Quote Originally Posted by fotosuki View Post
Şahsi fikri mi de söyleyeyim. Ben Melo'nun istemli bir biçimde tükürdüğünü düşünüyorum. Hatta Oğuzhan'ın irkilmesi, Fernandes ve Necip'in hemen aynı anda itiraz etmesi bunu destekler yönde. Oğuzhan'ın yalan söylediğini de düşünmüyorum.
Yazdıkların arasından bir kelimeyi koyulaştırdım. Aslında buradaki söylediklerimizin hepsi düşünce ama bu konu hakkında düşünerek yargıya varmak çok büyük bir suç olmalıdır şahsımca.

Adamın vukuat karnesi uzun nasıl olsa bu kesin tükürdü diye düşünmemelisin bence. Zira bu mantığa gelirsek o zaman Emre Belözoğlu bundan sonra zenci oyuncular ile konuşmamalıdır. Çıkar da biri işte ırkçı laf attı derse ilerde asıp kesmeliyiz onu. Nasıl olsa daha önceden yapmıştı bir defa. Görüntü izlemeye, şahit dinlemeye gerek yok. Ya da daha önce hayatında herhangi bir suç işlemiş ama hayatını düzeltmiş bir adam bir suç gerçekleşen yerin yakınından geçti diye alalım direkt içeri hiç olayı sorgulamayalım. Hapse girsin nasıl olsa daha önceden yapmıştı yine yapar.

Ben kesinlikle Melo'nun hayatında daha önce yaptığı hataları savunmuyorum. Yukarda da paylaştığım üzere kendisini sevmem de. Galatasaray'a yakışmayan bir oyuncu olarak görüyorum kendisini. Kaliteli bir topçu olabilir ama saatli bomba adam. Yine de yapmadığı bir olayı yapmış gibi gösterirlerse adamı savunurum. Sonuçta haksız bir suçlama kadar kötü bir şey yoktur bence. Çamur atmak çok ağır bir davranıştır bence. Bu tarz olaylarda sonradan suçsuz görülsen bile izi kalıyor ve hep birileri acaba diyerek mide bulandırıyor.

Oğuzhan, Fernandes ve Necip'in olay anındaki davranışları ise sadece tükürük kaynaklı olmayabilir. O görüntüler tek bir açıdan çekilmedi o gün. Canlı izledim ben maçı ve net olarak söyleyebilirim ki gösterdikleri açıları saymadım ama nereden baksan 2-3 pozisyondan gösterdi LigTV o pozisyonu. HD de ben hiç bir tükürük yada tükürümsü bir şey görmedim. Varsa farklı bir açı yaptığını gösteren yayınlasınlar bence. PFDK ceza vermiş 4 maç tükürme için. Onlarda varsa onlar yayınlasın. Emin ol ki memnun olurum. Ulan bunu da yapmış bak derim. Sene sonunda giderken arkasından ağlayan Galatasaraylı kalmaz böyle bir durumda. Ama yok işte. Olsa ortaya şimdiye 10 kere çıkardı fikrimce. PFDK 'da tamamen yan hakemin hakeme ilettiği sözlerin raporuyla ceza vermiştir.