürk kendisi bireysel düşünceleri ile açıklama yapabilir fenerbahçe ise resmi yayın organından açıklama yapıyor direkt olarak, bu da yanlış bence.

şöyle bir polemiğe klubün resmi sitesini dahil etmek, hiç ama hiç olgunca bir davranış değil gerçekten aklım almıyor klup yönetenleri.bizimkiler genelde usturuplu olurlardı 3 temmuz olayları gs nin atağı bizimkilerinde tümden kimyasını bozdu.
Senin ve balde_mir_07 gibi sorgulayan ve mantıklı düşünebilen Fenerbahçe'lilere hem saygı duyuyorum hem de çekiniyorum. Çünkü şu anda potansiyelinin kullanamayan bir rakibimiz var, ne Aykut Kocaman ne Aziz Yıldırım beni korkutmuyor. Bir kesim Fenerbahçe'li var, bu yönetimi değiştirecek, hocayı gönderecek gibi gözüküyorlar.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Tamam ülkede düşünce özgürlüğü varsa Fenerbahçe yönetimi de istediğini demekte özgürdür Fenerbahçe yönetimi yaptığı açıklamada Meireles olayında gösterdiği tavırı kendi oyuncusu yapınca gösterebilecek mi ? Bunu soruyor. Uçak bileti hazır mı acaba Melo'nun bunu soruyor. Haklısın kıyaslama yanlış Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor.
Seninle tartıştığım için pişman oldum çünkü sen Meireles tükürmedi derken görüntülere değil, üstündeki formaya bakanlardanmışsın.